Lunina mama evo što piše na netu za petrovu
http://www.kbc-zagreb.hr/ginekologija-zavod-za-humanu-reprodukciju/
Nadam se da će ti biti lakše
Dolores123… dobro dosla... nemoj se bojati punkcije... nije ugodno ali nije niti tako strasno ☺
Lunina mama… dobro nam i ti dosla...
Cure nadam se da se necete tu dugo zadrzati...☺ sreetnooo...
Evo da se javim i ja da je jučer bio fet i sad nestrpljivo do iduće srijede tj testa 😃
Drage buduće mame, evo nažalost i mene na ovom forumu.. suprug i ja krećemo u prvi postupak ivf-a u 12. mj u Petrovu. Sakupili smo sve nalaze, sad samo čekamo menstruaciju:) injekcije ću primati u Petrovoj bolnici svaki dan u 17h, ima li još koja da je primala u bolnici?
zanima me da li u Petrovoj daju anesteziju za punkciju? samo koktel ili možeš tražiti i opću anesteziju? jer užasnoooo se bojim punkcije :( :(
..Žena sam, Mogu sve..
Ig nemoj se bojati punkcije. Ja sam u Petrovoj i prije 5 dana sam imala punkciju. Ovako su mi rekli: ako je prirodni ciklus tada ne daju anesteziju, ali budući da sam ja bila u stimuliranom postupka dobila sam anesteziju. Prvo su mu stavili braunilu i kad sam legla na stol u nju su mi istisnuli 2 injekcije. Oko mene je bila hrpa sestara, biolog, anesteziolog i moj doktor. Pitali su me da li mi se vrti, kad sam rekla da da rekli su mi da će mi se još više vrtiti. Zadnje što se sječam da su me pitali ime i prezime i to je sve. Iduće ćega se sječam da su mi rekli da se prebacim na svoj krevet. Stvarno nisam ništa osjetila, tako da se nemoraš bojati. Svi su jako ljubazni i pristupačni.
Evo meni je danas bio transfer. Vratili su mi dvije blastociste, a dvije su zamrznuli. Sad mirovanje i iščekivanje.
Sorry na dugom odgovoru, nadam se da sam te malo umirila
Ana232 hvala ti puno,umirila si me..znam da su u petrovoj svi jako dobri prema nama i to mi je veliko olaksanje.znaci ti si dobila koktel?jesi osjetila sve sto ti rade?i kako ti je bilo nakon same punkcije?
..Žena sam, Mogu sve..
Sortiraj odgovore
Najstariji