Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    14. Prosinac 2016. 21:58

Ja sam bila u vinogradskoj. Velika je gužva i između postupaka je pauza 6-7 mjeseci 

• Ella_
    16. Prosinac 2016. 21:11

Pozdrav curke,
    kako sam ja konstatno pregledavala forume u svom postupku i tražila slične simptome i odgovore na tisuću pitanja odlučila sam napisati post koji možda nekome i pomogne (ako nikako drugačije onda ohrabrenjem).
    25.1.2016. Aspiracija - 15 jajnih stanica, oplodilo se 12 komada
    30.1.2016. - ET 1 zametka, kriptohranjeno 3 (ostali ne zadovoljavaju kriterije)
    Neuspjeli i ET i FET (dobila menstruaciju točno na dan kada sam ju nače trebala dobiti bez obzira na terapiju)
    10.9.2016. Aspiracija - 15 jajnih stanica, oplodilo se 9
    15.9.2016 - ET 1 zametka, kriptohranjeno 4 (ostali ne zadovoljavaju kriterije)
    Neuspio ET, dobila menstruaciju redovito.
    11.11.2016. - FET blastociste
    20.11.2016. - pozitivan test (9 dana nakon transfera)
    22.11.2016. Beta HCG 524
    23.11.2016. Beta HCG 1300
    9.12.2016. Ultrazvuk, Veliki smo 7mm i srce kuca
    To je moj put za sada, ono što moram reći da je u cijelom ovom zadnjem uspješnom procesu bilo krvarenja, bolova, grčeva i svega ostalog što je upućivalo na još jedan neuspio pokušaj. Tako da zaista svi simptomi nemaju nikakve veze i treba jednostavno dočekati vrijeme za napraviti test za trudnoću. Sretno svima i hrabro!

galica1981
    19. Prosinac 2016. 15:02

Pozdrav drage žene,

Molim informaciju, kako se računa 3 ili 5 dan transfera.

Znači, ja 21.12. imam punkciju JS, pa je li je to prvi dan ili će 22.12. biti prvi dan računanja. Pitam jer je eto Božić, pa samo da od prilike izračuna kada bi bio transfer.

Hvala puno!

galica1981

s0102
    19. Prosinac 2016. 21:45

Galica1981… meni je prosli puta punkcija bila u sri.. transfer u sub 3 dan... tako da se taj dan kad je punkcija ne broji...
    Setnooo.. ☺

• zvonka1910
    22. Prosinac 2016. 10:29

Galica1981 kako je prošlo jučer? Nadam se da si dobila anesteziju. Ja sam bila u ponedjeljak, samo jednu su mi vadili i meni je bilo prestrašno. Imala sam jednu samo pa su me uvjerili da je to jednaka bol kao i injekcija za anesteziju. Naivka totalna.. nije isto.. ugl meni imala sam samo dvije JS, jedna mi je otišla u subotu, a drugu mi vadili u ponedjeljak i ništa.. :-( drugi put će biti bolje.. curke držite se..
    I svaka čast curama koje su izdržale punkciju bez anestezije..

• Lolly20
    22. Prosinac 2016. 20:20

Pozzz cure…pridruzuje vam se jos jedna trudilica ..al izgleda beznadna 😐.stvarno ste divne ..pune razumijevanja i dorih savjeta😊naime…kod mene problem endometrij -8mm😶danas mi je 5.dan nakon transfera blastice…a svi simptomi pmsa…i bolovi kao da vjestica stize 😐tuga bol i jad pocinju me izjedat iapocetkaa… kakvi su vama simptomi bili ???ja sam pogubljenaa

• luca30
    23. Prosinac 2016. 07:13

pozdrav cure, meni danas 4 dan pikanja sa gonalima i danas je 1.ultrazvuk. Ne nadam se puno jer mi je prvi put na Ivf ...ali krecem u borbu :)

• Rita88
    23. Prosinac 2016. 22:30

Eto mene opet..nakon dva postupka aih..neuspjesnih naravno,u 3.mj ivf..6js..2.oplodene vracene 3.dan.. opet nista!!Sada ponovo u postupku..danas odradili punkciju i samo 3js dobivene iako sam imala na oko 11 prekrasnih folikula na ultrazvuku..al eto sta je tu je!!Sada moram cekati utorak posto gda.biolog ne namjerava dolazit raditi za blagdane..to sam cula prije nego sam utonula u carstvo snova😜..i sta sada?!Kolike su sanse da te tri mrvice izdrze toliko bez nekog nadzora?

27. Prosinac 2016. 11:45

Rita88
    jel ima kakvih novosti?

Cure svima želim sretan i blagoslovljen Božić!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.