Jel nije ova cura i neki dan tako nesto pitala i poslije se nije javljala?!
Evo obavila ja 5.folikulometriju i taman dok sam kod dr bila na uzv imala ovulaciju 15 dc. I fet za 5 dana 😊. Dobila decortin od danas i crinone od nedjelje i cuvanje pozitive da sve bude super ovaj put. Bas sam happy sta tako napreduje sve ovaj put rekli bi po spagi. Druge fetice kakva je situacija kod vas? Ostale cure?
Evo obavila ja 5.folikulometriju i taman dok sam kod dr bila na uzv imala ovulaciju 15 dc. I fet za 5 dana 😊. Dobila decortin od danas i crinone od nedjelje i cuvanje pozitive da sve bude super ovaj put. Bas sam happy sta tako napreduje sve ovaj put rekli bi po spagi. Druge fetice kakva je situacija kod vas? Ostale cure?
I meni je iskreno ovo pitanje bilo bas cudno🙄,
Jos kad procitala 'umjetna' oplodnja+23 godine, bez partnera.. No opet svako zna svoje razloge...
Ajme super bas ste pogodili dan😍
Sretno sretnoooo🤩🤩🤩...
Cure. Sto mislite dali bi pristali ljecnici na umjetnu oplodnju u 23.godini i bez partnera?U Hrvatskoj ne jer mi nemamo banku sperme.Aaa gdje koja zemlja bi? Imam termin kod ginekologa u cetvrtak za razgovor cisto me strah da me odbije za sve. Da ne bude zeljeo pomoci
Ceska, Makedonija..
I da, odbit ce te jer kao sto sam vec napisala mi nemamo banku sperme i u Hrvatskoj takva vrsta potpomognuta oplodnje nije moguca.
Evo obavila ja 5.folikulometriju i taman dok sam kod dr bila na uzv imala ovulaciju 15 dc. I fet za 5 dana 😊. Dobila decortin od danas i crinone od nedjelje i cuvanje pozitive da sve bude super ovaj put. Bas sam happy sta tako napreduje sve ovaj put rekli bi po spagi. Druge fetice kakva je situacija kod vas? Ostale cure?I meni je iskreno ovo pitanje bilo bas cudno🙄,
Jos kad procitala 'umjetna' oplodnja+23 godine, bez partnera.. No opet svako zna svoje razloge…
Sretno sretnoooo🤩🤩🤩…
Zelim iz svojih razloga i spremna sam na to sve.. Nemojte suditi za nesto sto ne znate. Svi zasluzujemo zivot
Cure. Sto mislite dali bi pristali ljecnici na umjetnu oplodnju u 23.godini i bez partnera?U Hrvatskoj ne jer mi nemamo banku sperme.Aaa gdje koja zemlja bi? Imam termin kod ginekologa u cetvrtak za razgovor cisto me strah da me odbije za sve. Da ne bude zeljeo pomociCeska, Makedonija..
I da, odbit ce te jer kao sto sam vec napisala mi nemamo banku sperme i u Hrvatskoj takva vrsta potpomognuta oplodnje nije moguca.
Dugi je to proces u stranoj zemlji?
Bas je zivo na temi, puno postupaka, nadam se da ce rezultirati sa puno plusica i pozitivnih beta 💕
Ja se vratila sa folikulometrije, imamo lijepi folikul, u nedjelju ponovo i u utorak najvjerovatnije punkcija. Sada navijam za jednu lijepu js. Iako sam rekla da ne ocekujem puno od ovog prirodnog sad kada sam krenula, krenulo je i uzbuđenje.
Cure. Sto mislite dali bi pristali ljecnici na umjetnu oplodnju u 23.godini i bez partnera?U Hrvatskoj ne jer mi nemamo banku sperme.Aaa gdje koja zemlja bi? Imam termin kod ginekologa u cetvrtak za razgovor cisto me strah da me odbije za sve. Da ne bude zeljeo pomociCeska, Makedonija..
I da, odbit ce te jer kao sto sam vec napisala mi nemamo banku sperme i u Hrvatskoj takva vrsta potpomognuta oplodnje nije moguca.Dugi je to proces u stranoj zemlji?
http://forum.roda.hr/threads/90321-IVF-za-samice-%C5%BEene-bez-partnera
Ne bih znala detalje no eto link pa tamo pokusaj pitati cure koje su to posle.
Sretno
Evo obavila ja 5.folikulometriju i taman dok sam kod dr bila na uzv imala ovulaciju 15 dc. I fet za 5 dana 😊. Dobila decortin od danas i crinone od nedjelje i cuvanje pozitive da sve bude super ovaj put. Bas sam happy sta tako napreduje sve ovaj put rekli bi po spagi. Druge fetice kakva je situacija kod vas? Ostale cure?I meni je iskreno ovo pitanje bilo bas cudno🙄,
Jos kad procitala 'umjetna' oplodnja+23 godine, bez partnera.. No opet svako zna svoje razloge…
Sretno sretnoooo🤩🤩🤩…Zelim iz svojih razloga i spremna sam na to sve.. Nemojte suditi za nesto sto ne znate. Svi zasluzujemo zivot
Nitko ne osudjuje no i meni se cini da si vec isto pitanje pitala, i da dug je to proces i u Hrvatskoj a vjerujem da je vani jos kompliciranije.
Spremi se na brdo nalaza i trebat ce ti i brdo novaca jer preko zdravstva neces imati pravo vec sve sama financirati... Naravno da svi imamo pravo na zivot i sve mi ovdje se borimo za zivot..
Sortiraj odgovore
Najstariji