Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Siječanj 2017. 23:04

Luca i mi smo u toj kategoriji, idiopatskoj.. Čini mi se najgora. Kod kojeg ste dr?

luca30
    06. Siječanj 2017. 11:46

Aneri, ja sam u Splitu u poliklinici Cito- dr.Poljak, a ti?? Jesi ti bila na ivf i kako je proslo? Dr.mi nije nista rekao o toj dijagnozi, nego da je bitno da su nalazi dobri. Kad bolje razmisli svakako  nam  samo IVF preostaje.

Suncokretica
    06. Siječanj 2017. 08:40

Pozdrav svim starim i novim curama, evo i mene opet . Nikako da vam se javim... Želim vam sve najbolje u ovoj 2017. godini, a najviše svima naravno želim da ostanete trudne!

Što ima novoga ovdje novooga, nisam baš pratila, je li nam tko uspio zatrudniti nakon svih onih neuspjeha u 2016.? Inače meni je 2016. bila koma godina na puno područja, ostavili smo ju iza sebe i idemo dalje u bolju i plodniju 2017!

Nakon prvog neuspjelog pokušaja IVF-a, idemo u drugi sad negdje krajem 1-og mjeseca kada dobijem mengu. S obzirom na moju situaciju anovulacija i sporog reagiranja, doktorica kaže ako ne uspijemo da odmah idemo ponovno u idućem ciklusu. Eto mi se nadamo da će prvi biti uspješan i da neće biti potrebe za drugi

06. Siječanj 2017. 14:11

Mi smo u Petrovoj.  Išli smo na inseminacije ali bezuspješno. Krajem 1mj idemo na prvi ivf. Koje lijekove su ti dali?

Mina0709
    06. Siječanj 2017. 15:00

Cure moje pomagajte...posto sam trebala ici u 12mj na prvi ivf u vinogradsku pa na kraju nisam jer sam kasno dobila mengu i nebi mi kao nebi uspjeli napravit transfer jer su radili do 23.12. I kaze mi sestra da krecu radit 9.1.i da bi bilo pozeljno kad bi dosla menga 8(tako sam i trebala dobit)al posto mene moje tijelo ne slusa ja sam dobila jutros😕i sad neznam sta da radim..pise na papiru da se javim prvi dan menstruacije a drugi dc da dodem na uzv da se vide jajnici i to sve..i sad sam totalno zbunjena..cekam taj ivf 8mj😢i ne propusta mi se sad jos jedan mjesec😦..sta da radim?da se krenem sutra pikat i onda da im se javim u ponedjeljak..pomagajte😞😞sorry na dugom postu😘

Mina0709

• luca30
    06. Siječanj 2017. 18:43

Mina: Ako su ti dali vec injekcije i opisali kako se daje , te ako su dali terapiju  ja bih pocela..(svakako ti je ultrazvuk peti dan)..a ako te nisu pregledali i dali terapiju ja ne bih na svoju ruku.

Aneri: Ja sam bila na tri inseminacije i nista. A kod ivf velik broj jajnih s i muzev spermiogram odlican, tako da smo dosli do blastociste koje su odlicne i zamrznuli za jos 3 puta...i kako oni kazu, sve je u bozjim rukama..Lijekovi su bili gonali ii dva dana uz njih centrodite...

06. Siječanj 2017. 20:00

Luca super i hvala ti. Meni su dali ovaleap

Mina0709
    07. Siječanj 2017. 16:38

Ma ja sam si dala prvu injekciju danas..pa kako bude..u ponedjeljak ih zovem i to je to..pregledo me nije..reko je 2dc da dodem na uzv...al eto sad je  vikend i sta cu..😕uff

Mina0709

• L0vE
    09. Siječanj 2017. 13:08

Pozdrav svima,
    nije me bilo neko vrijeme jer sam psihički bila u komi od izvanmaternične trudnoće nakon što su svi nalazi bili navodno ok.... E sada me zanimaju mišljenja i iskustva za Vinogradsku, Petrovu ili neku privatnu polikliniku koja ima ugovor sa HZZO-om. Nezadovoljna sam dosadašnjim iskustvom pa pokušavam naći nešto možda bolje i kvalitetnije.

• zelimobebu123
    09. Siječanj 2017. 16:53

Curke imam pitanje, u Petrovoj se na prvi ultrazvuk ide 6.dan ciklusa ili 5.pikanja. Kad je onda sljedeći ultrazvuk jek znate? Nisam iz Zg pa mi je nezgodno malo.  
    Hvala

zvonka1910
    11. Siječanj 2017. 13:55

zelimobebu123

Curke imam pitanje, u Petrovoj se na prvi ultrazvuk ide 6.dan ciklusa ili 5.pikanja. Kad je onda sljedeći ultrazvuk jek znate? Nisam iz Zg pa mi je nezgodno malo.  
    Hvala

želimobebu123 ja sam u Petrovoj išla na prvi uzv 8dc, 2dc sam se počela pikati, primila 6 injekcija i 8dc išla na uzv, od onda svaka dva dana, i vikendom isto rade.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI