Hvala na info.
Na 11 dan endometrij je bio 7 ili 8 mm. A danas, na 13.dan ciklusa mi uopce nije rekao. Samo da odgadjamo jer ne zna kad je ovulacija. Radi lh trakicu i uzv.
Mozda mora znat dan ovulacije, jer je rekao da je trasnfer 3 dana od ovulacije. Al ok, ako misli da je bolje da idem na ovu drugu varijantu, idem tako.. sto mogu...
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Hvala na info.
Na 11 dan endometrij je bio 7 ili 8 mm. A danas, na 13.dan ciklusa mi uopce nije rekao. Samo da odgadjamo jer ne zna kad je ovulacija. Radi lh trakicu i uzv.
Mozda mora znat dan ovulacije, jer je rekao da je trasnfer 3 dana od ovulacije. Al ok, ako misli da je bolje da idem na ovu drugu varijantu, idem tako.. sto mogu…
Da, mora znati dan ovulacije jer od dana ovulacije ti uvodi utrogestan i 3 dana nakon tog je transfer, Buduci da su ti ocito embriji zamrznuti 3 dan..
Bitan je dan ovulacije zbog tkz 'implantacijskog prozora' jer ako se to ne pogodi tj ako se transfer napravi ranije ili kasnije to je doslovno kao da su embriji baceni, tako da bolje i sa cekati nego zuriti i srljati... Sretno
Nada88, danas me zvali i rekli da se svih 11 lijepo dijeli i transfer je u nedjelju u 8,30. U ned ce me doktor pogledat na uzv i rec jel pametno radit transfer il ipak pricekat, vjerovat cu mu kaj god kaze.
Grizli, pijem magnezij svaki dan, al ne znam kaj mi se dogada, sva sam napuhana, jucer popila taj portalak, sve bilo super, danas mi opet sve brbocka u trbuhu.
Cure koje ste kod skvorca, nemojte se bojat nicega, svaka njegova odluka i savjet imaju smisla, bar je kod mene tako. Ja sam dva put isla bez anestezije na punkciju jednog folikula i nisam doslovno nista osjetila osim onog pranja prije, to mi je koma, rade bi da me za to uspavaju nego za punkciju😂 a ovaj zadnji put je rekao, ako ih ima vise od 5 uzmite anesteziju jer nakon njih par pocne bolit i zena se pocme nesvjesno micat, a to je opasno da ne dode do nekih ozljeda. Anesteziolog je super covjek i meni je bilo super iskustvo sad sa opcom. Inace po novom ugovoru sa hzzo anestezija se ne placa vise 😁 to je super i pohrana embrija i stanica je sada besplatna pet godina 😎
[/url
Maja slažem se sa Marijaiva ako se ne odredi pravilo tocan dan transfera slucaj je promasen. Iako su meni radili fet cak 9 dana nakon ovulacije koja je bila rano u otm ciklusu i receno mi je da se implantacijski prozor ne "nalazi" uvijek u istom danu ciklusa al se kod vecine zena on ponavlja u istom dijelu ciklusa. Po nekom pravilu on je kod zena koje inaju ciklus 28dana obicno 19-22 dana, al nekim zenama je on pod normalno pomaknut prije ili kasnije.
Isabelakoliko imas godina? Predobar ti je rezultat. Cekaj, kod Skvorca je sad besplatna anestezija preko HZZO. Pa sjajno.
28, krenula kod njega u ozujku 2016. Je, i ja sam odusevljena, al imam blagi pcos pa je to valjda bilo i za ocekivat. Ja sam i u prirodnima ostala trudna. To jf tak cudno sve, prirodno nemrem, ivf-om uspijem, al ne uspijem zadrzat, ja sam neko cudno. Je, sad novi ugovor je besplatna anestezija kod skvorca, dosta tog su na povoljnije za nas promijenili u ugnvoru!
[/url
Znaci ako sam na estrofemu nije važna ni ovulacija i nema straha od prijevremenog puknuća folikula, jesam dobro shvatila?
I da danas sam bila na kontroli kod ginekologa i imam dva folikula na jajniku (desavalo se to vec kod mene) bez ikakve stimulacije i velika vjerojatnost za prirodnu blizanacku trudnoću , ali tuga do neba kad mi je danas to rekao a ja znam da ne postoji bas nikakava šansa da se trudnoća prirodno dogodi 😢😢
Nada ako sam dobro upucena kad si na estrofemu nema uopce folikula ne raste jer te sopaju estogenom pa nema ni ovulacije. Eto sto ti je sudbina i priroda koja ti zeli duplice al eto nije moguce nazalost veliku. A koji dan ciklus ti je? Kod mene ovaj put u startu rasla 3 folikula, pa 9dc bila 2 dominantna, a 11dc jedan nastavio a drugi se zaustavio s rastom ocito nisu imali s cime se hraniti svi pa se samo jedan izborio. Tako sam si bar ja to protumacila.
Sortiraj odgovore
Najstariji