Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebich
    09. Prosinac 2016. 10:55

Ja sam nakon tog anovulatornog ciklusa odmah idući išla dalje jer se clomiphen i femara ne smatraju stimulacijom zapravo ... iako je preporučjivo i između njih raditi barem jedan ciklus pauze da se tijelo smiri. oni svi imaju na neki način produženo djelovanje, a često utječu na endometrij pa se i zato radi pauza ...

• ana232
    09. Prosinac 2016. 16:43

zvonka i ja sam u petrovoj, kod prof. Kasuma

Lunina_mama
    09. Prosinac 2016. 17:23

Evo curke da prijavim neuspjesni ET danas...Imala sam osjecaj da sam hiperstimulirana sto mi je doktorica i potvrdila :(..Od 14 js uspjeli su oploditi 2 i zamrzli ih danas. Mene poslali na mirovanje. Bas sam razočarana ali što je tu je...Najgore mi je radi posla jer sad moram uzeti dodatno bolovanje a nemam se bas cemu veseliti. Da li je neka od vas imala hiperstim. i FET poslije tog (i koliko je prošlo vremena do njega).
    Držite se cure!!!

• zvonka1910
    12. Prosinac 2016. 12:02

Drage cure.. moram se nekome požaliti, nekome tko me razumije :-)
    Danas sam bila na uzv (to mi je drugi, 11dc) i ništa se i dalje ne događa, dobila sam još dvije injekcije bemfole i u srijedu novi uzv. Nije mi rekao koliko folikula imam, pretpostavljam ništa. Pitala sam ga što ako u srijedu ne bude i dalje ničega.. i on mi mrtvo hladno kaže citiram: "To znači da vam jajnici ne rade i u tom slučaju je preporuka donacija jajnih stanica".. ostala sam bez teksta, u šoku.. ne znam što da sada mislim.. imam uredno ovulaciju svaki mjesec, i na uzv se vidi, prošli mjesec sam imala na desnom jajniku.. oprostite na dugom postu.. morala sam se nekome izjadati.. :-(

DoraAR
    12. Prosinac 2016. 18:56

Pozdrav cure, nisam se neko vrijeme javljala jer mi je postupak odgođen zbog povišenog tsh. S 2.5 se digao na 2.8 i ipak su mi uveli eutirox, u siječnju ponovno pokusavam...
    Moram dosta nadoknaditi na forumu, vidim da je bilo pozitivnih beta pa cestitke, a svima kojima nije uspjelo želim da 2017. bude uspjesnija od ove...
    Zvonka to je baš čudno, ako imaš ovulacije ne može ti reći da ti jajnici ne rade, ne razumijem...Ne znam ništa o tom lijeku ali ako i bez lijekova ovuliras ovaj zaključak mi nije jasan...

• ana232
    12. Prosinac 2016. 19:24

zvonka ni meni moj doktor nije govorio koliko folikula imam. samo mi je rekao da super reagiram na terapiju. Sama sam pročitala koliko koji dan imam folikul i koliko mi je endometrij. To možeš pročitati na onom papiru koji ti daju po završetku uzv-a i s tim papirom ideš kod sestre po injekcije. Ako ti daju taj papir ( meni jesu) tamo ti piše koje injekcije trebaš dobiti, koliko folikula imaš taj da, koja im je veličina i kolika je debljina endometrija. Morali su nešto napisati.. Da li su te slali na vađenje krvi? da ti vide koliki ti je estradiol?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.