Cvrkut… dobro nam dosla...
Ponekad su transferi i 5 ti dan..tako da pretpostavljam da nije kasno.. barem ja tako mislim...😐
Sretno
Hvala. Ne znamo ni sama dali je moguće da se oplodnja prvi dan ne dogodi nego tek drugi dan.
Pozdrav, prvi put sam na forumu pa imam par pitanja, bila bih jako zahvalna ako mi neko moze pomoci, imala sam transfer prije 14 dana, jucer sam radila test koji je nazalost bio negativan, danas sam isla vaditi betu cisto reda radi, jucer i danas imam smedji iscjedak, da li netko zna od cega bi to moglo biti? implantacija nije jer mislim da je prekasno, da li je to znak da dolazi menstruacija jer sam jucer prestala uzimati utrogestan? hvala puno na odgovoru
cvrkut 2 dobrodošla ........oplodnja bi se trebala dogoditi ubrzo, pogotovo ako je icsi rađen. Već nakom 24 sata bi se oplođena jajna stanica trebala početi dijeliti....
Antolena.....dobro nam došla .........nažalost, to je znak da će menstruacija krenuti vrlo brzo......
JelenaZG
jelena i kikica imam pitanje za vas budući da ste vi među zadnjima imale transfere i nažalost negativne bete. Danas mi je 6. dan nakon transfera. Ne osječam više ona probadanja i bockanja kao prije par dana. Jedino što se čudno osječam: kad god vidim nešto tužno ili romanično na tv-u ja se rasplačem, čas sam sretna, pa ubrzo se rastužim. Od jučer imam povremene vrtoglavice i mučnine. Neki mirisi koji mi prije nisu smetali sad mi smetaju i tjeraju me na povračanje (zaručnokov parfem ili miris kave). Neznam šta da mislim,Onda mi na trenutke dođe osječaj da nije uspjelo i samo se rasplačem, kao sad. kontam da je to prerano za simptome trudnoće ili možda ipak nije. A betu vadim za tjedan dana. Da li je koja od vas prošla ili osjetila išta slično ?
ana232 ….. evo ne znam što bi ti napisla. Moj zaključak je da žene najbolje upoznaju i osjete svoje tijelo nakon tranfera čekajući betu...toliko pipanja grudi, pa trbuha, pa gledanje u gaće, pa mirisi.....hehehehe...
U glavnom, ja sam slične simptome tebi imala samo u stimuliranom ciklusu, u prirodnom ne (ništa osim laganog povremenog probadanja). Prepisala bi to hormonima u mom slučaju....a ti ćeš za par dana znati jesu li hormoni ili su prvi znaci trudnoće pa tijelo tako reagira. Joj, držim fige da je ovo drugo i da ti ta vijest bude najbolji prebožićni poklon
Ja još uvijek nisam načisto sama sa sobom dal da idem u 12 probat prirodnjak ili ne....još ću razmislit.....
JelenaZG
Nažalost nije se oplodila jajna stanica. danas su nam javili.Za dva mjeseca idemo ponovno.
Sortiraj odgovore
Najstariji