Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dahlia
    28. Prosinac 2016. 10:21

Meni je sutra 2 tjedna od inseminacije, osjećam se napuhano i baš sam ko pred mengu pa mislim da ću uskoro prokrvariti.
    Rekli su mi da 14 dana inseminacije izvadim BETU i javim kakav je nalaz.
    E sad, ako danas procurim ima li smisla uopće to vaditi i njima javljati, ili to njima ipak  treba zbog nekih internih statistika ?

Dahlia
    29. Prosinac 2016. 10:37

Beta je negativna :(

• zelimobebu123
    31. Prosinac 2016. 11:41

Sretnu i uspješnu novu godinu svima nama želim veeeelike bete i sretno iščekivanje malih anđela!! 😊

s0102
    01. Siječanj 2017. 17:36

Zelim vam svima sretnu novu 2017 godinu… sa sto manje negativnih beta i suza i sto vise plusica i veselja…. ☺☺☺☺

• Rita88
    01. Siječanj 2017. 20:33

SRETNA NOVA ZENICE !!!!Kao sto sam i pisala prije utorka nitko mi se nije ni javio..i kao sto sam i znala od te 3js niti jedna nije izdrza 5 dana!!

Zoja31
    01. Siječanj 2017. 22:05

Drage zenice zelim Vam svima sve najbolje u 2017.g i da nam se svima ostvari ona najveca zelja.

Rita88 oprosti ali ovo je krajnje neozbiljno od klinike u kojoj se lijecis. Iskreno ja bih razmislila o promjeni klinike jer ocito je biolog poprilicno neozbiljan sto se tice svog posla.

• nikolinaaa1
    02. Siječanj 2017. 12:00

Drage cure, od srca vam želim sve najbolje u 2017 i da nam se osvima ostvari najveća želja <3. Ja u ovom ciklusu idem na našu drugi inseminaciju i nadam se čudu <3.

• Rita88
    02. Siječanj 2017. 12:27

Prekrizila sam ih zauvjek..bjezite od Osjeka!!!Sada mi i kolegica javlja njoj prekinuli terapiju 8dc..biolog otisao na bolovanje!!Pa dali je to moguce..a da nepisem sve ostalo sto se tamo dogada!!!!!

• ana232
    02. Siječanj 2017. 13:23

Sretna Vam nova godina svima, želim Vam sve najbolje u ovoj 2017.godini, iako mi ovdje sve imamo samo jednu istu želju, da postanemo mame.
    Rita jako mi je žao, stvarno nemam riječi za ovo što su ti napravili. I onda se čude kad žene bježe iz osječke bolnice. I ja sam iz Slavonije, ali nisam ni htjerla pokušati kod njih jer imam loša iskustva s njihovim doktorima. Misle da su bogovi pa da mogu šta hoće.
    Pokušaj negdje dalje i želim ti puno uspjeha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.