Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    07. Prosinac 2016. 18:35

Cure,
    Žao mi je radi negativnih beta !!!!!:((
    Nadam se da bude plus uskoroo

s0102
    07. Prosinac 2016. 20:23

Ana232… bas mi je jako zao....
    Vjerujem da nas u 2017 ocekuju +++++....

• zelimobebu123
    07. Prosinac 2016. 20:51

mono nadam se da će sve bit ok :)

• JelenaZG
    07. Prosinac 2016. 21:12

ana232 baš mi je žao :(
    sad ćemo se oporavit kroz blagdane i idemo u bitku početkom godine !

JelenaZG

• zelimobebu123
    08. Prosinac 2016. 00:08

Curke iduća godina je naša!!! 

bebich
    09. Prosinac 2016. 08:25

danas mi je 25dc, 14dc je odrađena AIH ... 3. sreća kako ja kažem.
    Nisam do sada mislila o nikakvih simptomima niti šta je šta nije ... meni je to sve prerano.
    Možda ću idući tjedan napraviti test ako ne dođe M ...
    Zadnja dva dana primjećujem zatezanje, nešto slično blagim grčevima prije M ... ne znam jel to to... nekako mi se čini rano za to jer inače ne osjetim grčeve nego na dan kad dođe ...

• zvonka1910
    09. Prosinac 2016. 08:41

Pozdrav svima.. curke imam jedno pitanje, tražila sam ovdje po postovima, ali nisam našla.. krenula sam u postupak ovaj mjesec, danas mi je 8dc i bila sam na prvom uzv (primila sam 6 injekcija Bemfole) i dr kaže da baš ne reagiram na terapiju (kaže.. vaši jajnici baš ne vole ovu terapiju), pojačao mi je dozu sada. Jel se kojoj od vas to dogodilo?
    U ponedjeljak idem opet na uzv. Hvala vam puno

• ana232
    09. Prosinac 2016. 10:21

zvonka u kojoj si bolnici i kod kojeg doktora? ja sam isto primala bemfolu. Meni je dr rekao da sam super reagirala i meni su čak smanjili terapiju. Pa jel ti rekao koliko folikula imaš za 8dc i koliki ti je endometrij? koliko ja znam ako ne uspije, ne smiješ odmah iduči ciklus krenuti ponovno s terapijom, između stimuliranih ciklusa mora proći par mjeseci. Meni je nažalost beta preniska I ovaj put ništa od bebeča, ali imamo još dvije smrznute blastociste tako da ćemo još pokušavati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.