Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    25. Studeni 2016. 15:50

Pozdrav i od mene! Čitam cijelo vrijeme ovaj forum i odlučila sam se i ja javiti. Krećem u 1. mj u prvi postupak IVF-a u Petrovu bolnicu.Također imam milion strahova i pitanja. Nemam ovulacije i zato se bojim da neću imati ni folikula ili da ih bude jako malo. Bojim se i aspiracije. Da li daju opću anesteziju ako imam mali broj folikula?

kikica87
    25. Studeni 2016. 16:41

ana232  ja se tocno sjecam, 8mi dan nakon ET sam imala lagane grceve u jajnicima, tj u desnom posebno, znaci ležala sam naravno, odmarala i svako malo bi osjetila te lagane grceve, trajali su od ujutro do predvecer i onda su prestali.  tada sam se nadala da je to implantacija, jos uvik mislim da je to bilo to, a nadam se da je i kod tebe to isto 

• ana232
    25. Studeni 2016. 17:33

kikica hvala ti na riječima utjehe, strah me previše se nadat , ali opet se nadam. Meni je danas 3dnt. Imam osječaj da kod mene sve ide ubrzano, jer mi je i dr rekao da betu mogu izvaditi već 10. dan. Vjerovatno jer su vračene blastociste pa ide brže.

• ana232
    25. Studeni 2016. 17:37

Lg sorry zaboravila sam to napisati. Prvo odeš dolje u podrum upisat se za anesteziologa i tamo ti snime srce i onda s tim nalazom ideš na razgovor.

Ana2711
    dobro došla. Što se tiče tvoje situacije nemogu ti puno pomoći jer nisam takav slučaj, ali možda ima koja cura sa sličnim problemom.
    Da li si već bila na razgovoru kod dr?

• cvrcak
    26. Studeni 2016. 09:47

Evo da se javim nakon više od dva tjedna. Vidim ima i pozitivna beta, super !!!!!! Ja sam napokon došla k sebi jer sam si zadala tolko posla da ne stignem puno misliti na negativnu betu pa nisam ništa ni čitala jer mi je bilo preteško. Kaže doktorica da ima šanse za drugi postupak koji će biti u drugom mjesecu. iako do odmrzavanja nećemo znati kakvi su spermići ali mislim pozitivno.

• FAITH8
    26. Studeni 2016. 14:08

Jucer ujutro radila betu dosao nalaz popodne beta 0.100  znaci nije se ni primilo.povremeno me primi tuga ali probam razmisljat poz. Idem se malo odmorim od svega, da se organizam ocisti od lijekova i eto muz me tjesi da probamo dalje u 1 ili dr mj. Cure koje cekate zelim vam srecu dajte barem vi vesele vijesti.

• FAITH8
    26. Studeni 2016. 14:12

Cvrcak mi smo slicne situacije ovaj put.evo i ja cu sad na posao i malo dr stvari raditi da si odmorim zivce.saljem ti pusu.idem se maknem malo s foruma.cure drzite se.

• JelenaZG
    26. Studeni 2016. 22:09

FAITH.... žao mi je.... Znam da si tužna i da te preplavljuju razne emocije....
    Za svaki neuspjeh treba malo vremena da nadođemo sebi....No nakraju smo opet na onom pravom i pozitivnom putu! Ja već razmišljam o slijedećem pokušaju.....
    Kao što rekoh...iduća godina je naša cure!!!

JelenaZG

s0102
    26. Studeni 2016. 22:24

Da se i ja malo javim... mislim da sam ovu zadnju negativnu betu puno bolje podnijela od one prve... sada vise nisam toliko ocekivala... krenula opet s vjezbanjem... sad ce advenat... bozic...☺ #sve 
    Vrijeme ce proletiti... i eto nas u 2017 godini sa puno pozitivnih beta...
    Faith… jako mi je zao... 
    Ali ja vjerujem da nase vrijeme dolazi 😊

• crvkut2
    27. Studeni 2016. 15:13

Pozdrav svima. Novi smo na forumu ali trebali bi par savjeta. Jučer smo odradili prvu punkciju za icsi postupak. Rekli su da će nas danas zvati i javili su nam da od dvije jajne stanice je jedna bila nezrela a da se za drugu još nezna. Da li je moguće da se još tokom današnjeg dana dogodi oplodnja ili je to predugo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.