Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Studeni 2016. 15:34

Prijateljica mi je kod dr. ŠPREm i zadovoljna je jako.  Meni je bila na jednoj inseminaciji i bila je stvarno draga i pristupačn.  
    Nisam čula loše komentare o njoj.

mono1111
    13. Studeni 2016. 19:04

Želimbebu,

Ja nažalost jos nemam iskustva s tim. Isto sam imala spontane  i MM nalaz spermiograma je loš. Sutra idem u Petrovu ali kod dr.Baldani pa ce mi reci sto dalje.
    Kada krecete u postupak??
    Sretno :)

• petra12345
    13. Studeni 2016. 19:48

Drage sve..
    Citam vas stalno iako cekamo sljedeci postupak pa nema nikakvih novosti..zalosti me sto nas je sve vise,a i stalno lose vijesti 
    Ja sam pila maticnu mlijec 3 mj i nista bolji hormoni nisu samo mi je AMH pao u 1 god sa 7,1 na 2,9 i sad sam u totalnoj komi..
    Jasno mi zasto smo stimulacijom u proslom postupku dobili samo 1 folikul..problem je sto smo u Vinogradskoj i cekamo od 7.mj do 3.2017. za sljedeci..
    Vidim da je u drugim bolnicama puno bolja situacija sto se brzine tice..plan je odradit sljedeci jos ovdje i onda (nadam se da nece trebat) negdje drugdje..mozda privatno..neki savjet?
    Sretno cekalicama..

kikica87
    13. Studeni 2016. 20:29

Evo curke ja sutra vadim betu, vec me strah. Danas mi se cini da imam sve simptome pms—a, grudi me bole vise nego inace i nekako sam napuhana... neznam... ipak se nadam najboljem. Nadam se da od straha sve umisljam. :D

s0102
    13. Studeni 2016. 21:04

Kikica…. sretno sutra... 
    Prekini nam ovaj negativan niz..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.