Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    11. Studeni 2016. 12:38

Cvrcak…. bas mi je jaaako zao 😢😢😢😢
    Zadnjih mjesec dana je sve nesto lose 😐

Zoja31
    11. Studeni 2016. 13:59

Cvrčak žao mi je. A jesmo se baš zaredale sa negativnim vijestima... Ajmo sad jedna barem betočekalica neka prekine ovaj niz 

• cvrcak
    11. Studeni 2016. 14:55

Naša dijagnoza je azzoaspermija, znači u nalazu spermiograma nema ni jednog. Ne da su ne spori ili su usporeni već ih uopće nema. Rađena je operacija kojom su upijeli izvući koji, tako da sad ne znamo jer koji ostao za idući pokušaj. A operacija baš nije bezazlena, oporavak traje dva, tri tjedna i može se dogoditi da nakon odmrzavanja tkiva koji izvade ne nađu ništa.

kikica87
    11. Studeni 2016. 15:22

draga znam da ti je uzasno tesko ali znas da ima riješenja za sve. MM ima uvijek loš spermiogram, bude samo po 2-3% pokretnih, i izrazito mali volumen sperme uz to je i diabetičar i slaba mu je prokrvljenost, prije ovoga postupka bila je čista nula, ja sam mislila da je gotovo i da nema sanse i tada smo razgovarali o donoru. 
    jeste li razmišljali o tome? mi smo se složili da ako ne uspijemo sa njegovim spermicima da cemo ici na donora.
    neznam kakav stav imate o tome ti i tvoj muž ali vrijedi razmisliti.

• cvrcak
    11. Studeni 2016. 15:29

Razgovarali smo o donoru i to nam je prihvatljivo, čak i posvojenje. Ali to sve tako dugo traje,već tri godine se mučimo i nikako da dobijemo svoju bebu.

mono1111
    11. Studeni 2016. 15:36

Cvrčak, 
    Jako mi je žao pročitati tvoje, tj.vaše stanje :(
    Nadam se da cete naci nacin :)

Držim fige i tebi i svim curama ovdje :)

malagarava13
    11. Studeni 2016. 15:46

Cvrcak zao mi je, koliko znam muskarcima se spermiji obnavljaju u prosjeku svaka 3mj. tako da nemojte gubiti nadu. MM ima jako malen broj pokretnih.

Bas lose vijesti ovaj mj.  ajmoo bete velikeee

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.