Lg jel si već dobila lijekove ? Svakako moraš javiti u bolnicu kad dobiješ mjesečnicu pa im objasni situaciju ili ih nazovi već sad. Oni će ti najbolje znati reći šta da radiš. A što se tiče pikanja, i ja sam se bojala, na kraju sam si bez problema davala bocke, nije ništa teško:
Pozdravljam nove članice, FAITH i ostale.
Nažalost, moja beta negativna. Iskreno, jedva čekam da ova nesretna godina više završi..... I uz odličan endometrij, odličnu blasticu i prirodan FET transfer opet nije uspio. Nema tu pravila očito...... barem iz mog iskustva....Mislim da ću iza Nove godine malo krenut u prirodnjake dok ne dođe vrijeme za drugi stimulirani. Dotad ću ponoviti sve nalaze, a možda me i dodatno testiraju...
Lg .... što se tiče pikanja, vjerujem da bi mogla sama, nakon što ti oni pokažu...prvi ubod je najteži ali to je toliko tanka iglica da uistinu nije strašno. No problem je što nećeš moći dolazit na folikulometrije zbog puta....Ne znam...savjetuj se sa svojim dr.
JelenaZG
folikulometrije rade i vikendom...ja bila i subotu i nedjelju, samo što te gledaju dežurni liječnici...ali nema veze.
Preporučaju razmak 4-6 mjeseci.....Zapravo pune 2 stimulacije godišnje je optimalno, no znam cure koje su išle više puta.....nije ni to dobro...toliko hornona ubacivat u sebe....uffff
No zato tko može, ide u prirodne i polustimulirane
JelenaZG
Jelena Zg…. bas mi je zao... ti nastavila ovaj moj nrgativan niz opet😢
Ali neka nama ova godina zavrsi pa ce slijedeca biti bolja...☺☺
Ig… i ja sam bila na sluzbenom putu za vrijeme pikanja inotisla na hitnu.. tamo su mi dali.. iako sam naknadno cula da npr dodem na hitnu u rijeku da me ne bi bocnuli... ovisi o njima...
Ja sam na stimuliranom bila u 11 mj... u prvom idem na dogovor i vjerovatno cu opet u drugom... necu duze cekati...
JelenaZG baš mi je žao draga... Baš sam pomislila da će Kikica otvoriti sezonu pozitivnih nizova...
Evo ja sam obavila prvi pregled i konzultacije. Bio mužić unutra samnom, a i doktorica je bila jako draga. Imam još nekoliko pretraga za obaviti, 21.12. idem na Merkur na HSG Samo sad baš pričam s mm, on treba na kontrolni spermiogram krajem 1. mjeseca i kod androloga na VV da on obavi šta misli da bi možda trebao obaviti... Htjeli smo se danas naručiti, ali nisu nam se smjene doktora poklopile da stignemo uzeti uputnice...
Ima li cura ovdje koje su bile nedavno na VV, da mi kažu koliko se čeka za termin kod androloga i spermiogram?
Jelena ZG jako mi je žao, nadala sam se da ćeš nam ti uljepšati ove dane.
Sad kad čitam da ni tebi nije uspjelo sve se manje nadam za svoju betu.
Sortiraj odgovore
Najstariji