Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • JelenaZG
    25. Studeni 2016. 12:48

Hvala cure na podršci..... trebamo se naoružati strpljenjem jer baš neće kad mi želimo.... 

Dahlia, ne znam koliko su ti na poslu fleksibilni ali folikulometrije kratko traju, ulazimo kao na traci na uzv....tako da bi brzo bila gotova. Možda ne moraš samo zbog toga uzimat bolovanje....

ana232, ma vidiš da ništa ne znače odlični uvjeti. Kod mene uvijek sve divno a na kraju ništa.... Kad ti moraš vadit betu?

JelenaZG

• luca30
    25. Studeni 2016. 13:05

Mislim da ti ne treba bolovanje za inseminacije, moze ti potrefiti da ides samo dva- tri puta. A sad, sve zavisi gdje radis i kakav ti je šef. Mene je ubijala ta negativna beta (3 mjeseca za redom),al mogu zamisliti kako je tek curama koje prolaze kroz ivf...

• FAITH8
    25. Studeni 2016. 13:19

Jelenazg drzi se i ja sam uz tebe evo i meni je jucer bio test negativan a danas popodne cekam nalaz bete samo da potvrdim nulu i da mogu prestat s progesteronom i da dode glupa menstruacija.nije lako znam ali moramo se boriti dalje.saljem ti veliki zagrljaj..

• FAITH8
    25. Studeni 2016. 13:48

Kikica87 Sretna sam zbog tebe! 
    Ja sam bila na bolovanju nakon transfera mirovala,lagane setnjice i imala povremeno grceve i bolne grudi a da ne pricam o preznojavanju i stalnom umoru i to od progesterona pretpostavljam. E sad vratiti se na posao nakon negativne bete, ali ce mi godit da malo skrenem misli. Neznam kako cu izvesti sljedece postupke jer imam tezak.posao fizicki i psihicki.a opet posto idemo na ivf i sljedeci put kako sve to iskombinirati. Putovanje za zg,posao, folikulometrije te opet bolovanje nakon punkcije i transfera.A ljudi to ne razumiju i ne zelim da svi sve znaju. Morat cemo se nekako snaci. I ako treba i ja cu se sama pikati  sljedeci put. na sve sam spremna!!B-)

Ig
    25. Studeni 2016. 15:12

Cure iz Petrove, jeste li morale kod anesteziologa prije punkcije?

..Žena sam, Mogu sve..

• ana232
    25. Studeni 2016. 15:31

Lg, da moraš ići na razgovor prije punkcije. Ja sa to odradila kad sam bila na zadnjoj folokulometriji

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.