izgleda da ću i ja nastaviti negativni niz bete, Od jučer ne osjedim više ništa u stomaku, nikakva bockanja, grčeve, ništa. Kao da nema ništa. Jedino me zbunjuje što se rasplačem bez razloga i plačem ko mala beba. Dopisujem se s prijateljicom na mob i ona me zafrkava da ću imati blizance, a ja se smijem i plačem i nemogu prestat. Dana zaručnik ide radit, a ja se radplačem na odlasku i nepuštam ga iz zagrljaja. Pita me zašto plačem, a ja neznam zašto. I od jučer me užasno glava boli. Strah me da ipak ništa od bebice
Ana232… dobro ces ti i izdrzati.. ja znam da saam bas luda bila.. ali izdrzala sam do 11tog dana bez testova..sretnooo... da bude velika beta..
Za kraj godine..☺
Ana232 nemoj gubiti nadu. Ja sam u tih 14 dana do čekanja bete isto tako mislila da di su mi simptomi, zašto nista ne osjećam. Svo to vrijeme samo mi se dva puta malo zamantalo i to samo jedan dan, od ostalih simptoma samo bolne grudi koje su me malo bolile malo ne pa sam i tada brinula zašto ne bole, a vidila si da je sve ispalo super. Za grčeve dam ti već pisala da sam ih imala samo jedan dan i poslije više ne. Pa vidila si da je sve dobro ispalo :)
i nakon pozitivne bete nikakvih simptoma nisam imala pa sam se opet brinula do uzv da li je sve u redu.
Evo jučer sam bila na prvom uzv i sve je u redu, imamo jedno
Sad sam trudna 6+4 a simptoma i dalje nema osim onih istih od prije, dakle bolne grudi i lagana temperaturica. Zato molim te ne brini se ništa i nemoj se opterećivati i samo misli pozitivno.
Uz tebe smo i držimo fige
cure još jednom hvala na podršci.
kikca kažeš da imaš laganu temperaturicu, kolika ti je i da li ju imaš stalno? Ja od jučer imam povišenu temperaturu, osjetim da sam toplija nego inače, kad sam mjerila, bila je 37,5 preko dana, a jutros prije ustajanja je bila 37,1.
ana232 temp sam dobila negdje od treceg dana nakon ET i od tada je stalno imam, bude tako od 37.2 do 37.5, jedan dan sam imala 37.8. ugl je mjerim kad se dignem ujutro i navecer.
Pozdrav svima:)ja još uvijek čekam m pa da krenemo sa pikanjem..inače imam neredovite m , a sad vjerojatno i zbog stresa i svega u vezi ivf-a ne dolazi.nekako duboko u sebi i ne želim da dođe, da odradim ovaj vikend poslovni put i da onda sve smireno odradimo.inače imam pms već drugi tj..zadnjih dana čitam ovaj forum od početka i sad me još više svega strah.. prije nisam ni znala da postoji hiperstimulacija, sad se užasno bojim toga i da ću morati ležati u bolnici.pogotovo kad nisam nikome rekla da idemo u postupak,zna samo moj direktor.a kako ću onda objasniti svojim roditeljima da sam u bolnici?ah svašta mi prolazi kroz glavu :( :(
nakon punkcije, koliko dana ste bile doma, ne radile?i nakon transfera, može li se ići raditi se mora strogo mirovati?
..Žena sam, Mogu sve..
lg ja sam na bolovanju od prve folikulometrije jer svaki drugi dan i na kraju svaki dan smo putovali osijek-zagreb i jednostavno mi nije bilo izvedivo ići radit, nisam stizala vremenski to sve uskladit. Nakon transfera ti liječnik i kaže da moraš mirovati i imaš pravo na bolovanje. Nedaj se prevariti. Mene je moja gin poslije transfera slala radit pa sam se posvađala s njim i rekla da ću nazvati petrovu i žalit se na nju i odmah mi je dala bolovanje. Sve zavisi kakav posao radiš, ali moja preporuka ti je ostaneš kod kuće i miruješ jer šta si sve prošla i načekala se da ti to sad neuspije jer si otišla radit. Budi kod kuće i uživaj
Sortiraj odgovore
Najstariji