Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Vaki

Broj poruka: 2238

Prijavi adminu

Trebali bismo sponzore na našoj temi. Mogle bismo zarađivati, neka se nađe za postupke ako kojoj zatreba. Mislim da nas više ide na FET ovaj mjesec, nego na ET. Baš nam se poklopilo. Neka bude bebica... Jedva čekam da počnemo javljati pluseve. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• maja555

Broj poruka: 383

Prijavi adminu

Grizli uopce nisam tila znati ni koliki je folikul ni koliko je endometrij zadeblja. Prosli put je sve bilo idealno i dosla sam do bete koja je padala. Sad samo zelim znat dan trasfera i cekat betu i ako bude jeli se dupla. 
    Nista nisam vise ni citala ni gledala. Jednostavno sam toliko opustena, ukratko high life. 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Vaki

Broj poruka: 2238

Prijavi adminu

Majo - isto je bilo kod mene u 9. mjesecu, ali ja nisam imala smrzliće pa smo morali ponovo i to se odužilo. Nadajmo se boljoj sreći u ovom postupku... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Broj poruka: 858

Prijavi adminu

Grizli bravoooo!!! Cikla cikla cikla je zakon!!!!!! Sad samo nek dalje ide sve tako glatko 🤞🤞🤞

isabelagregorijan

Broj poruka: 690

Prijavi adminu

Rekli mi da ce vidjet u nedjelju kakvi su mi jajnici i taj glupi hiper, pa ce procjenit ocemo radit transfer ili cemo pricekat iduci mjesec dok se sve malo ne smiri. Kaj se tice vasih svih strahova, kaj sam ja prosla e, prvi put sve savrseno, endo divan, zametak divan, beta krasna, pravilno duplana, dodem na uzv, kaze dr imamo jednojajcane blizance, al ni jednóm ne kuca srce, cekali smo jos tjedan dana, medutim, nista, krvarit nisam pocela i kiretaza. Drugi put, opet sve divxo i krasno, beta super, lijepo se dupla, nj uzv prazna gestacijska, beta 200 000, nisjm krivo napisala broj i hitna hospitalizacija, ispalo je da je bila molarna trudnoca i pauza od godine dana i sad idemo opet. U prvoj trudnoci koja se dogodila spontano sam prokrvarila tjedan dana prije uzv-a. Ovaj put se necu opterecivat ni sa endometrijem, nit sa simptomimj koje nikad nisam imala, a bome ni sa betom koja u mom slucaju nije znacila da je sve ok, iako je bila savrsena. A najsmijesnije je kaj su moji i muzevi nalazi svi savrrseni osim mog mtfhr-a, ali od te prve prve izgubljene trudnoce ne mogu prirorodno ostat trudna, to je vec 5 godina, a ivf-om uspijem, al ne mogu zadrzat bebu. 

[/url

Prijavi adminu

Isabelagregorijan ja sam bila u hiperu, na koji niko nije obraćao pažnju i radili su mi transfer! Nisam mogla ni sjediti ni hodati! Odmaraj se puno i puno puno tekućine , posebno obrati pažnju na mokrenje! Nekome je hiper kažu pridonio implatacija embrija, al ja u to čisto sumnjam! Slušaj doktore a prvenstveno svoj osjećaj i instinkt! 

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Vaki ne bi bilo lose imat sponzore u ovim vodam. Prijavimo se kolektivno za destiranje prenatala, soka od cikle, testova za trudnocu 🤔🤣 i da vidis kako bi imali statistickih podataka more jedno.
    Nada hvala! Svi vasi savjeti su bili zlata vrijedi i zato je to toliko i pomoglo jer toliko pozitive na jednom mjesto i preporuka za ciklus ko da govorimo o sampanjcu a ne obicnom korjenu.
    Isabela ti najbolje da poslusas sebe i savjet tvog doktora vezano za et. Bolje da se zalijeci ako je u pitnju hiper pricekas nego forsiras. Sretno i da bude kako treba ovaj put. 
    Nikita samo nek ti prodju bolovi i uzivaj sa muzem cuda se dogadjaju. Vidis nasu Nasty zelim ti da slijedis njen primjer.

Prijavi adminu

Grizli o šampanjcu ćemo nakon pozitivne bete 😊😊 samo jako a mi ćemo te šopati pozitivom 😘

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Nada88

Grizlio šampanjcu ćemo nakon pozitivne bete 😊😊 samo jako a mi ćemo te šopati pozitivom 😘

He he he... Ma nek nam svima taj sampanjac bude zabranjeno voce iducih godinu dana zbog bebonja, lako cemo mi popiti svaka i 2 boce dogodine. 😎

isabelagregorijan

Broj poruka: 690

Prijavi adminu

Kak vi oznacite curke kojima zelite odgovorit? Ovak da se podebljaju slova?  Je, vidjet cu kaj budu mi u ned na uzv rekli,  necu ja nista forsirati, neka bude kako je najbolje. Bolje je pricekati. Jucer sam popila portalak sirup i konacno uspjela na wc, al mi je trbuh i dalje napuhan, nije strasno i bolovi su se smanjili, iako pikne jos tu i tam. 

[/url

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.