Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina0709
    06. Prosinac 2016. 12:13

A joj neznam..moram vidjet nalaz kad dodem s posla..al uvijek su rekli nalaz uredan cak i odlican..tako da me bas uplasilo..a kako popravit da bude bolji?😘

Mina0709

Lunina_mama
    06. Prosinac 2016. 17:02

Samo da javim da je punkcija prošla odlično..Bolilo je..ali nije bilo neizdrživo..14 stanica...u petak transfer...Držite fige...Malo strahujem od hiperstimulacije ali nadam se da će biti OK..

06. Prosinac 2016. 20:36

Lunina mama drzim fige!!!! 😘 

Mina probajte s čajem vrbovica!

s0102
    06. Prosinac 2016. 22:37

Ana232… sto je s betom..? Nisi javila nista

Lunina_mama… sretnoo...

• ana232
    07. Prosinac 2016. 11:04

s0102 nisam se imala snage javiti. Nastavljam niz negativnih beta. Beta iznsi 0,3, mislila sam ju ponoviti za koji dan možda počne rasti  ali noćas sam procurila i izgubila svaku nadu.

mono1111
    07. Prosinac 2016. 18:31

Drage cure,
    Pisala sam ovdje pa bi se htjela javiti i reci da sam ostala prirodno T s dijagnozom asthenozoospermia.
    Bila sam vaditi betu, 17 dpo je 155.
    Idem ponovno vaditi u pet i pon.
    Samo me jako brine endo koji je samo 8 mm ???
    Ima li tko iskustva s time?
    Znaci od kiretaža mi je jako stanjem, ovaj mj sam pila sok od cikle i ananas u velikim kol.pa mi se 17 cd zadebljao na 7,7. A dns mi jr 33 dc i jucer je bio samo 8,13 mm.
    Dobila sam Utrogestan.
    Pojavio mi se također smeđi iscjedak, ali je jucer bio stao.
    Ima li tko kakvih iskustava s takvim endo? Da li ce se T održati radi toga?
    Ujedno sam dobila Clexane jer imam mutacije za trombofiliju te se od sutra pikam sama.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.