Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kata27

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

Grizli

Jel nije ova cura i neki dan tako nesto pitala i poslije se nije javljala?!
    Evo obavila ja 5.folikulometriju i taman dok sam kod dr bila na uzv imala ovulaciju 15 dc. I fet za 5 dana 😊. Dobila decortin od danas i crinone od nedjelje i cuvanje pozitive da sve bude super ovaj put. Bas sam happy sta tako napreduje sve ovaj put rekli bi po spagi. Druge fetice kakva je situacija kod vas? Ostale cure?
  • Kata27

Prijavi adminu

marijaiva

Kata27

Cure. Sto mislite dali bi pristali ljecnici na umjetnu oplodnju u 23.godini i bez partnera?
    U Hrvatskoj ne jer mi nemamo banku sperme.

Aaa gdje koja zemlja bi? Imam termin kod ginekologa u cetvrtak za razgovor cisto me strah da me odbije za sve. Da ne bude zeljeo pomoci

isabelagregorijan

Broj poruka: 690

Prijavi adminu

E i ovo kaj ste za blizance pricale, kad sam ja zanijela s blizancima jednojajcanim, pito me dr dal ja u obitelji imam slucajeva i rekla sam da imam puta dva, a moj muz jedan, pa mi dr reko da ide po zenskoj strani, a ne muskoj 😁

[/url

Broj poruka: 1379

Prijavi adminu

Grizli

Evo obavila ja 5.folikulometriju i taman dok sam kod dr bila na uzv imala ovulaciju 15 dc. I fet za 5 dana 😊. Dobila decortin od danas i crinone od nedjelje i cuvanje pozitive da sve bude super ovaj put. Bas sam happy sta tako napreduje sve ovaj put rekli bi po spagi. Druge fetice kakva je situacija kod vas? Ostale cure?

I meni je iskreno ovo pitanje bilo bas cudno🙄, 
    Jos kad procitala 'umjetna' oplodnja+23 godine, bez partnera.. No opet svako zna svoje razloge... 
    Ajme super bas ste pogodili dan😍
    Sretno sretnoooo🤩🤩🤩... 

Prijavi adminu

Kata27

marijaiva

Kata27

Cure. Sto mislite dali bi pristali ljecnici na umjetnu oplodnju u 23.godini i bez partnera?
    Aaa gdje koja zemlja bi? Imam termin kod ginekologa u cetvrtak za razgovor cisto me strah da me odbije za sve. Da ne bude zeljeo pomoci

Ceska, Makedonija.. 
    I da, odbit ce te jer kao sto sam vec napisala mi nemamo banku sperme i u Hrvatskoj takva vrsta potpomognuta oplodnje nije moguca. 

• Kata27

Prijavi adminu

marijaiva

Grizli

Jos kad procitala 'umjetna' oplodnja+23 godine, bez partnera.. No opet svako zna svoje razloge…
    Sretno sretnoooo🤩🤩🤩…

Zelim iz svojih razloga i spremna sam na to sve.. Nemojte suditi za nesto sto ne znate. Svi zasluzujemo zivot

• Kata27

Prijavi adminu

marijaiva

Kata27

marijaiva

Kata27

Ceska, Makedonija..
    I da, odbit ce te jer kao sto sam vec napisala mi nemamo banku sperme i u Hrvatskoj takva vrsta potpomognuta oplodnje nije moguca.

Dugi je to proces u stranoj zemlji? 

• Jenn

Broj poruka: 393

Prijavi adminu

Bas je zivo na temi, puno postupaka, nadam se da ce rezultirati sa puno plusica i pozitivnih beta 💕
    Ja se vratila sa folikulometrije, imamo lijepi folikul, u nedjelju ponovo i u utorak najvjerovatnije punkcija. Sada navijam za jednu lijepu js. Iako sam rekla da ne ocekujem puno od ovog prirodnog sad kada sam krenula, krenulo je i uzbuđenje.

Prijavi adminu

Kata27

marijaiva

Kata27

marijaiva

Kata27

Ceska, Makedonija..
    Dugi je to proces u stranoj zemlji?

http://forum.roda.hr/threads/90321-IVF-za-samice-%C5%BEene-bez-partnera
    Ne bih znala detalje no eto link pa tamo pokusaj pitati cure koje su to posle. 
    Sretno

Prijavi adminu

Kata27

marijaiva

Grizli

Jos kad procitala 'umjetna' oplodnja+23 godine, bez partnera.. No opet svako zna svoje razloge…
    Sretno sretnoooo🤩🤩🤩…
    Zelim iz svojih razloga i spremna sam na to sve.. Nemojte suditi za nesto sto ne znate. Svi zasluzujemo zivot

Nitko ne osudjuje no i meni se cini da si vec isto pitanje pitala, i da dug je to proces i u Hrvatskoj a vjerujem da je vani jos kompliciranije. 
    Spremi se na brdo nalaza i trebat ce ti i brdo novaca jer preko zdravstva neces imati pravo vec sve sama financirati... Naravno da svi imamo pravo na zivot i sve mi ovdje se borimo za zivot.. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.