lg hvala :) inace uspilo je iz prve, zato me i je strah svega, neznam, svega sam se naslušala i odlucila sam zaboravit da google postoji :D a na postupak sam išla u split u bolnicu.
Zapravo sam krivo napisala. Znači rečeno mi je da se javim za folikulometriju (9-11 dana ciklusa) i onda na ev AIH (tako piše na nalazu)
Tako da nikakve detalje još ne znam.
Od 2.do 6.dana ciklusa pijes klomifene (bar sam ja), 8.dan sam dosla na folikumetriju i folikuli su mi bili vec dobre velicine i odmah sam istu vecer dala sebi stopericu i 10. dan ciklusa mi je bila inseminacija. Uglavnom dodes ujutro, suprug ti mora dati sjeme i za sat vremena dodete opet. Ti legnes na stol, stave ti kateter , ubrizgaju , ostanes lezati pola sata i dobijes utrogesteron koji stavljas tri puta dnevno .. Nakon 14 dana napravis test ili betu. Ponasas se normano i mozes sve raditi, ja nisam uzimala bolovanje, jer sam sveukupno morala otici 2.3 puta. Koja vam je dijagnoza??? Ja sam prosla tri inseminacije.
Dahlia.. tako sam i ja muljala na poslu dok sam hodala na pretrage, nisam nikome ništa htjela govoriti..ali eto prije par dana sam rekla direktoru i sad mi je puno lakše..morat ću hodati na folikumetrije, pa punkcija.. mislim da ne bi imala snage ni volje još uz to i muljati na poslu..
Hoćeš se ti sama pikati doma ili ćeš hodati u bolnicu?
luca30.. ti si isto u Petrovoj?kako misliš kateter, to za anesteziju?
..Žena sam, Mogu sve..
A ti se pripremljeni spermiji stavljaju u kateter te se ubaci samo i za sekundu je gotovo..A ja sam vam u Cito poliklinici u Splitu. Uglavnom su te inseminacije kao prirodan odnos i nisu nista strasno. Ja se sad pripremam za prvi ivf i cak mi je zao sta sam gubila i novce i zivce na inseminacije.
Ja idem prvi put pa se tješim da za prvi put ne idem na najagresivniju metodu.
Tako sam i ja razmisljala, bio mi je šok kad mi je dr.rekao da je najbolje odmah poci na IVF.,a ipak sam se odlucila na inseminacije. A najbolje ti je mozda uzeti bolovanje ako ti je nezgodno izbivati s posla.
Sortiraj odgovore
Najstariji