Kod nas je koliko znam anestezija praksa… ja nemam problem s anestezijom… ako postoji nesto protiv boli, zašto bih ju trpila? Meni bilo super, zaspala, probudila se, odmah budem svjesna svega, ne budem “polusvjesna”… tako da anestezija 👌
Zašto se uopce plašite anestezije? 🙈 super stvar 😂
Prvi i drugi put me nije bilo strah opce.. No nakon 4 puta hvala lijepa🙄😂..
Ne znam u biti ni sama objasnit jednostavno me panika uhvati kad pogledam svu tu aparaturu i kad me pocnu ustekavat🙄..
Za kiretazu nikako na zivo Al za punkciju da.. No to je moje osobno misljenje.. Prosla sam Nazalost puno puta i jedno i drugo pa je to moje vidjenje...
Kod nas je koliko znam anestezija praksa… ja nemam problem s anestezijom… ako postoji nesto protiv boli, zašto bih ju trpila? Meni bilo super, zaspala, probudila se, odmah budem svjesna svega, ne budem “polusvjesna”… tako da anestezija 👌
Zašto se uopce plašite anestezije? 🙈 super stvar 😂Prvi i drugi put me nije bilo strah opce.. No nakon 4 puta hvala lijepa🙄😂..
Ne znam u biti ni sama objasnit jednostavno me panika uhvati kad pogledam svu tu aparaturu i kad me pocnu ustekavat🙄..
Za kiretazu nikako na zivo Al za punkciju da.. No to je moje osobno misljenje.. Prosla sam Nazalost puno puta i jedno i drugo pa je to moje vidjenje…
Ovaj peti put opce anestezije mi je bio najgori...
Ja sam se i trest pocela ma strasno nesto
Meni odgodio fet za sljedeci mjesec. Lh trakice nikako ne pokazuju ovulaciju, a danas mi ne 13 dc. Nije zadovoljan kaze. Iduci mjesec idemo na varijantu s estrofemenon. Jeli tko imao iskustva s tim tabletama?
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Meni odgodio fet za sljedeci mjesec. Lh trakice nikako ne pokazuju ovulaciju, a danas mi ne 13 dc. Nije zadovoljan kaze. Iduci mjesec idemo na varijantu s estrofemenon. Jeli tko imao iskustva s tim tabletama?
Da ja cekam mengu i 2dc krecem s estrofemom..
Kad je endometrij cca 8mm kreces s utrogestanom i za 5 dana je transfer.. Ne moras se zamarati nit folikulom nit ovulacijom jer estrofema sprijecava prirodnu ovulaciju.. Pije se za zadebljanje endometrija a on ti je za fet jedini i bitan..
Nada ja sam u prirodnim fetovima samo bila krenula na folikulometrije 7dc pa svaka 2 dana opet. Bez ijedne tablete. Kad ustanovi da je ovulacija prosla uvede mi crinone gel - progesteron. I onda 5-6 dana nakon obicno ide transfer najčešće to bude izmedju 19-22 dc. Meni ti bude znaci cca 5 uzv + transfer.
Maja sta ti nije gledao endo? Jesi bila na uzv ovih dana. To sto lh ne pokazuje kakve veze ima kad idu cure i bez ovulacije u fet. 🤔
Medo kad u koliko h ces imat sitra punkciju? Stoperici treba 32h najmanje da utjece na dozrijevanje js, pa malo cudno da su ti ju dali, al ako ti inace puknu ranije na manjim dimenzijama mozda vec jesu sami zreli pa je stoperica samo preventiva. Drzim fige da bude sve super i da bude uspjesno na kraju.
Nada ja sam u prirodnim fetovima samo bila krenula na folikulometrije 7dc pa svaka 2 dana opet. Bez ijedne tablete. Kad ustanovi da je ovulacija prosla uvede mi crinone gel - progesteron. I onda 5-6 dana nakon obicno ide transfer najčešće to bude izmedju 19-22 dc. Meni ti bude znaci cca 5 uzv + transfer.
Majasta ti nije gledao endo? Jesi bila na uzv ovih dana. To sto lh ne pokazuje kakve veze ima kad idu cure i bez ovulacije u fet. 🤔
Medo kad u koliko h ces imat sitra punkciju? Stoperici treba 32h najmanje da utjece na dozrijevanje js, pa malo cudno da su ti ju dali, al ako ti inace puknu ranije na manjim dimenzijama mozda vec jesu sami zreli pa je stoperica samo preventiva. Drzim fige da bude sve super i da bude uspjesno na kraju.
Bez ovulacije se ide u fet kad se pije estrofem no kad je prirodni fet bitna je ovulacije, jer folikul mora puknuti i nakon tog ide 5 dan transfer.. I tebi su npr. Na temelju puknutog foliklula ustanovili da je ovulacije prosla, a ako nema ovulacije nesto s hormonima taj ciklus nije u redu vjerojatno je anovulatorni sto se zna dogoditi...
Majasta ti nije gledao endo? Jesi bila na uzv ovih dana. To sto lh ne pokazuje kakve veze ima kad idu cure i bez ovulacije u fet. 🤔
Sutra u 7:15 moram tamo biti.Neznam sta da ti kazem,ocito ih iznenadio nalaz koji sam vadila lh i e2 ja mislim.Jer je prvo dr rekla sub,a veceras stoperica.Ali eto krv drugacije pokazuje.I ja osjetim ovulaciju tocno da mi krece i to na desnom jajniku i pojacana mi sluz jako.Hvala ti puno🤗
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Marijaiva u pravu si sad tek vidim što sam natrkeljala zeni. Ide fet bez ovulacije kad se regulira estrofemom. Najcesce kad je anovulacijski endo ne deblja zato je to problem. Meni prosli je bio anovulacijski a endo mi 12dc bio oko 9mm ne znaju zasto al dr je jos zabiljezila kao da dodjem na uterobrash u vrijeme receptivnosti endometrija jer bi da sam zanjela u toj situaciji mogla imati implantaciju, tako da tko zna mozda u tom slucaju bi mi bila i radila transfer da sam bila u fetu iako mi ima vise smisla to sto ti kazes hormoni su zbrckani. no njih zbrckaju i sa estrofemom.
Medo sretno!
Marijaiva u pravu si sad tek vidim što sam natrkeljala zeni. Ide fet bez ovulacije kad se regulira estrofemom. Najcesce kad je anovulacijski endo ne deblja zato je to problem. Meni prosli je bio anovulacijski a endo mi 12dc bio oko 9mm ne znaju zasto al dr je jos zabiljezila kao da dodjem na uterobrash u vrijeme receptivnosti endometrija jer bi da sam zanjela u toj situaciji mogla imati implantaciju, tako da tko zna mozda u tom slucaju bi mi bila i radila transfer da sam bila u fetu iako mi ima vise smisla to sto ti kazes hormoni su zbrckani. no njih zbrckaju i sa estrofemom.
Medo sretno!
Da.. Zbrckaju ih.. Jer ovulacije nema automatski i svi hormoni zbrckani naravno...
No eto ja sam tak 3 put zatrudnila dok s prirodnim fetom procurila prije bete, ma.. Nema pravila...
Sortiraj odgovore
Najstariji