Cure,
Žao mi je radi negativnih beta !!!!!:((
Nadam se da bude plus uskoroo
Ana232… bas mi je jako zao....
Vjerujem da nas u 2017 ocekuju +++++....
ana232 baš mi je žao :(
sad ćemo se oporavit kroz blagdane i idemo u bitku početkom godine !
JelenaZG
danas mi je 25dc, 14dc je odrađena AIH ... 3. sreća kako ja kažem.
Nisam do sada mislila o nikakvih simptomima niti šta je šta nije ... meni je to sve prerano.
Možda ću idući tjedan napraviti test ako ne dođe M ...
Zadnja dva dana primjećujem zatezanje, nešto slično blagim grčevima prije M ... ne znam jel to to... nekako mi se čini rano za to jer inače ne osjetim grčeve nego na dan kad dođe ...
Pozdrav svima.. curke imam jedno pitanje, tražila sam ovdje po postovima, ali nisam našla.. krenula sam u postupak ovaj mjesec, danas mi je 8dc i bila sam na prvom uzv (primila sam 6 injekcija Bemfole) i dr kaže da baš ne reagiram na terapiju (kaže.. vaši jajnici baš ne vole ovu terapiju), pojačao mi je dozu sada. Jel se kojoj od vas to dogodilo?
U ponedjeljak idem opet na uzv. Hvala vam puno
zvonka u kojoj si bolnici i kod kojeg doktora? ja sam isto primala bemfolu. Meni je dr rekao da sam super reagirala i meni su čak smanjili terapiju. Pa jel ti rekao koliko folikula imaš za 8dc i koliki ti je endometrij? koliko ja znam ako ne uspije, ne smiješ odmah iduči ciklus krenuti ponovno s terapijom, između stimuliranih ciklusa mora proći par mjeseci. Meni je nažalost beta preniska I ovaj put ništa od bebeča, ali imamo još dvije smrznute blastociste tako da ćemo još pokušavati
Sortiraj odgovore
Najstariji