Ma znam da bude isti dan al kad se najranije moze izdat nalaz u tom danu..ma sve mi se zakompliciralo uff😕i jel se mora narucit il se samo dode?
Mina0709
Moraš se naručiti. Mi smo čekali nekih 2-3 tjedna.
U jutro suprug mora doci 7-9!
Mislim da iza 12 možeš nazvati pa bi ti možda dali nalaz ako je gotov
Možeš zatražiti da ti na mail pošalju.
Pozdrav cure...Naša dijagnoza: nema je (malo povišen TSH - pijem eutirox)
Ja 30 god., suprug 30.god. Tri godine se borimo.
Svi hormonii odlični, AHM 24,00, urađen HSG i prohodni jajnici, suprugov spermiogram savšen.
Iza nas su 3 AIH koja su bezuspjesna.
Krecemo na prvi IVF u polikliniku Cito.
Luca dobro došla
Kod nas je slično, tsh pod kontrolom uz eutirox, 4AIH-a bez uspjeha
Nadam se da će nam ivf biti uspješan
Drage buduće mame
Godinama "potajno" crpim informacije i iskustva Vas forumašica, no odlučila sam se konačno registrirati...dosadilo mi biti voajerom .
Vjerujem da postoji mnogo cura koje svakodnevno iščitavaju postove i novosti, no iz osobnih razloga se ne žele prijaviti. Možda se predomisle, kao i ja!
Ukratko, 4 godine pokušavamo dobiti bebu. Iza mene je jedan lpsc operacija (nemam lijevi jajovod, dok je desni sporo i otežano prohodan), kod muža sve ok. Ja 31, on 33g. Upravo danas sam bila na trećem pokušaju, ovaj puta FET -možda nam on donese sreću! Ima li netko ovdje tko je bio na FET-u i uspio?
Upoznala sam puno cura kroz sve ove godine hodajući po Petrovoj...možda i znam neke od vas :)
Uglavnom, drago mi je da ću provoditi vrijeme ovdje sa vama....nadam se da će forum biti vrlo aktivan i uspješan!
JelenaZG
Sortiraj odgovore
Najstariji