Pozdrav svim starim i novim curama, evo i mene opet . Nikako da vam se javim... Želim vam sve najbolje u ovoj 2017. godini, a najviše svima naravno želim da ostanete trudne!
Što ima novoga ovdje novooga, nisam baš pratila, je li nam tko uspio zatrudniti nakon svih onih neuspjeha u 2016.? Inače meni je 2016. bila koma godina na puno područja, ostavili smo ju iza sebe i idemo dalje u bolju i plodniju 2017!
Nakon prvog neuspjelog pokušaja IVF-a, idemo u drugi sad negdje krajem 1-og mjeseca kada dobijem mengu. S obzirom na moju situaciju anovulacija i sporog reagiranja, doktorica kaže ako ne uspijemo da odmah idemo ponovno u idućem ciklusu. Eto mi se nadamo da će prvi biti uspješan i da neće biti potrebe za drugi
Mi smo u Petrovoj. Išli smo na inseminacije ali bezuspješno. Krajem 1mj idemo na prvi ivf. Koje lijekove su ti dali?
Cure moje pomagajte...posto sam trebala ici u 12mj na prvi ivf u vinogradsku pa na kraju nisam jer sam kasno dobila mengu i nebi mi kao nebi uspjeli napravit transfer jer su radili do 23.12. I kaze mi sestra da krecu radit 9.1.i da bi bilo pozeljno kad bi dosla menga 8(tako sam i trebala dobit)al posto mene moje tijelo ne slusa ja sam dobila jutros😕i sad neznam sta da radim..pise na papiru da se javim prvi dan menstruacije a drugi dc da dodem na uzv da se vide jajnici i to sve..i sad sam totalno zbunjena..cekam taj ivf 8mj😢i ne propusta mi se sad jos jedan mjesec😦..sta da radim?da se krenem sutra pikat i onda da im se javim u ponedjeljak..pomagajte😞😞sorry na dugom postu😘
Mina0709
Mina: Ako su ti dali vec injekcije i opisali kako se daje , te ako su dali terapiju ja bih pocela..(svakako ti je ultrazvuk peti dan)..a ako te nisu pregledali i dali terapiju ja ne bih na svoju ruku.
Aneri: Ja sam bila na tri inseminacije i nista. A kod ivf velik broj jajnih s i muzev spermiogram odlican, tako da smo dosli do blastociste koje su odlicne i zamrznuli za jos 3 puta...i kako oni kazu, sve je u bozjim rukama..Lijekovi su bili gonali ii dva dana uz njih centrodite...
Ma ja sam si dala prvu injekciju danas..pa kako bude..u ponedjeljak ih zovem i to je to..pregledo me nije..reko je 2dc da dodem na uzv...al eto sad je vikend i sta cu..😕uff
Mina0709
Pozdrav svima,
nije me bilo neko vrijeme jer sam psihički bila u komi od izvanmaternične trudnoće nakon što su svi nalazi bili navodno ok.... E sada me zanimaju mišljenja i iskustva za Vinogradsku, Petrovu ili neku privatnu polikliniku koja ima ugovor sa HZZO-om. Nezadovoljna sam dosadašnjim iskustvom pa pokušavam naći nešto možda bolje i kvalitetnije.
Curke imam pitanje, u Petrovoj se na prvi ultrazvuk ide 6.dan ciklusa ili 5.pikanja. Kad je onda sljedeći ultrazvuk jek znate? Nisam iz Zg pa mi je nezgodno malo.
Hvala
Love..a i sve druge curke,Vinogradsku pokusajte izbjeci..mi smo u prvom postupku bili u 6.om mj i sad cekamo 2.u 3.em mj..to je stvarno dugo cekanje..nadamo se da ce bit uspjesno sad,ukoliko ne,mijenjamo kliniku..
Sortiraj odgovore
Najstariji