Hej drage moje..evo ja danas isla u Vinogradsku po lijekove..dobila Ovaleap i Orgalutran...e sad nisam jos dobila mengu i rekla mi sestra da ak nedobijem do 7.12. idem u postupak u 1.mj.jer oni ne rade izmedu Bozica i N.godine..i muz danas radio spermiogram i kroz 4 inseminacije uvijek bio nalaz uredan i danas pise astenozoospermia😕
Sad sam toliko u bedu..zasto?jel to problem veliki?kako ju poboljsat😯
Pa ne mora to biti trajno stanje, moguće je bio pod stresom, prehlada, nešto tako u zadnje vrijeme pa je nalaz malo drugačiji.
Koliko ste na inseminaciji imali izoliranih u mil?
Mina0709
A joj neznam..moram vidjet nalaz kad dodem s posla..al uvijek su rekli nalaz uredan cak i odlican..tako da me bas uplasilo..a kako popravit da bude bolji?😘
Postoje neki vitamini i slično. Doduše, mi smo imali 4 mil na prvom AIH, pa na drugom 3,5 ja sam se prepala kud je palo to, a pio je vitamine između prve i druge AIH... sad nismo ništa uzimali ni ja ni on i ispostavio se savršeni ciklus i 4mil tako da ne znam koja je tajna uspjeha.
Mina0709
Samo da javim da je punkcija prošla odlično..Bolilo je..ali nije bilo neizdrživo..14 stanica...u petak transfer...Držite fige...Malo strahujem od hiperstimulacije ali nadam se da će biti OK..
Samo da javim da je punkcija prošla odlično..Bolilo je..ali nije bilo neizdrživo..14 stanica…u petak transfer…Držite fige…Malo strahujem od hiperstimulacije ali nadam se da će biti OK..
sreeetno :)

s0102 nisam se imala snage javiti. Nastavljam niz negativnih beta. Beta iznsi 0,3, mislila sam ju ponoviti za koji dan možda počne rasti ali noćas sam procurila i izgubila svaku nadu.
Ajme zao mi je jako😢😢😢
Ja isto cijelo vrijeme gledam kad ces se javiti
..Žena sam, Mogu sve..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji