Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    13. Studeni 2016. 22:15

Zelimbebu,

Bas me zanima koje mutacije imas. Ako ces imati nalaze kod sebe, napisi mi. Misljenja su podijeljena za taj heparin. 
    Vjerovatno to niie ta cista onda, ali i meni su mjerili u mm, bila je 22 mm.
    Kad ides u Petrovu?

s0102
    13. Studeni 2016. 22:54

Zelimobebu…. dobro dosla... i iskreno se nadam da ce ti se iz prve sve posloziti😊

s0102
    14. Studeni 2016. 09:10

Kikica.. danas samo lijepe vijesti javi ☺☺☺☺ sreetnooo

14. Studeni 2016. 13:34

Cure stigli moji nalazi.  AmH je 33, i sad to spada u povišenu konc.  Šta to znaćći?

mono1111
    14. Studeni 2016. 13:56

Mislim da to zna biti znak PCOS, jer valjda kod pcos zna izostati O, Meni je amh 23, i rekla je dr da je to ok, makar je i to povisena konc.
    Vjerovatno ce ti reci neka cura vise o tome.

• tomy28
    14. Studeni 2016. 14:04

Cure moj AMH je 63 i nemam PCOS ovulacije mi sve uredne i nisam imala problema u vezi toga.Ni dr mi čak ništa nije rekao u vezi visokog AMH.Možda netko zna više u vezi toga.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.