Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DoraAR
    12. Studeni 2016. 08:34

Dobrodosle nove cure i sretno cekalicama bete, trebamo malo pozitive!

Mono i mi smo ostali trudni prirodnim putem s istom dijagnozom i završilo je isto kao i kod vas. Sad čekamo prvi ivf.

DoraAR
    12. Studeni 2016. 08:36

Cvrčak žao mi je, nadam se da ćete uspjeti izvući još koji spermij, da vam se ostvare vaše želje..treba samo jedan 

s0102
    12. Studeni 2016. 09:56

Cure pitanje... da li vasi muzevi pije kakve vitamne ili nesto slicno kako bi se spermiogram poboljsao?

malagarava13
    12. Studeni 2016. 10:05

S0102 moj pije hrpu toga.. nema sto nema, valjda imamo 20bocica doma i pije sigurno od pocetka godine. kad smo bili na 1ivf poboljsala se pokretljivost za 3% od prethodnog. Sad dali je to pomoglo tko zna..

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

mono1111
    12. Studeni 2016. 10:41

Ja sam svome narucila Bioastin, Vitamin E 400, Cink, Selen, Vitamin C, Maca prah, cimet i med svako jutro, sjemenke suncokreta, i folna !
    Nadam se da ce se uz sve te preparate popraviti !

Dora,
    Dr.vas je odmah poslala na IVF??? Bez pokušavanja prirodno pošto ste uspjeli prirodno??

kikica87
    12. Studeni 2016. 10:47

moj pije cink i folnu za sada, a odlucila sam mu uzeti još i vitamin E i selen. 
    doktorica nam je preporucila med ili propolis i orahe ali posto je muž dijabeticar to ne smije ali eto možete vi isprobati :)

s0102
    12. Studeni 2016. 11:03

Pitam vas to zato jer je MM pred god dana kad smo krenuli radio spermiogram i sve je bilo super normozoospermia... da bi sada na ovom zadnjem bila oligoasthenozoospermia.. 
    Isla sam pogledati ove spermiograme u meduvremenu i stvarno svaki je sve gori.. dosao je s 64%brzih i 10%staticnih na 15%brzih i 69%staticnih..
    Po meni je to grozno.. u bolnici mi nisu nista komentirali...

On nista ne pije od tih dodataka.. pa malo gledam sto bi..

12. Studeni 2016. 11:18

MM ima normo ali je svejedno pio čaj vrbovica jer sam ja pila vrkutu+marulju.

kikica87
    12. Studeni 2016. 11:24

možda ima nekakvu upalu. nama su nakon nalaza spermiograma koji je bio užasan, 99% nepokretnih i !% neusmjereno pokretnih predložili mikrobiolosku i urološku obradu. dobio je neke jake antibiotike (zao mi je ali se ne sijecam koje su bile) 
    nije bio bum spremica ali su se popravili :D nalaz nakon antibiotika je pokazao 5% brzo pokretnih i 13% sporo usmjereno pokretnih šta je za nas bio vrhunac jer mu je to bio najbolji nalaz ikad :D

• tomy28
    12. Studeni 2016. 13:29

Moj muž pije Profertil (2dnevno)i jede orahe sa medom 2 kašike dnevno pa ćemo vidjeti za 3 mj kakav je spermiogram.Dijagnoza za sada nam je oligoasthenozoospermia.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.