Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    10. Studeni 2016. 16:32

JelenaZG… dobro nam dosla....
    Ti si vec sa svime upoznata jer si dugo u ovoj borbi...
    Nekako je malo lakse kad smo svi skupa

s0102
    10. Studeni 2016. 18:25

Jelena… da da... odmor i malo vina sve rijesi 😂😂😂 e da... i bitno se opustiti 😂

• luca30
    10. Studeni 2016. 18:27

Ja i suprug smo odlucili otici na prvi IVF da nam nitko nezna, cak ni obitelj. Imam osjecaj da nas dvoje bolje to podnosimo od drugih i da nam je tako lakse. :)

Zoja31
    10. Studeni 2016. 19:02

Cure bokić, eto ja danas obavila konzultacije u poliklinici Repromed. Jako sam zadovoljna kako smo primljeni, dr.R je detaljno pogledao nalaze, napravio uzv i po onome što vidi kaže da nikako nije prihvatljivo da dobijem po 1 stanicu da bi ih trebalo biti do 10-tak . Dobili smo još hormona za izvaditi, ja dosta toga za štitnu, suprug fsh, prolaktin, štitna... Nakon onog fijaska od prošlog postupka, nakon promjene klime  napokon osječam da smo se pomaknuli sa mrtve točke.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.