Rita88
jel ima kakvih novosti?
Cure svima želim sretan i blagoslovljen Božić!
Meni je sutra 2 tjedna od inseminacije, osjećam se napuhano i baš sam ko pred mengu pa mislim da ću uskoro prokrvariti.
Rekli su mi da 14 dana inseminacije izvadim BETU i javim kakav je nalaz.
E sad, ako danas procurim ima li smisla uopće to vaditi i njima javljati, ili to njima ipak treba zbog nekih internih statistika ?
Ja nisam vadila betu, napravila bi test i onda javila. Rekli su mi ako je test neg da ni ne moram vaditi betu.
Sretnu i uspješnu novu godinu svima nama želim veeeelike bete i sretno iščekivanje malih anđela!! 😊
Zelim vam svima sretnu novu 2017 godinu… sa sto manje negativnih beta i suza i sto vise plusica i veselja…. ☺☺☺☺
SRETNA NOVA ZENICE !!!!Kao sto sam i pisala prije utorka nitko mi se nije ni javio..i kao sto sam i znala od te 3js niti jedna nije izdrza 5 dana!!
Drage zenice zelim Vam svima sve najbolje u 2017.g i da nam se svima ostvari ona najveca zelja.
Rita88 oprosti ali ovo je krajnje neozbiljno od klinike u kojoj se lijecis. Iskreno ja bih razmislila o promjeni klinike jer ocito je biolog poprilicno neozbiljan sto se tice svog posla.
Drage cure, od srca vam želim sve najbolje u 2017 i da nam se osvima ostvari najveća želja <3. Ja u ovom ciklusu idem na našu drugi inseminaciju i nadam se čudu <3.
Prekrizila sam ih zauvjek..bjezite od Osjeka!!!Sada mi i kolegica javlja njoj prekinuli terapiju 8dc..biolog otisao na bolovanje!!Pa dali je to moguce..a da nepisem sve ostalo sto se tamo dogada!!!!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji