Meni je sutra 2 tjedna od inseminacije, osjećam se napuhano i baš sam ko pred mengu pa mislim da ću uskoro prokrvariti.
Rekli su mi da 14 dana inseminacije izvadim BETU i javim kakav je nalaz.
E sad, ako danas procurim ima li smisla uopće to vaditi i njima javljati, ili to njima ipak treba zbog nekih internih statistika ?
Sretnu i uspješnu novu godinu svima nama želim veeeelike bete i sretno iščekivanje malih anđela!! 😊
Zelim vam svima sretnu novu 2017 godinu… sa sto manje negativnih beta i suza i sto vise plusica i veselja…. ☺☺☺☺
SRETNA NOVA ZENICE !!!!Kao sto sam i pisala prije utorka nitko mi se nije ni javio..i kao sto sam i znala od te 3js niti jedna nije izdrza 5 dana!!
Drage zenice zelim Vam svima sve najbolje u 2017.g i da nam se svima ostvari ona najveca zelja.
Rita88 oprosti ali ovo je krajnje neozbiljno od klinike u kojoj se lijecis. Iskreno ja bih razmislila o promjeni klinike jer ocito je biolog poprilicno neozbiljan sto se tice svog posla.
Drage cure, od srca vam želim sve najbolje u 2017 i da nam se osvima ostvari najveća želja <3. Ja u ovom ciklusu idem na našu drugi inseminaciju i nadam se čudu <3.
Prekrizila sam ih zauvjek..bjezite od Osjeka!!!Sada mi i kolegica javlja njoj prekinuli terapiju 8dc..biolog otisao na bolovanje!!Pa dali je to moguce..a da nepisem sve ostalo sto se tamo dogada!!!!!
Sretna Vam nova godina svima, želim Vam sve najbolje u ovoj 2017.godini, iako mi ovdje sve imamo samo jednu istu želju, da postanemo mame.
Rita jako mi je žao, stvarno nemam riječi za ovo što su ti napravili. I onda se čude kad žene bježe iz osječke bolnice. I ja sam iz Slavonije, ali nisam ni htjerla pokušati kod njih jer imam loša iskustva s njihovim doktorima. Misle da su bogovi pa da mogu šta hoće.
Pokušaj negdje dalje i želim ti puno uspjeha
Sortiraj odgovore
Najstariji