Meni je moj mpo doktor rekao da mi ne bi dao crinone vec utrice jer njihova klinika je imala s crinoneom puno vise krvarenja u ranoj trudnoci koje je isprepadali zene, al nije bilo pogubno. Uglavnom meni bije crinone bas drag, super je sto se jednom stavlja, al stalno sam brijala da sam zastopana :) Mislim nisu mi ni utrici iako sam zahvala da i jedno i drugo postoji.
Grizli jeeeej, bas lijepo ide kod tebe ☺️ Sve se kockice polako slazu. Bas sam uzbudjena kao da sam ja. Sretno cure i dalje🤗
Ema cuvaj mrvice! 😌😍
Jenn samo polako, mozda je to bas ta srecica. . 🙃
Moja menga je trebala doci danas, ali joj se ne zuri. Nemam simptoma ni da stize 😧
Danas idem na svadbu i mozak na pasu, od sutra krecemo po starom proucavanju i cekanju bilo kakve promjene na svom tijelu😎😜
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Medo, žao mi je :(
Nisam znala za crinone i krvarenja, onda ostajem na utrićima. Nije mi čak ni problem triput dnevno, nego što sam stalno mokra dolje, grozno zvuči, a takav je i osjećaj 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Pozdrav cure, evo da se i ja javim prvi puta..
Imala sam jedan et, prokrvarila jucer (8dt), vec razmisljam o fet, dr mi je rekla da dodjrm na razgovor kad mi menzes zavrsi.
Ima li neka iskustva sa fet~om?
👱♀️37 amh 0.76,IR
👨32 oligoasthenozoospermija
2018 pocetak ivf, 1et;
2019 1fet ❌
2019 prirodna trudnoca ✔imamo curicu🙏🤲
2023 u postupku ivf za 2gu bebicu
Imala sam jedan et, prokrvarila jucer (8dt), vec razmisljam o fet, dr mi je rekla da dodjrm na razgovor kad mi menzes zavrsi.
8 dan nakon transfera si bas prokrvarila? Prava menga ili.. Žolim te napravi bar test ili izvadi betu prije nego sto sve otpises..
A iskustva s fetom imamo i previse.. 😂
Medo, stvarno mi je žao. Jesu li zakasnili s punkcijom? Što kažu?
Ema1987, blastice? Navijamo za twinse Kako su embriji bili ocijenjeni?
Grizli i Sunshine, osjeti se vaše uzbuđenjebit će tu pozitive (na testu
)
Kate, posudim ti ja svog donatora pa ćemo trgovat ako su ti dobra jaja, jedno meni, jedno tebi
Kengurice, ja zaboravim da si ti trudna koliko si nenametljiva, a uvijek si tu sa savjetima. Hvala ti. Kako se ti osjećaš? Baš čitam postove od prije dvije godine kad su tjerane trudnice s foruma jer su se previše raspričale o mučninama Nisi se valjda prepala?
Ne boj se, ja ti grizem samo u pms-u
Hani, dobra ideja za trgovanje hahah 😂😂😂
Uh, da barem bude tako 🤞
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
8 dan nakon transfera si bas prokrvarila? Prava menga ili.. Žolim te napravi bar test ili izvadi betu prije nego sto sve otpises..
A iskustva s fetom imamo i previse.. 😂
Radila test negativan, tako da sam otpisala,otplakala, nisam prezalila, ali sta da se radi idemo dalje..🤭
Tacno na dan kada je trebala da dodje M dosla je, inace ovo mi je 1 test uradjeni ikad, nikad nije kasnila, uvijek na vrijeme ili ranije. Mislila sam da cu bar docekat betu hehe da se ponadam ali sta je tu je idemo dalje aBd.🙏
👱♀️37 amh 0.76,IR
👨32 oligoasthenozoospermija
2018 pocetak ivf, 1et;
2019 1fet ❌
2019 prirodna trudnoca ✔imamo curicu🙏🤲
2023 u postupku ivf za 2gu bebicu
Mislis zato sto ne pisem o svojoj trudnoci ili sam ih i ja tjerala? Hahaha. Ma ne, nemam bas sta pisati stvarno, a obozavam ovo pratiti čak sam malo i opsjednuta :o Doma sam na cuvanju (doduse nisam bas stalno doma jer ne mirujes strogo, al vecinu vremena) pa onda i prečesto čitam forum. Gušt mi je dati savjet ako ga imam, a vjeruj ne mogu se maknuti odavde dok mi neke od vas ne zatrudne. :) I nemam mučnine niti sam ih imala ;) Danas sam 11tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji