Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ig
    30. Studeni 2016. 15:33

samo da vas još pitam, kako ste ste osjećale tijekom pikanja,tj. stimulacije?jeste tad radile normalno ili ste neke imale neke loše simptome pa ste morale mirovati?

..Žena sam, Mogu sve..

• ana232
    30. Studeni 2016. 19:38

lg nisam imala nikakve loše nuspojave. Osjetila bi samo blagu vrtoglavicu nakon što bi si dala injekciju i malo su peckale. Jedina nuspojava koja mi se pojavila je bio svrbež i crvenilo na mjestu uboda, izgledalo je kao koprivnjača, ali prošlo bi za sat vremena.

Ig
    30. Studeni 2016. 20:35

Hvala Ana232😊drzim fige za tvoju visoooku betu😊😊

..Žena sam, Mogu sve..

Ig
    01. Prosinac 2016. 09:25

Curke, znam da sam to već pitala, ali toliko me to muči da vas moram još gnjaviti s time..znači, vi koje ste išle u Petrovu na punkciju, sve ste dobile opću anesteziju.. ili..?ako niste, zašto niste?zbog malog broja jajnih sanica? da li ste je same tražile ili su vam oni odmah rekli za to?
    hvala puno unaprijed :)

..Žena sam, Mogu sve..

• ana232
    01. Prosinac 2016. 11:28

lg izgleda da smo jedino ja i ti trenutno aktivne na forumu. Evo ovako je kod mene bilo. Nisam ništa znala za punkciju, poslali su me kod anesteziologa i obavili smo običan razgovor( pitanja tipa da li sam alergična na kakve lijekove, da li sam već primila kakvu anesteziju i kako sam ju podnijela). Kad sam došla na punkciju, samnom u sobi je bila žena koja je bila u prirodnom ciklusu i ona nije ništa dobila, a kaže da ju nije ni boljelo. A meni je sestra rekla da budući da sam ja u stimuliranom ciklusu  i imam puno jajnih stanica, ( 15) da ja moram dobiti anesteziju jer će mene ipak boljeti ako idem na živo.  Ali kad sam došla u salu, dali su mi u venu dvije injkcije i ja ti se više ničeg nesječam niti sam išta osjetila. tako da se nemoraš bojati, bit će to sve super

Ig
    01. Prosinac 2016. 14:50

hehe..izgleda da da :).. ali budu se javile :) :)
    ja se bojim da ću imati malo jajnih stanica i da mi neće dati opću..misliš da ih mogu svejedno ja tražiti to?s obzirom da se jako bojim :(
    a kako ti je bilo kad si se probudila?si jako krvarila?koliko si morala ostati ležati?
    koliko sam shvatila, moraš se tamo preskinuti u spavačicu.a kasnije se sama normalno preskineš u normalnu odjeću sama ili..?jer vidim da cure pišu da jedva dođu do auta nakon punkcije
    joooj baš sam se raspisala s tim pitanjima, oprosti :)

..Žena sam, Mogu sve..

• ana232
    01. Prosinac 2016. 16:26

ma probudila sam se dok si rekla keks, prebacila se na svoj krevet i odvezli me u sobu. rekli su da moram ležat 2 sata. Da moraš se presvući u svoju spavačicu i ponesi si papuče. Nisam puno krvarila, stave ti gazu dolje i prije odlaska kući ju samo izvadiš, presvučeš se i odeš kući. NIje me jako boljelo, kao kad procurim. Ali ja imam visok prag boli tako da možda netko jače osjeti, a netko ništa

s0102
    01. Prosinac 2016. 17:35

Ana232 i Ig…. mi samo pratimo vase razgovore...
    Ig… nemoj se bojati.. kao sto sam ti rekla osoba sam s niskim pragom tolerancije na bol.. bojim se igli i svega... i prosla sam punkciju bez anestezije... nije bilo ugodno ali preziviti se moze... uopce nisam nista krvarila.. nakon toga me malo bolilo.. taj dan sam lezala i odmarala... vec sam sljedeci na kavama bila... imala sam 5 folikula...
    Kada ti je punkcija?

dana22
    02. Prosinac 2016. 14:34

cure da vam se pohvalim.. 11 dnt Beta je 186,6 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.