Drage cure,
Pisala sam ovdje pa bi se htjela javiti i reci da sam ostala prirodno T s dijagnozom asthenozoospermia.
Bila sam vaditi betu, 17 dpo je 155.
Idem ponovno vaditi u pet i pon.
Samo me jako brine endo koji je samo 8 mm ???
Ima li tko iskustva s time?
Znaci od kiretaža mi je jako stanjem, ovaj mj sam pila sok od cikle i ananas u velikim kol.pa mi se 17 cd zadebljao na 7,7. A dns mi jr 33 dc i jucer je bio samo 8,13 mm.
Dobila sam Utrogestan.
Pojavio mi se također smeđi iscjedak, ali je jucer bio stao.
Ima li tko kakvih iskustava s takvim endo? Da li ce se T održati radi toga?
Ujedno sam dobila Clexane jer imam mutacije za trombofiliju te se od sutra pikam sama.

Cure,
Žao mi je radi negativnih beta !!!!!:((
Nadam se da bude plus uskoroo

Ana232… bas mi je jako zao....
Vjerujem da nas u 2017 ocekuju +++++....
ana232 baš mi je žao :(
sad ćemo se oporavit kroz blagdane i idemo u bitku početkom godine !
JelenaZG
danas mi je 25dc, 14dc je odrađena AIH ... 3. sreća kako ja kažem.
Nisam do sada mislila o nikakvih simptomima niti šta je šta nije ... meni je to sve prerano.
Možda ću idući tjedan napraviti test ako ne dođe M ...
Zadnja dva dana primjećujem zatezanje, nešto slično blagim grčevima prije M ... ne znam jel to to... nekako mi se čini rano za to jer inače ne osjetim grčeve nego na dan kad dođe ...
Pozdrav svima.. curke imam jedno pitanje, tražila sam ovdje po postovima, ali nisam našla.. krenula sam u postupak ovaj mjesec, danas mi je 8dc i bila sam na prvom uzv (primila sam 6 injekcija Bemfole) i dr kaže da baš ne reagiram na terapiju (kaže.. vaši jajnici baš ne vole ovu terapiju), pojačao mi je dozu sada. Jel se kojoj od vas to dogodilo?
U ponedjeljak idem opet na uzv. Hvala vam puno
Zvonka ja sam prošli ciklus bila na Clomiphenu i imala anovulatorni ciklus ... dakle reakcija 0 bodova. Nije nemoguće ...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji