Kata je troll, nemojte se obazirati 🙄 ako ne zna proguglati, nek joj dr. kaže i dobro.
Grizli, mislila sam da blizanci idu po ženskoj liniji 😮 ako je tako, onda imam dvojčeka u familiji 😁 ja nekako ne vjerujem u spontane trudnoće u našem slučaju..jesam negativna, ali bolje i tak pa da me možda iznenadi 😄
Isabelagregorijan, ma oboje su mi super, ali mi je dr. bila na punkciji i baš smo se nekako skompale 😁
Jenn, držim fige za jednu ali vrijednu 🤞🤞
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
E i da, zaboravila sam vam reći, dr. me odgovorila od embryo glue-a za ovaj put.. kaže da su nam velike šanse (to su rekli i zadnji put) i da nije potrebno. Da čuvamo za zadnji fet, ako sad nekim čudom ne uspije. Sve sam to već čula, ali sam se složila, tak da idemo ala naturale 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Isabela eto vidis kako su informacije oprecne. Ma kako god ako se jednoj mrvi dijeli nek se dijeli nemam ja nis protiv u mom slucaju. Bit cu odusevljena sa trudnocom koliko god beba u njoj bude. 😊 Samo da je bude.
Kata Marijaiva ti je odgovotila nema sto dodat. U svakom slucaju sretno ako je to tvoja zelja. Nadam se da si svjesna u sto se upustas i imas dovoljno financijskih sredstava za ivf.

Evo ga nasla ja da se mi rijesimo dvojbe oko twinsica... Genetsku predispoziciju za dvojajcane blizance imaju zene cije zene u obitelji su imale dvojajcanih blizanaca. Jer one nasljeđuju od majke/bake mogucnost razvoja vise js u ovulaciji. Jednojajcani blizanci su češće povezani sa ocinskom linijom jer xy geni zapravo utjecu na visestruko dijeljenje jedne zigote. U oba slucaja nije nuzno da ako netko u obitelji ima blizance da ce ih dobiti vec se samo povecava mogucnost i to u većem postotku ako u obitelji imamo dvojajcane.

U utorak, 12 h 😁 ti si u srijedu? Pratimo se ovaj ciklus 😁 i opet sam zaboravila tražiti crinone umjesto utrića, užasni su mi. Stalno imam osjećaj da sam se upiškila, doslovno
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Sunshine weee pratimo se u stopu onda 🤞🤞🤞🤞😊😊😊😊 da nam je svima sretno. Joj jel mozes nazvat da ti promjene. Ja crinone ne bi mjenjala za nis tako prakticno i najsic.

Cure da se javim,nista nisu nasli jajnih stanica.Druge kozutacije ima 4.6.Nadam se boljem sljedeci put.Ovo me slomilo da nema bas nista.😪😪😪😪😪
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Meni je moj mpo doktor rekao da mi ne bi dao crinone vec utrice jer njihova klinika je imala s crinoneom puno vise krvarenja u ranoj trudnoci koje je isprepadali zene, al nije bilo pogubno. Uglavnom meni bije crinone bas drag, super je sto se jednom stavlja, al stalno sam brijala da sam zastopana :) Mislim nisu mi ni utrici iako sam zahvala da i jedno i drugo postoji.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji