dana22 čestitam!!!!
Cure pozdrav, evo malo da se pridružim ovoj temi.
Trudimo se već više od dvije godine.
Prošli smo 3 inseminacije, evo prije par danas 3. taman odrađena i sad čekanje ...
Inače na Sv.Duhu sam odradila te tri AIH ...
Nemamo neku specifičnu dijagnozu osim što je meni teško ili ponekad nemoguće postići ovulaciju prirodno, pa su potrebne stimulacije... ako se i dogodi bude O dosta kasno i tako... Ostalo sve štima... zadnje su jedino spomenulo PCO ... ali blagi oblik ... i tako.
Evo ga i ja krecem...U ponedjeljak moja punkcija...Kaze dr. da ne idem opcom anestezijom (nisam inzistirala kad su me pitali pa su valjda vidili da me mogu progurat samo na lijekove). Znam da ce biti koma jer imam mali prag boli...ali moram to odraditi...
lunina_mama samo hrabro i izdržat ćeš. Znaš zbog čega to radiš i nek ti to bude snaga. Javi nam se. Držimo ti palčeve
Hvala cure, nadam se da ce sve biti ok do kraja.. Vama želim sreću 😊😘
dobro jutro svima. trebam pomoć - u 2 mj. idemo na prvi ivf postupak, a jučer smo bilo kod dr pa nam je dala popis što sve trebamo. zanima me sljedeće: dečko i ja godinama već živimo zajedno, ali nismo u braku, i sad tamo negdje piše da treba neka potvrda od javnog bilježnika o izvanbračnoj zajednici. zanima me zna li netko što sve ta potvrda treba sadržavati ili je dovoljno samo da piše primjerice da se izdaje u svrhu mpo bla bla.... trebamo li povesti neke svjedoke i sl? ili je to samo jedan od papira čisto radi formalnosti ???
Sortiraj odgovore
Najstariji