Meni je moj mpo doktor rekao da mi ne bi dao crinone vec utrice jer njihova klinika je imala s crinoneom puno vise krvarenja u ranoj trudnoci koje je isprepadali zene, al nije bilo pogubno. Uglavnom meni bije crinone bas drag, super je sto se jednom stavlja, al stalno sam brijala da sam zastopana :) Mislim nisu mi ni utrici iako sam zahvala da i jedno i drugo postoji.
Grizli jeeeej, bas lijepo ide kod tebe ☺️ Sve se kockice polako slazu. Bas sam uzbudjena kao da sam ja. Sretno cure i dalje🤗
Ema cuvaj mrvice! 😌😍
Jenn samo polako, mozda je to bas ta srecica. . 🙃
Moja menga je trebala doci danas, ali joj se ne zuri. Nemam simptoma ni da stize 😧
Danas idem na svadbu i mozak na pasu, od sutra krecemo po starom proucavanju i cekanju bilo kakve promjene na svom tijelu😎😜
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Medo, žao mi je :(
Nisam znala za crinone i krvarenja, onda ostajem na utrićima. Nije mi čak ni problem triput dnevno, nego što sam stalno mokra dolje, grozno zvuči, a takav je i osjećaj 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Pozdrav cure, evo da se i ja javim prvi puta..
Imala sam jedan et, prokrvarila jucer (8dt), vec razmisljam o fet, dr mi je rekla da dodjrm na razgovor kad mi menzes zavrsi.
Ima li neka iskustva sa fet~om?
👱♀️37 amh 0.76,IR
👨32 oligoasthenozoospermija
2018 pocetak ivf, 1et;
2019 1fet ❌
2019 prirodna trudnoca ✔imamo curicu🙏🤲
2023 u postupku ivf za 2gu bebicu
Imala sam jedan et, prokrvarila jucer (8dt), vec razmisljam o fet, dr mi je rekla da dodjrm na razgovor kad mi menzes zavrsi.
Ima li neka iskustva sa fet~om?
8 dan nakon transfera si bas prokrvarila? Prava menga ili.. Žolim te napravi bar test ili izvadi betu prije nego sto sve otpises..
A iskustva s fetom imamo i previse.. 😂
Medo, stvarno mi je žao. Jesu li zakasnili s punkcijom? Što kažu?
Ema1987, blastice? Navijamo za twinse Kako su embriji bili ocijenjeni?
Grizli i Sunshine, osjeti se vaše uzbuđenjebit će tu pozitive (na testu)
Kate, posudim ti ja svog donatora pa ćemo trgovat ako su ti dobra jaja, jedno meni, jedno tebi
Kengurice, ja zaboravim da si ti trudna koliko si nenametljiva, a uvijek si tu sa savjetima. Hvala ti. Kako se ti osjećaš? Baš čitam postove od prije dvije godine kad su tjerane trudnice s foruma jer su se previše raspričale o mučninama Nisi se valjda prepala? Ne boj se, ja ti grizem samo u pms-u
Ima li neka iskustva sa fet~om?8 dan nakon transfera si bas prokrvarila? Prava menga ili.. Žolim te napravi bar test ili izvadi betu prije nego sto sve otpises..
A iskustva s fetom imamo i previse.. 😂
Radila test negativan, tako da sam otpisala,otplakala, nisam prezalila, ali sta da se radi idemo dalje..🤭
Tacno na dan kada je trebala da dodje M dosla je, inace ovo mi je 1 test uradjeni ikad, nikad nije kasnila, uvijek na vrijeme ili ranije. Mislila sam da cu bar docekat betu hehe da se ponadam ali sta je tu je idemo dalje aBd.🙏
👱♀️37 amh 0.76,IR
👨32 oligoasthenozoospermija
2018 pocetak ivf, 1et;
2019 1fet ❌
2019 prirodna trudnoca ✔imamo curicu🙏🤲
2023 u postupku ivf za 2gu bebicu
Mislis zato sto ne pisem o svojoj trudnoci ili sam ih i ja tjerala? Hahaha. Ma ne, nemam bas sta pisati stvarno, a obozavam ovo pratiti čak sam malo i opsjednuta :o Doma sam na cuvanju (doduse nisam bas stalno doma jer ne mirujes strogo, al vecinu vremena) pa onda i prečesto čitam forum. Gušt mi je dati savjet ako ga imam, a vjeruj ne mogu se maknuti odavde dok mi neke od vas ne zatrudne. :) I nemam mučnine niti sam ih imala ;) Danas sam 11tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji