Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina0709
    09. Studeni 2016. 19:23

Ma znam da bude isti dan al kad se najranije moze izdat nalaz u tom danu..ma sve mi se zakompliciralo uff😕i jel se mora narucit il se samo dode?

Mina0709

09. Studeni 2016. 19:56

Moraš se naručiti.  Mi smo čekali nekih 2-3 tjedna.
    U jutro suprug mora doci 7-9!

09. Studeni 2016. 20:01

Mislim da iza 12 možeš nazvati pa bi ti možda dali nalaz ako je gotov 
    Možeš zatražiti da ti na mail pošalju.

• luca30
    10. Studeni 2016. 10:04

Pozdrav cure...Naša dijagnoza: nema je  (malo povišen TSH - pijem eutirox)
    Ja 30 god., suprug 30.god. Tri godine se borimo.
    Svi hormonii odlični, AHM 24,00, urađen HSG i prohodni jajnici, suprugov spermiogram savšen.
    Iza nas su 3 AIH  koja su bezuspjesna.
    Krecemo na prvi IVF u polikliniku Cito.

s0102
    10. Studeni 2016. 11:04

Luca …. dobro nam dosla

10. Studeni 2016. 13:25

Luca dobro došla 
    Kod nas je slično,  tsh pod kontrolom uz eutirox, 4AIH-a bez uspjeha 

Nadam se da će nam ivf biti uspješan 

• JelenaZG
    10. Studeni 2016. 16:05

Drage buduće mame 
    Godinama "potajno" crpim informacije i iskustva Vas forumašica, no odlučila sam se konačno registrirati...dosadilo mi biti voajerom .
     Vjerujem da postoji mnogo cura koje svakodnevno iščitavaju postove i novosti, no iz osobnih razloga se ne žele prijaviti. Možda se predomisle, kao i ja!
    Ukratko, 4 godine pokušavamo dobiti bebu. Iza mene je jedan lpsc operacija (nemam lijevi jajovod, dok je desni sporo i otežano prohodan), kod muža sve ok. Ja 31, on 33g. Upravo danas sam bila na trećem pokušaju, ovaj puta FET -možda nam on donese sreću! Ima li netko ovdje tko je bio na FET-u i uspio?
    Upoznala sam puno cura kroz sve ove godine hodajući po Petrovoj...možda i znam neke od vas :)
    Uglavnom, drago mi je da ću provoditi vrijeme ovdje sa vama....nadam se da će forum biti vrlo aktivan i uspješan!

JelenaZG

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.