Pozdrav svima, nova sam ovdje imam par pitanja ako mi tko može malo pomoći. Zanimaju me vaša iskustva u Petrovoj bolnici s doktoricom Marinom Šprem Goldštajn? Oko pola godine sam njena pacijentica, prošle godine dogodila mi se prirodno trudnoća koja je nakon par tjedana završila krvarenjem. Ona nam savjetuje postupak potpomognute oplodnje, više je za klasičan jer je suprugu bio loš drugi nalaz spermiograma pa je rekla da sumnja da bi postupak inseminacije bio uspiješan. Mi smo se odlučili za klasičan postupak, jer smatramo da nam je to onda sigurnija opcija. Skupljamo papire trenutno i kad sve bude spremno krećemo u postupak. Malo nas je strah svega toga. Kakva su vaša iskustva jel uspije uvijek iz prve? Kolike su šanse?
Hvala unaprijed! :)
Pozdrav svima, nova sam ovdje imam par pitanja ako mi tko može malo pomoći. Zanimaju me vaša iskustva u Petrovoj bolnici s doktoricom Marinom Šprem Goldštajn? Oko pola godine sam njena pacijentica, prošle godine dogodila mi se prirodno trudnoća koja je nakon par tjedana završila krvarenjem. Ona nam savjetuje postupak potpomognute oplodnje, više je za klasičan jer je suprugu bio loš drugi nalaz spermiograma pa je rekla da sumnja da bi postupak inseminacije bio uspiješan. Mi smo se odlučili za klasičan postupak, jer smatramo da nam je to onda sigurnija opcija. Skupljamo papire trenutno i kad sve bude spremno krećemo u postupak. Malo nas je strah svega toga. Kakva su vaša iskustva jel uspije uvijek iz prve? Kolike su šanse?
Hvala unaprijed! :)
Voljela bi kad bi mi netko opisao svoje iskustvo barem ukratko :)
Prijateljica mi je kod dr. ŠPREm i zadovoljna je jako. Meni je bila na jednoj inseminaciji i bila je stvarno draga i pristupačn.
Nisam čula loše komentare o njoj.
Želimbebu,
Ja nažalost jos nemam iskustva s tim. Isto sam imala spontane i MM nalaz spermiograma je loš. Sutra idem u Petrovu ali kod dr.Baldani pa ce mi reci sto dalje.
Kada krecete u postupak??
Sretno :)
Želimbebu,
Ja nažalost jos nemam iskustva s tim. Isto sam imala spontane i MM nalaz spermiograma je loš. Sutra idem u Petrovu ali kod dr.Baldani pa ce mi reci sto dalje.
Kada krecete u postupak??
Sretno :)
Jesi radila one neke nalaze vezano za zgrušavanje krvi i to?
Ja sam već do sad poprilično pretraga napravila, a suprug nekoliko. Sad još moramo neke vezano za hepatitis, sidu.... Problem je što se meni sad pojavila cista na jajniku pa čekamo sad da se to sredi po njenom bi trebala mjesećnicom otić. Pitala sam ju koliko se čeka ona je rekla da se ne čeka, tako da mislim kad mi se cista makne i ona to vidi na utz bi trebali krenut s tim......užasno smo uzbuđeni i nadamo se uspijehu ali me i strah svega toga.....hvala! Sretno i vama! :))

Drage sve..
Citam vas stalno iako cekamo sljedeci postupak pa nema nikakvih novosti..zalosti me sto nas je sve vise,a i stalno lose vijesti
Ja sam pila maticnu mlijec 3 mj i nista bolji hormoni nisu samo mi je AMH pao u 1 god sa 7,1 na 2,9 i sad sam u totalnoj komi..
Jasno mi zasto smo stimulacijom u proslom postupku dobili samo 1 folikul..problem je sto smo u Vinogradskoj i cekamo od 7.mj do 3.2017. za sljedeci..
Vidim da je u drugim bolnicama puno bolja situacija sto se brzine tice..plan je odradit sljedeci jos ovdje i onda (nadam se da nece trebat) negdje drugdje..mozda privatno..neki savjet?
Sretno cekalicama..
Želim vam sreću idući put! Što se privatnika tiče jedan par koji osobno poznajem je uspio iz prve u IVF CENTRU LUČINGER, nakon dva neuspijela pokušaja u Sloveniji
Evo curke ja sutra vadim betu, vec me strah. Danas mi se cini da imam sve simptome pms—a, grudi me bole vise nego inace i nekako sam napuhana... neznam... ipak se nadam najboljem. Nadam se da od straha sve umisljam. :D
Evo curke ja sutra vadim betu, vec me strah. Danas mi se cini da imam sve simptome pms—a, grudi me bole vise nego inace i nekako sam napuhana… neznam… ipak se nadam najboljem. Nadam se da od straha sve umisljam. :D
Sretno sutra!!! :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji