Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    10. Studeni 2016. 19:14

Bila sam u vinogradskoj. Negdje je problem jer ne reagiram dobro na terapiju, dobijem 1-2 stanice i od toga nebude ništ 

kikica87
    10. Studeni 2016. 20:12

nisam, oducila sam da necu, ovako se mogu nadati pozitivnom ishodu :) nadam se da je temp dobar znak, inace radi te 4 js sta nisu bile dobre me je strah, al se nadam jer sam ja inace ok, sve u redu osim tsh, pijem eutirox al ga drzim pod kontrolom a mužev spermiogram je loš... neznam sta ocekivati.
    jesi li ti u predhodnim postupcima imala kakve simptome?
    i ima li koja cura da nije imala simptoma a da joj je postupak bio uspjesan?

s0102
    10. Studeni 2016. 20:37

Zoja… bas mi je drago da si zadovoljna s konzultacijama... pogotovo nakon ovog zadnjeg postupka.... biti ce u 2017 ❤

Jelena.. bila sam u 9 mj,prirodni ivf, sad sam bila na prvom stimuliranom i cekam betu...
    I bas mi je sve grozno... i bas sam si nekako bzv zadnjih dana.. najrade bi test napravila ali rekla sam da necu... danas mi je 5 dnt.. mislim da cu u ut ili sri vaditi betu...

s0102
    10. Studeni 2016. 20:40

Kikica… dobro dosla...
    Znaci i ti cekas betu... sretnooo... ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.