Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    23. Studeni 2016. 20:03

Zoja31 pa da, i meni je isto normalno, pa skupa smo u tome... samo ne znam kako doktori s tim stoje, svasta od njih cut i dozivit, pa pitam... 

• FAITH8
    23. Studeni 2016. 22:17

Drage moje evo ja se odlucila pridruziti. procitala sam sve postove od pocetka i moram reci da se puno bolje osjecam uz svu vasu hrabrost i borbenost za isti cilj.ponosna sam na sve vas. evo da pocnem s mojom pricom mi smo prosli prvi Ivf uz samo jednu jajnu stanicu, uz blagu stimulaciju transfer 3dan6stanicne st i za dva dana vadim betu..naravno nemam puno nade posto je prvi pokusaj ali sve je moguce..vidjet cemo uskoro..

Ig
    23. Studeni 2016. 22:31

Zoja31 hvala ti :)..ma čitala sam ovaj forum od poetka i cure su pisale da su dobile koktel alida su sve osjetile..vjerojatno se to onda u međuvremenu promijenilo pa te sada uspavaju, sva sreća :)..a da li moramo prije ići kod anasteziologa?

ana232 ja sam kod dr.Vrčića, a ti?btw držim fige za tvoju pozitvnu betu :) :)

s0102 ja ću na pikanje sva sreća hodati baš u bolnicu, ne znam kako bi se sama pikala :(..bila bi to ptava muka..kako to da nisi imala anesteziju za punkciju?

..Žena sam, Mogu sve..

Ig
    23. Studeni 2016. 22:49

MiuMau moj suprug svuda ide sa mnom, osim na preglede naravno..hehe..u Petrovoj nema problema za to

..Žena sam, Mogu sve..

s0102
    23. Studeni 2016. 22:55

Faith… dobro dosla i nadam se da ce ti i prvi biti dobitni.... odmah pozitivna beta...

Ig… dr mi je rekao da ne treba anestezija jer nisam imala puno folikula,5... ali da cu dobiti inekciju neku prije(mislim voltaren).
    Uglavnom..ja dosla na punkciju..vec na stolu i kaze mi sestra pa trebali ste se za inekciju prije javiti... i onda mi ju dala minutu prije punkcije... guzica me ful bolila od toga pa se onda mozda nisam mogla u potpunosti koncentrirati na punkcije....
    Uglavnom... ja sam osoba kojoj slabo dode dok vadi krv... prag boli valjda 0... ali prezivila sam... nije ugodno... ali nije neizdrzivo... 
    Znam za sljedeci put da se trebam prije javiti😅😅😅
    Raspisala sam se... sad mi je sve to smijesno... ali tada nije bilo...

s0102
    24. Studeni 2016. 08:28

Eee.. nisam u zg... u rijeci sam...
    Tako da ce tebe sigurno uspavati😄

• FAITH8
    24. Studeni 2016. 08:49

Dobro jutro!opustam se uz jutarnju kavicu. 
    s0102 Hvala na dobrodoslici, saljem jednu 
    Ig ja se puno razumijem u analgetike i anestetike i ja osobno uz 4folikula sam htjela anesteziju nisam htjela trpjeti bol bar ovaj prvi put nazalost dobili smo samo jednu jajnu stanicu. spavala sam tokom postupka a poslije kad se probudila dali mi jos ketonal ampulu u ringer infuziju jer sam imala grceve.ne podnosim bol. naravno to sam platila.u privat klinici sam Betaplus i osoblje je puno topline i susretljivo..
    Danas mi 12dpt i kucni test negativan.ja i muz bili zalosni ali idemo dalje borit cemo se. Ali nije mi lako mucimo se dvije godine i duze. Rekle ste da jos svejedno napravim betu pa vam sutra javim.

• FAITH8
    24. Studeni 2016. 08:58

Miumau moj je muz od pocetka bas na svakom pregledu i razgovoru bio samnom nutra sto mi je velika potpora i cinimo sve zajedno i zajedno ucimo korak po korak.Ako tvoj muz zeli ici ima to pravo da bude s tobom.naravno nemoze u salu il prije dok te pripremaju jer u sali su sterilni uvjeti. Lakse je kad ste zajedno barem na razgovorima i kontrolama.

Ig
    24. Studeni 2016. 11:32

Drage moje, imam jedan veliki problem i molim vas za  savjet, mišljenje.. Naime, u očekivanju sam menstruacije koja bi trebala doći svaki dan/čas i onda krećem na pikanje. A sada su mi  na poslu rekli da moram idući vikend, od petka do ned, ići na poslovni put, na sajam u inozemstvo. Pošto sam tek počela raditi, ne znam što da napravim sada :(..naravno da mi je dobiti bebicu najvažnije od svega,ali opet.. :(..da pričekam idući ciklus da krenem u postupak? ili da sada krenem pa ako ću se morati pikati da to obavim na putu sama? mada ne znam kako bih to ja sama :(..samo se brinem ako ću morati baš te dane na folikometriju?katastrofa..

..Žena sam, Mogu sve..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.