sve znam, MM mož i ja hodamo po bolnicama, puste nalaze i sve od 2012 godine i tek smo sada uopce došli do postupka. znaš li koliko je mene to mucilo, bila sam uvjerena da kad bi napokon došli do postupka da bi sve bilo ok, samo sam razmišljala o tome kako mi najplodnije godine prolaze...
bila sam ljuta na sve da sam htjela odustati a da nismo ni pokušali...
znam da te sada nitko nemože utješiti ali izbaci tugu iz sebe i šta prije krenite naprijed... ne gubi nadu :)
Sigurno neću odustati jer svima nam je teško. Cijeli dan čekam da mi biolog da odgovor dali je što ostalo za drugi pokušaj ali ne javlja. A kad se sjetim da u ponedjeljak idem raditi sa mojim kikićima još mi je teže. Jer brinuti se za tuđu djecu godinama a svoju nikako dočekati taj dio je vrlo težak.
Cure
Može jos jedno pitanje??
Da li kod dijagnoze smanjena pokretljivost, salju na inseminaciju ili odmah na umjetnu??
Mi imamo dijagnozu asthenozoospermia, i hypospermia, pokretnih 20 posto, ono A + B, sveukupno 20 posto.
Cvrcak… drzi se...
Vjerujem da ce nam se svima u jednom trenu sve stavke poklopiti i da cemo i mi imati malene kikice...
I mi smo odmah na ivf postupak
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Mislim ja sam ostala T odmah, valjda je to bila čista sreca.
I onda smo spermiogram radili jer je dr.tako tražila da se vidi da li je kakva upala, bakterija ili sl.pošto to može uzrokovati spontane, i došli do te dijagnoze.
Da li mislite s obzirom da sam ostala T, da je to pravo stanje ta dijagnoza??? Tj.da li postoji mogucnost da je i tada kada sam ostala T, a to je bilo u 6 mjesecu da je takvo stanje bilo, i da je to bila velika sreca ili se spermiogram pokvario u ovih par mjeseci??
Sorry na dužini...:)
A koliko dugo pokušavate dok niste došli do takve dijagnoze i pretraga?? Vise od godinu dana ?
Mono mi smo nakon 6mj isli na "osnovne" pretrage.. MM je tad imao los spermiogram. nakon 1g smo krenili u bolnicu i sa postupcima.. tada mu je nalaz bio jos losiji. Sad je vec 2g.proslo od pokusavanja..
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Sortiraj odgovore
Najstariji