Prijateljica mi je kod dr. ŠPREm i zadovoljna je jako. Meni je bila na jednoj inseminaciji i bila je stvarno draga i pristupačn.
Nisam čula loše komentare o njoj.
Želimbebu,
Ja nažalost jos nemam iskustva s tim. Isto sam imala spontane i MM nalaz spermiograma je loš. Sutra idem u Petrovu ali kod dr.Baldani pa ce mi reci sto dalje.
Kada krecete u postupak??
Sretno :)
Drage sve..
Citam vas stalno iako cekamo sljedeci postupak pa nema nikakvih novosti..zalosti me sto nas je sve vise,a i stalno lose vijesti
Ja sam pila maticnu mlijec 3 mj i nista bolji hormoni nisu samo mi je AMH pao u 1 god sa 7,1 na 2,9 i sad sam u totalnoj komi..
Jasno mi zasto smo stimulacijom u proslom postupku dobili samo 1 folikul..problem je sto smo u Vinogradskoj i cekamo od 7.mj do 3.2017. za sljedeci..
Vidim da je u drugim bolnicama puno bolja situacija sto se brzine tice..plan je odradit sljedeci jos ovdje i onda (nadam se da nece trebat) negdje drugdje..mozda privatno..neki savjet?
Sretno cekalicama..
Evo curke ja sutra vadim betu, vec me strah. Danas mi se cini da imam sve simptome pms—a, grudi me bole vise nego inace i nekako sam napuhana... neznam... ipak se nadam najboljem. Nadam se da od straha sve umisljam. :D
Sortiraj odgovore
Najstariji