Dobrodosle nove cure i sretno cekalicama bete, trebamo malo pozitive!
Mono i mi smo ostali trudni prirodnim putem s istom dijagnozom i završilo je isto kao i kod vas. Sad čekamo prvi ivf.
Cvrčak žao mi je, nadam se da ćete uspjeti izvući još koji spermij, da vam se ostvare vaše želje..treba samo jedan
Cure pitanje... da li vasi muzevi pije kakve vitamne ili nesto slicno kako bi se spermiogram poboljsao?
S0102 moj pije hrpu toga.. nema sto nema, valjda imamo 20bocica doma i pije sigurno od pocetka godine. kad smo bili na 1ivf poboljsala se pokretljivost za 3% od prethodnog. Sad dali je to pomoglo tko zna..
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Ja sam svome narucila Bioastin, Vitamin E 400, Cink, Selen, Vitamin C, Maca prah, cimet i med svako jutro, sjemenke suncokreta, i folna !
Nadam se da ce se uz sve te preparate popraviti !
Dora,
Dr.vas je odmah poslala na IVF??? Bez pokušavanja prirodno pošto ste uspjeli prirodno??
moj pije cink i folnu za sada, a odlucila sam mu uzeti još i vitamin E i selen.
doktorica nam je preporucila med ili propolis i orahe ali posto je muž dijabeticar to ne smije ali eto možete vi isprobati :)
Pitam vas to zato jer je MM pred god dana kad smo krenuli radio spermiogram i sve je bilo super normozoospermia... da bi sada na ovom zadnjem bila oligoasthenozoospermia..
Isla sam pogledati ove spermiograme u meduvremenu i stvarno svaki je sve gori.. dosao je s 64%brzih i 10%staticnih na 15%brzih i 69%staticnih..
Po meni je to grozno.. u bolnici mi nisu nista komentirali...
On nista ne pije od tih dodataka.. pa malo gledam sto bi..
MM ima normo ali je svejedno pio čaj vrbovica jer sam ja pila vrkutu+marulju.
možda ima nekakvu upalu. nama su nakon nalaza spermiograma koji je bio užasan, 99% nepokretnih i !% neusmjereno pokretnih predložili mikrobiolosku i urološku obradu. dobio je neke jake antibiotike (zao mi je ali se ne sijecam koje su bile)
nije bio bum spremica ali su se popravili :D nalaz nakon antibiotika je pokazao 5% brzo pokretnih i 13% sporo usmjereno pokretnih šta je za nas bio vrhunac jer mu je to bio najbolji nalaz ikad :D
Moj muž pije Profertil (2dnevno)i jede orahe sa medom 2 kašike dnevno pa ćemo vidjeti za 3 mj kakav je spermiogram.Dijagnoza za sada nam je oligoasthenozoospermia.
Sortiraj odgovore
Najstariji