da, bolne grudi sam zaboravila ali i to racunam da je od utrica... jucer mi se dva puta malo zamantalo pa sam odma umislila sebi da je dobar znak :D sama sebe tjesim hehe... ali eto, izdrzat cu jos ova 4 dana i nadati se pozitivnoj beti, ako nebude hvala Bogu, idemo dalje u 2 ili 3 mj.
i tebi zelim da ti sta prije prodju ovi dani iscekivanja bete, bez stresa i crnih misli, nema koristi ;)
s0102i i ti si čekalica bete! Sretno!! Baš je grozno odbrojavati dane do bete.....no još malo! Nadam se da će nam ovaj mjesec biti svima uspješan!
Imaš li kakvih simptoma? možda bolje da ne radiš testove......barem ne do 10 dana...znaju biti i lažno negativni pa se bezveze rastužiš...No to ti govorim ja koja bi najradnije svaki dan radila testove.....ali kao što rekoh...ovaj puta čekam betu..nema rezervnih testova u kući
JelenaZG
JelenaZG… nemam nikakvih simptoma... samo me grudi bole i ogromne su... ali mislim da je to jos od bockanja i terapije... drugo bas nista...
A necu raditi testove...😯 barem se nadam... 10-11 dan cu vaditi betu pa sta bude...
Ali bas se nekako prazno osjecam.. ne znam kako to drugacije rec...
Kada je tebi beta..?tj koji ti je dan nakon transfera?
A da da.. protokoli... tko ce ih preziviti... ☺
Nadam se da ce ti biti veeelika beta... ti si blasticu imala mislim da su tu puno vece sanse... moj je bio cetvorostanicni embrij.. mali brizan 3 dan...
Vidjet cemo uskro sve...
pozz cure, ima li kakvih novih simptomcica danas? :)
ja imam jedno pitanje sta se tice utrica. stvarno se trudim staviti ih sta dublje ali imam osjecaj da ponekad poprilicna kolicina iscuri. znam da malo uvijek mora izaci ali nekad mi se cini bas da je dosta toga iscurilo. jeli kod vas slicno ili?
Beta negativna. Jučer sam vadila i ne mogu doći k sebi od šoka. Znala sam da može biti i negativna ali smo se tolko nadali. A s obzirom na jako tešku dijagnozu tko zna dali ćemo moći u drugi pokušaj.
cvrcak nedaj se, glavu gore i nemoj odustajati, nisam popratila tvoju pricu, kakva je dijagnoza, ali sigurno ima riješenja za sve,
mene beta ceka u ponedjeljak i uzasno me je strah ali sam vec odlucila bude li negativna taj dan cu se isplakati i onda idemo u nove pobijede. NEMA ODUSTAJANJA!
Sortiraj odgovore
Najstariji