Prijateljica je uzela tablete.. mislim da je kroz 2 dana sve izbacila.. bila je u bolnici jedan dan.. taj drugi nakon tablete... poslije toga je normalno mirovala... i vjestica joj redovno slj mjesec dosla... doktor u bolnici joj je cak rekao da moze opet pokusat ostat trudna vec nakon prve mjesecnice... sad ce ici na pregled kod svoje gin,ali mislim da je sve ok.. i da je to s tabletama ipak malo bolje/blaze za organizam... njoj su uglavnom u bolnici to preporucili...
Ma znam da bude isti dan al kad se najranije moze izdat nalaz u tom danu..ma sve mi se zakompliciralo uff😕i jel se mora narucit il se samo dode?
Mina0709
Moraš se naručiti. Mi smo čekali nekih 2-3 tjedna.
U jutro suprug mora doci 7-9!
Mislim da iza 12 možeš nazvati pa bi ti možda dali nalaz ako je gotov
Možeš zatražiti da ti na mail pošalju.
Pozdrav cure...Naša dijagnoza: nema je (malo povišen TSH - pijem eutirox)
Ja 30 god., suprug 30.god. Tri godine se borimo.
Svi hormonii odlični, AHM 24,00, urađen HSG i prohodni jajnici, suprugov spermiogram savšen.
Iza nas su 3 AIH koja su bezuspjesna.
Krecemo na prvi IVF u polikliniku Cito.
Luca dobro došla
Kod nas je slično, tsh pod kontrolom uz eutirox, 4AIH-a bez uspjeha
Nadam se da će nam ivf biti uspješan
Krecem za mjesec dana...Zanima me na temelju cega doktor odredi dali ce biti prirodni ili stimulirani ivf? Dali znate kako se cijene krecu?
Drage buduće mame
Godinama "potajno" crpim informacije i iskustva Vas forumašica, no odlučila sam se konačno registrirati...dosadilo mi biti voajerom .
Vjerujem da postoji mnogo cura koje svakodnevno iščitavaju postove i novosti, no iz osobnih razloga se ne žele prijaviti. Možda se predomisle, kao i ja!
Ukratko, 4 godine pokušavamo dobiti bebu. Iza mene je jedan lpsc operacija (nemam lijevi jajovod, dok je desni sporo i otežano prohodan), kod muža sve ok. Ja 31, on 33g. Upravo danas sam bila na trećem pokušaju, ovaj puta FET -možda nam on donese sreću! Ima li netko ovdje tko je bio na FET-u i uspio?
Upoznala sam puno cura kroz sve ove godine hodajući po Petrovoj...možda i znam neke od vas :)
Uglavnom, drago mi je da ću provoditi vrijeme ovdje sa vama....nadam se da će forum biti vrlo aktivan i uspješan!
JelenaZG
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji