S dobro došla. I ja sam morala imati tu izjavu. Netrebaju Vam svjedoci, samo vas dvoje napišete izjavu, isprintate u 2 primjerka i odnesete kod bilježnika da vam to ovjeri. Plača se cca 100 kn. Ovo je primjer naše izjave:
OBRAZAC IZJAVE O IZVANBRAČNOJ ZAJEDNICI
Radi ostvarivanja prava na medicinsku oplodnju, slobodnom voljom izjavljujemo da živimo u izvanbračnoj zajednici kao životnoj zajednici neudane žene i neoženjenog muškarca, te da niti jedno od nas ne živi u drugoj izvanbračnoj zajednici u smislu Zakona o medicinskoj oplodnji.
Mjesto i datum:
Ime, prezime i OIB izvanbračnih drugova:
Potpisi izvanbračnih drugova:
I nama je to bilo sasvim u redu, nisu ništa komentirali da još treba pisati. Znači ako napravite ovako, nećete pogriješiti. Sretno
Cure,
Nije me dugo bilo, dođem škicnuti tu i tamo :)
Cestitam trudnicama .
Želimobebu, nisam znala da idete u postupak?? Da li se cista makla??
Jedno pitanje, da se nadovežem na S i ovjeru kod javnog bilježnika.
Dakle, mi nismo prijavljeni na istoj adresi, on je prijavljen jos uvijek kod roditelja. Da li mi možemo dati izjavu u vezi mpo da živimo u zajednickoj zajednici makar nismo prijavljeni na istoj adresi? Da li ce to javni bilježnik i bolnica uvažiti??
mono mislim da možete napraviti isto takvu izjavu, jer nigdje na izjavi se ne spominju vaše adrese. Jedino bilježnik traži vaše osobne na uvid, ali to traže svaki put bez obzira zbog čega ste došli. Tako da moje mišljenje je da možete.
Pozdrav! Jedno pitanje, pa bi molila, ako se koja susrela s time, za odgovor.
Trebali smo krenut na MPO, suprugov spermiogram je jako loš, 6 godina pokušavanja, jedan AIH neuspješan. I taman kad smo trebali dobit uputnicu za VV moja gin nas zaustavi jer je meni TSH 3,19.
Kaže da ga moram spustit na niže da će me odbit iako je u ref.vrijednostima (kao i svi ostali nalazi štitnjače). Pa moje pitanje je da li je neka od vas išla u postupak sa TSH većim od 3 ili je dobila terapiju za snižavanje? Hvala!
ana232 čitala sam malo poruke od prije par stranica, pa ako sam dobro vidjela - iz osijeka si. zanima me da li dobijes putni nalog tako da mozes ostvariti novčanu naknadu. ja nisam dobila, meni dr. veli da ne mogu dobiti zato sto se ivf obavlja i u osijeku, kao to sto se ja liječim u zg je moja volja..
Sortiraj odgovore
Najstariji