JelenaZG žao mi je…nadamo se da će nam iduća godina svima donijeti više sreće :)
MiuMau spermiogram se u Petrovoj čeka neka tri tjedna nalaz je isti dan popodne
zelimobebu123 znam za Petrovu, kod njih smo radili ova dva spermiograma, ali sada moramo baš na Vuk Vrhovcu raditi, zato jer kod njih u postupak idemo...
Ig… cini mi se da sam ti vec negdje napisala... nisam u zagrebu... ja sam u Rijeci...
Inace,meni su dali za doma,za jedan ili dva dana... ovisno kad je bila folikulometrija...
Na put sam isla drugi dan nakon pocetka pikanja,a mislim da sam tek 5ti dan isla na prvu folikulometriju... tako da mi se lijepo poslozilo...
Nadam se da ces si uspjeti sve posloziti...☺
Imam pitanje. Idući mjesec idem na inseminaciju.
Zanima me, budući da se nakon toga ide na folikulometriju, u koje doba dana se to gleda ?
Rano ujutro ili ?
Nemam više godišnjeg pa ne znam dal da uzmem bolovanje ? Da li da ujutro kasnim na posao ili ?
Nikome na poslu ništa nisam govorila, a ako ću svako jutro kasniti, postavljat će se pitanja.
Kako ste vi to izvele na vašim radnim mjestima ?
pozdravljam sve nove cure i zelim vam svu srecu :)
jelenaZg bas mi je zao :( znas da sam sinoc mislila na tebe i jutros kad sam se probudila otvaram forum i vidim to... ali ne daj se... hrabro u nove pobjede...
mene je u pon na uzv, strah me je oce li sve bit ok, odlucila san uzet odmor od interneta i foruma i svega jer sam se svega nacitala i samo sebi svašta umišljam da se može desit ovo, ono... samo stres sebi stvaram...
ali cure da znate da mislim na vas i da vam svima držim fige
ana232 mislim da si ti sada na redu da nas obradujes
Dahlia...Dali ides privatno ili?? Većinom ti se folikumetrije ujutro idu. Ja sam mozda dva puta samo otisla na folikumer. prije inseminacije (i taj drugi put bi dobila vecinom stopericu).
Sortiraj odgovore
Najstariji