lg hvala :) inace uspilo je iz prve, zato me i je strah svega, neznam, svega sam se naslušala i odlucila sam zaboravit da google postoji :D a na postupak sam išla u split u bolnicu.
Zapravo sam krivo napisala. Znači rečeno mi je da se javim za folikulometriju (9-11 dana ciklusa) i onda na ev AIH (tako piše na nalazu)
Tako da nikakve detalje još ne znam.
Od 2.do 6.dana ciklusa pijes klomifene (bar sam ja), 8.dan sam dosla na folikumetriju i folikuli su mi bili vec dobre velicine i odmah sam istu vecer dala sebi stopericu i 10. dan ciklusa mi je bila inseminacija. Uglavnom dodes ujutro, suprug ti mora dati sjeme i za sat vremena dodete opet. Ti legnes na stol, stave ti kateter , ubrizgaju , ostanes lezati pola sata i dobijes utrogesteron koji stavljas tri puta dnevno .. Nakon 14 dana napravis test ili betu. Ponasas se normano i mozes sve raditi, ja nisam uzimala bolovanje, jer sam sveukupno morala otici 2.3 puta. Koja vam je dijagnoza??? Ja sam prosla tri inseminacije.
Kod mene sve ok, suprug ima astenozoosperiju, s tim da je ponovljeni nalaz spermiograma bio znatno bolji nego prvi (ništa nismo pili da se poboljša samo smo izlječili ureaplazmu doxicitinom).
Ako su u pitanju 2, 3 dana ranijeg odlaska ili kašnjenja na posao možda uspijem nešto izmuljati jer mi se ne da s nikim o tome pričati dok ne bude vrijeme.
Dahlia.. tako sam i ja muljala na poslu dok sam hodala na pretrage, nisam nikome ništa htjela govoriti..ali eto prije par dana sam rekla direktoru i sad mi je puno lakše..morat ću hodati na folikumetrije, pa punkcija.. mislim da ne bi imala snage ni volje još uz to i muljati na poslu..
Hoćeš se ti sama pikati doma ili ćeš hodati u bolnicu?
luca30.. ti si isto u Petrovoj?kako misliš kateter, to za anesteziju?
Ne znam ništa. Čekam mengu i da se naručim na folikulometriju i da mi kažu šta i kako dalje.
..Žena sam, Mogu sve..
A ti se pripremljeni spermiji stavljaju u kateter te se ubaci samo i za sekundu je gotovo..A ja sam vam u Cito poliklinici u Splitu. Uglavnom su te inseminacije kao prirodan odnos i nisu nista strasno. Ja se sad pripremam za prvi ivf i cak mi je zao sta sam gubila i novce i zivce na inseminacije.
Ja idem prvi put pa se tješim da za prvi put ne idem na najagresivniju metodu.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji