Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptiric2019

Broj poruka: 33

Prijavi adminu

Cure..kada se naranije moze napraviti test,transfer je bio 28.4,trodnevni?Beta se bas treba raditi 14dan ili moze i koji dan ranije?

Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
    1.4/2019 Ovaleap,Org 2folik,1js
    2.9/2019 Dugi protokol,gonal 375,Decapep.,6folikula,1js
    3.9/2020 Dugi protokol,Gonal 225,Decapeptil,1 folikul,prazan
    Petrova

• petra31

Broj poruka: 152

Prijavi adminu

Leptiric2019

Cure..kada se naranije moze napraviti test,transfer je bio 28.4,trodnevni?Beta se bas treba raditi 14dan ili moze i koji dan ranije?

Ja sam ET imala 19.04 i test radila danas
    Znaci 10-11 dana nakon transfera mozes test
    Sretno😊

• petra31

Broj poruka: 152

Prijavi adminu

petra31

Leptiric2019

Ja sam ET imala 19.04 i test radila danas
    Znaci 10-11 dana nakon transfera mozes test
    Sretno😊

A betu
    Sad tek vidim
    Mi u RI 3 tjedna nakon transfera
    Ali mislim da mozes i prije privatno😉

Lemon

Broj poruka: 1031

Prijavi adminu

Wau prvo se odabere klinika i onda se šalje dokumentacija na zavod da ti izdaju rješenje.. Ne znam koja je procedura sada pošto ste već išli tamo o svom trošku. Najbolje da nazoveš zavod i pitaš. Znam da za Prag pokrivaju 1.000 eur i putne (dio ili cijele). 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

isabelagregorijan

Broj poruka: 690

Prijavi adminu

Cure, molim vas pomoc. Bila sam na punkciji danas, 22 jajne stanice smo dobili. Dr rekla da su mi jajnici 7 cm sad i strogo mirovanje. Jako sam napuhnuta, malo krvarim i uzasno me boli trbuh, kao da mi netko noz okrece unutra. Piskim normalno, jedino kaj veliku nuzdu nisam obavila, al mozak mi to ísto valjda sad neda jer svaki odlazak na wc imam osjecaj da cu past u nesvjest, ne mógu se ni uspravi , zapravo nemrem nis osim lezat. Jel to moze biti hiper ili je ipak prerano za te prognoze?

[/url

• Wau

Broj poruka: 46

Prijavi adminu

Lemon

Wau prvo se odabere klinika i onda se šalje dokumentacija na zavod da ti izdaju rješenje.. Ne znam koja je procedura sada pošto ste već išli tamo o svom trošku. Najbolje da nazoveš zavod i pitaš. Znam da za Prag pokrivaju 1.000 eur i putne (dio ili cijele).

Eej draga nasla sam.kariotipizacijom pise da je nadjeno

Wau

Broj poruka: 1379

Prijavi adminu

isabelagregorijan

Cure, molim vas pomoc. Bila sam na punkciji danas, 22 jajne stanice smo dobili. Dr rekla da su mi jajnici 7 cm sad i strogo mirovanje. Jako sam napuhnuta, malo krvarim i uzasno me boli trbuh, kao da mi netko noz okrece unutra. Piskim normalno, jedino kaj veliku nuzdu nisam obavila, al mozak mi to ísto valjda sad neda jer svaki odlazak na wc imam osjecaj da cu past u nesvjest, ne mógu se ni uspravi , zapravo nemrem nis osim lezat. Jel to moze biti hiper ili je ipak prerano za te prognoze?

Jooj... 22 stanice ajmeeeee
    Nije prerano za hiper... Hiperstimulacija najcese i nastupa nakon punkcije a ti si imala stvarno velik broj stanica... Pij puno tekućine, meni je doktorica uvijek savjetovala isosport... Samo lezi nemoj nista ali nista radit doslovno wc i krevet i ako te pocne jako boljet odi na hitnu ili sutra ginekologu.. Ne Zelim te plasit ali moze Doci do torzije jajnika a to bas nije bezazleno.. 
    Sretno

• Wau

Broj poruka: 46

Prijavi adminu

isabelagregorijan

Samo se drzi kreveta i pij puno tekucine.mozda ti je prilikom.vadjenja neka zilica se dirnula zato mozes krvarit.ta krv je normalna.meni je tako bilo prije 6 god.isto 22 jajne stanice izvadili.bol u donjem dijelu stomaka ajme bila i isla mi krv.pa mi je dr u Pragu objasnio da moze bit od neke zilice.i da receno mi nista gazirano.drzi se😘

Wau

isabelagregorijan

Broj poruka: 690

Prijavi adminu

Hvala na odgovorima. Pijem isosport i puno vode i cini mi se da dosta mokrim, ali koja bol, niti ne mogu nista osim wc-a i krevet, hodam ko po jajima a uspravit se nema sanse. Budem vidla kako ce noc proci, ak me i dalje bude toliko boliln ici cu na hitnu sutra. Jer sam pod tabletama cijeli dan i smanji se bol od tableta, ali i dalje je prisutna u velikoj mjeri, joj bas sam zabrinuta

[/url

Broj poruka: 1379

Prijavi adminu

isabelagregorijan

Hvala na odgovorima. Pijem isosport i puno vode i cini mi se da dosta mokrim, ali koja bol, niti ne mogu nista osim wc-a i krevet, hodam ko po jajima a uspravit se nema sanse. Budem vidla kako ce noc proci, ak me i dalje bude toliko boliln ici cu na hitnu sutra. Jer sam pod tabletama cijeli dan i smanji se bol od tableta, ali i dalje je prisutna u velikoj mjeri, joj bas sam zabrinuta

Vjerujem da si zabrinuta, nemoj se ustrucavat ako ti ne bude bolje odi na hitnu neces bit ni prva ni zadnja.. Meni je 1 postupak kad sam imala 14 u noci jako bolilo otisla sam na wc i bolilo me dok sam piskila uff jedva sam do kreveta dosla.. I ujutro kao da nista nije bilo... Sve ostale punkcije sam imala isto ili podjednaki broj stanica i nikad nist Al taj prvi  uff te boli se i sad sjecam a proslo je skoro 4 god. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.