Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina0709
    05. Prosinac 2016. 20:26

Hej drage moje..evo ja danas isla u Vinogradsku po lijekove..dobila Ovaleap i Orgalutran...e sad nisam jos dobila mengu i rekla mi sestra da ak nedobijem do 7.12. idem u postupak u 1.mj.jer oni ne rade izmedu Bozica i N.godine..i muz danas radio spermiogram i kroz 4 inseminacije uvijek bio nalaz uredan i danas pise astenozoospermia😕
    Sad sam toliko u bedu..zasto?jel to problem veliki?kako ju poboljsat😯

bebich
    06. Prosinac 2016. 11:05

Pa ne mora to biti trajno stanje, moguće je bio pod stresom, prehlada, nešto tako u zadnje vrijeme pa je nalaz malo drugačiji.
    Koliko ste na inseminaciji imali izoliranih u mil?

Mina0709

Mina0709
    06. Prosinac 2016. 12:13

A joj neznam..moram vidjet nalaz kad dodem s posla..al uvijek su rekli nalaz uredan cak i odlican..tako da me bas uplasilo..a kako popravit da bude bolji?😘

bebich
    06. Prosinac 2016. 14:44

Postoje neki vitamini i slično. Doduše, mi smo imali 4 mil na prvom AIH, pa na drugom 3,5 ja sam se prepala kud je palo to, a pio je vitamine između prve i druge AIH... sad nismo ništa uzimali ni ja ni on i ispostavio se savršeni ciklus i 4mil tako da ne znam koja je tajna uspjeha.

Mina0709

Lunina_mama
    06. Prosinac 2016. 17:02

Samo da javim da je punkcija prošla odlično..Bolilo je..ali nije bilo neizdrživo..14 stanica...u petak transfer...Držite fige...Malo strahujem od hiperstimulacije ali nadam se da će biti OK..

zelimobebu123
    06. Prosinac 2016. 21:01

Lunina_mama

Samo da javim da je punkcija prošla odlično..Bolilo je..ali nije bilo neizdrživo..14 stanica…u petak transfer…Držite fige…Malo strahujem od hiperstimulacije ali nadam se da će biti OK..

sreeetno :)

06. Prosinac 2016. 20:36

Lunina mama drzim fige!!!! 😘 

Mina probajte s čajem vrbovica!

s0102
    06. Prosinac 2016. 22:37

Ana232… sto je s betom..? Nisi javila nista

Lunina_mama… sretnoo...

• ana232
    07. Prosinac 2016. 11:04

s0102 nisam se imala snage javiti. Nastavljam niz negativnih beta. Beta iznsi 0,3, mislila sam ju ponoviti za koji dan možda počne rasti  ali noćas sam procurila i izgubila svaku nadu.

Ig
    07. Prosinac 2016. 11:33

Ajme zao mi je jako😢😢😢
    Ja isto cijelo vrijeme gledam kad ces se javiti

..Žena sam, Mogu sve..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI