Marija iva, ja bih rado pokoje iskustvo sa fetom
Jesi li ti nestrpljiva iščekujući fet?
Umut,jesi li sigurna da je pravo menstrualno krvarenje? Et blastica? Šteta ako je tako, sretno na fetu!
Meto, ako ti je menga odlučila kasnit 9 mj, fet neka čeka
Pa sigurna sam, ima je poprilicno 🤭🤭
Jeste blastica, imamo jos 2. Hvala.
Ja bih na fet odmah sutra 🤭🤭🤭
👱♀️37 amh 0.76,IR
👨32 oligoasthenozoospermija
2018 pocetak ivf, 1et;
2019 1fet ❌
2019 prirodna trudnoca ✔imamo curicu🙏🤲
2023 u postupku ivf za 2gu bebicu
Kengu jep cesce su kao rana krvarenja koja nemaju veze sa uspjehom trudnoce al je nesto bolji rezultat zivorodjene djece bar sam ja tako nasla u istraživanjima. Al da je prakticno bogami jeste. I nemoj nas napustat dobro dodju savjeti uspjesnica.
Umut jesi bila u stimulaciji ovaj ciklus? Zao mi je da je minus. A za fetove imamo skoro sve tu iskustva. Pa pitaj sto te zanima?
Medo joooj bas mi je krivo!
Hani da uzbuđenje ja sam skroz high... Jos mi ovih dana preostaje samo neke feste i druzenja.
Pocela ja danas sa decortinom pa da cujem curke koje su najcesce nuspojave i kad ste ga pile?
Marija iva, ja bih rado pokoje iskustvo sa fetom
Jesi li ti nestrpljiva iščekujući fet?
Umut,jesi li sigurna da je pravo menstrualno krvarenje? Et blastica? Šteta ako je tako, sretno na fetu!
Meto, ako ti je menga odlučila kasnit 9 mj, fet neka čeka
Joj draga, ja ti i nisam neki divan primjer🙄
Ja sam 3 puta s fetom zatrudnila i imala 3 puta spontani, no svatko je jedina za sebe i ne Zelim te plasiti vec ohrabriti..
Uzbudjenje ti je kod mene splasnulo jer sam ja u ovim vodama vec 4 god. I najviše sto sam postigla su 3 izgubljene trudnoce...
Sad cekam mengu za nekih tjedan dana i spremam se na fet imam jos 2 blastice..
U kojoj si bolnici?
Znam da nije lako poslije razocaranja ali barem ne moras sve ponovno prolaziti i fet je meni puno laksi psihički jer nema onog pikanja, punkcije iscekivanja koliko je jajnih, koliko ce se oplodit, hoce li biti sto za zamrznuti.. U fetu je to sve preskoceno 😁
Grizli nisam znala ovo za veci broj zivorodjene djece. To mi je bome bolji razlog za Crinone. Utrici su pain in the skoro pa ass, odem u goste i idem u wc si staviti terapiju, katastrofa. Da su bar jednom dnevno, al dobro sad ih vec stavljam da i zaboravim jel jesam ili nisam, toliko mi preslo u naviku. Bas me zanima do kojeg tt cu ih koristiti.
I ne brini nikam ja ne idem. Dok ti i jos par cura ne objavite trudnoce ne mrdam pa pliz nemojte da dugo tu sjedim ;)
Kengurice, baš to, pain in the ass 🙄 ako slučajno sad ne bude uspješno, sljedeći put tražim crinone, definitivno!
Grizli, ja nemam nikakvih nuspojava. Nit me boli želudac, nit sam se udebljala.. općenito ni od čega u stimulaciji i poslije nje nisam imala nuspojava 👍
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Grizli nisam znala ovo za veci broj zivorodjene djece. To mi je bome bolji razlog za Crinone. Utrici su pain in the skoro pa ass, odem u goste i idem u wc si staviti terapiju, katastrofa. Da su bar jednom dnevno, al dobro sad ih vec stavljam da i zaboravim jel jesam ili nisam, toliko mi preslo u naviku. Bas me zanima do kojeg tt cu ih koristiti.
I ne brini nikam ja ne idem. Dok ti i jos par cura ne objavite trudnoce ne mrdam pa pliz nemojte da dugo tu sjedim ;)
Eto meni ce sad uvest prvi put chirone gel pa Mozda i ja konacno rodim dijete🙄😂
Inace sam koristila utrogestan, dufaston, proluton injekcije progesterona i jos neke tablete koje se guraju 2 put dnevno sad sam zabb kak se zovu...
Buduci da chirone nisam koristila pa cu sad njega i dufaston, decortin(od kojeg ja nikad nikakve nuspojave nemam) estrofem, fragmin i andol🙄😂😂... Ima li jos Sta za fet?? 🙄🙄
Muko moja
E daaaa.. I Decapeptylom cu se pikat prvih 7 dana, malo da i to oprobamo😂😂😂
Kengu jep cesce su kao rana krvarenja koja nemaju veze sa uspjehom trudnoce al je nesto bolji rezultat zivorodjene djece bar sam ja tako nasla u istraživanjima. Al da je prakticno bogami jeste. I nemoj nas napustat dobro dodju savjeti uspjesnica.
Umut jesi bila u stimulaciji ovaj ciklus? Zao mi je da je minus. A za fetove imamo skoro sve tu iskustva. Pa pitaj sto te zanima?
Medo joooj bas mi je krivo!
Hani da uzbuđenje ja sam skroz high… Jos mi ovih dana preostaje samo neke feste i druzenja.
Pocela ja danas sa decortinom pa da cujem curke koje su najcesce nuspojave i kad ste ga pile?
Jesam, kratki protokol. Bar mislim po brzini samog postupka🤭
Malo me strah da nakon odmrzavanja ne bude embrion dobar, da li se desavalo nekoj od vas ne daj Boze?😔
👱♀️37 amh 0.76,IR
👨32 oligoasthenozoospermija
2018 pocetak ivf, 1et;
2019 1fet ❌
2019 prirodna trudnoca ✔imamo curicu🙏🤲
2023 u postupku ivf za 2gu bebicu
Marija iva, ma to će biti dobitna kombinacija, NAPOKON!
Što se iskustva s fetom tiče, htjela sam reći da bih rado to probala, pošto nisam došla ni do blastice još. Prije ulaska u mpo, ja sam uzimala zdravo za gotovo: ok, dobit ću desetak embrija, znači bar nekoliko smrzlića, to je još nekoliko šansi iz jednog postupka, aaahaaaa, ne ide po planu, dječica su zimogrozna na mamu, koje smrzavanje
Sortiraj odgovore
Najstariji