Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lemon

Broj poruka: 1031

Prijavi adminu

Ema čuvaj mrvice i neka se izbore za svoje mjesto 
    Grizli super vijesti, ovaj put nema bojazni da će biti prekasno
    Jenn možda baš bude uspjeha sada kod tebe, kako je krenulo na temi sve nešto pozitivno tako se treba i nastaviti 

Nego mene zanima ima li smisla mjeriti bazalnu da znam kada će M doći ako nije bilo ovulacije? Hoće li ipak biti pad? Jedno vrijeme sam ju redovito mjerila i znam koja mi je temp u kojem dijelu, ali nisam nikad bila za vrijeme mjerenja bez ovulacije..

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Broj poruka: 1379

Prijavi adminu

marijaiva

Kata27

marijaiva

Kata27

marijaiva

Kata27

Cure. Sto mislite dali bi pristali ljecnici na umjetnu oplodnju u 23.godini i bez partnera?
    U Hrvatskoj ne jer mi nemamo banku sperme.
    Aaa gdje koja zemlja bi? Imam termin kod ginekologa u cetvrtak za razgovor cisto me strah da me odbije za sve. Da ne bude zeljeo pomoci
    Ceska, Makedonija..
    I da, odbit ce te jer kao sto sam vec napisala mi nemamo banku sperme i u Hrvatskoj takva vrsta potpomognuta oplodnje nije moguca.
    Dugi je to proces u stranoj zemlji?
    http://forum.roda.hr/threads/90321-IVF-za-samice-%C5%BEene-bez-partnera
    Ne bih znala detalje no eto link pa tamo pokusaj pitati cure koje su to posle.
    Sretno

http://forum.roda.hr/threads/56286-samohrana-majka-i-banka-sperme
    Evo jos jedan link.. Vjerujem da ces u ta dva naci odgovore na svoja pitanja jer mi ovdje ti ne mozemo puno pomoci po toj temi osim usmjeriti te i pozeljeti srecu

sunshine25

Broj poruka: 831

Prijavi adminu

Kata je troll, nemojte se obazirati 🙄 ako ne zna proguglati, nek joj dr. kaže i dobro. 
    Grizli, mislila sam da blizanci idu po ženskoj liniji 😮 ako je tako, onda imam dvojčeka u familiji 😁 ja nekako ne vjerujem u spontane trudnoće u našem slučaju..jesam negativna, ali bolje i tak pa da me možda iznenadi 😄
    Isabelagregorijan, ma oboje su mi super, ali mi je dr. bila na punkciji i baš smo se nekako skompale 😁
    Jenn, držim fige za jednu ali vrijednu 🤞🤞

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

sunshine25

Prijavi adminu

E i da, zaboravila sam vam reći, dr. me odgovorila od embryo glue-a za ovaj put.. kaže da su nam velike šanse (to su rekli i zadnji put) i da nije potrebno. Da čuvamo za zadnji fet, ako sad nekim čudom ne uspije. Sve sam to već čula, ali sam se složila, tak da idemo ala naturale 😁

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Isabela eto vidis kako su informacije oprecne. Ma kako god ako se jednoj mrvi dijeli nek se dijeli nemam ja nis protiv u mom slucaju. Bit cu odusevljena sa trudnocom koliko god beba u njoj bude. 😊 Samo da je bude.
    Kata Marijaiva ti je odgovotila nema sto dodat. U svakom slucaju sretno ako je to tvoja zelja. Nadam se da si svjesna u sto se upustas i imas dovoljno financijskih sredstava za ivf. 

Grizli

Prijavi adminu

Sunshine kad ides na fet 

Grizli

Prijavi adminu

Evo ga nasla ja da se mi rijesimo dvojbe oko twinsica... Genetsku predispoziciju za dvojajcane blizance imaju zene cije zene u obitelji su imale dvojajcanih blizanaca. Jer one nasljeđuju od majke/bake mogucnost razvoja vise js u ovulaciji. Jednojajcani blizanci su češće povezani sa ocinskom linijom jer xy geni zapravo utjecu na visestruko dijeljenje jedne zigote. U oba slucaja nije nuzno da ako netko u obitelji ima blizance da ce ih dobiti vec se samo povecava mogucnost i to u većem postotku ako u obitelji imamo dvojajcane. 

sunshine25

Prijavi adminu

U utorak, 12 h 😁 ti si u srijedu? Pratimo se ovaj ciklus 😁 i opet sam zaboravila tražiti crinone umjesto utrića, užasni su mi. Stalno imam osjećaj da sam se upiškila, doslovno

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

Grizli

Prijavi adminu

Sunshine weee pratimo se u stopu onda 🤞🤞🤞🤞😊😊😊😊 da nam je svima sretno. Joj jel mozes nazvat da ti promjene. Ja crinone ne bi mjenjala za nis tako prakticno i najsic. 

• Medo2711

Broj poruka: 415

Prijavi adminu

Cure da se javim,nista nisu nasli jajnih stanica.Druge kozutacije ima 4.6.Nadam se boljem sljedeci put.Ovo me slomilo da nema bas nista.😪😪😪😪😪 

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.