Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Meto

Broj poruka: 1188

Prijavi adminu

Isabela da, samo lezi i puno tekucine. Isodrink je super stvar. Da li si dobila tablete ili nekakav lijek? Ja sam bila na Dostinexu 8dana. Jedva se odvukla na transfer 5ti dan al od tada mi je svaki dan bilo sve bolje. Spavala sam na kaucu jer u krevet nisam mogla 😨
    Ajme koliko nas ima Fet uskoro. Mi cekamo menstr. koja bi trebala doci u petak ali sve mi se cini da se odlucila malo igrati pa krecemo 2dc s Estrofem 2mg. 
    Grizli biotta je jedini sok od cikle koji je dobar. Nemoj niti probati druge jer su fuuuj. 
    Cestitke curkama na + 😘😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Isabela ajme koliko stanica. Zelim ti da se bar 1/3 uspjesno razvije do blastice! Cure vec sve rekle za hiper ja cu ti samo pozelit brz oporavak i da sto prije mozes na transfer u normalnom stanju ez bolova, hiper i svega ostaloga.
    Meto 😵 kupila ja danas i encian i fruktal. Probala fruktalov i nije los. Ok je malo manje fin od biotte, al biotta mi je top. Navukla se sad bi samo to pila. I hvala curkama koje su me upozorile na boju mokrace - pinki je 🤣 Bas nas ima hrpa fetovki ovaj 5 mj. Sretno ti i da dodje menga pa da krenete. 

isabelagregorijan

Broj poruka: 690

Prijavi adminu

I meni ce ovo ostat u sjecanju zauvijek, samo radi tih strasnih bolova. Meto sretno tebi, a i svim curama ovdje koje su u postupku! Od lijekova sam dobila decortin, utrogestan, folacin i aspirin, to je zasad to. 

[/url

isabelagregorijan

Broj poruka: 690

Prijavi adminu

Grizli

Isabela ajme koliko stanica. Zelim ti da se bar 1/3 uspjesno razvije do blastice! Cure vec sve rekle za hiper ja cu ti samo pozelit brz oporavak i da sto prije mozes na transfer u normalnom stanju ez bolova, hiper i svega ostaloga.
    Meto 😵 kupila ja danas i encian i fruktal. Probala fruktalov i nije los. Ok je malo manje fin od biotte, al biotta mi je top. Navukla se sad bi samo to pila. I hvala curkama koje su me upozorile na boju mokrace - pinki je 🤣 Bas nas ima hrpa fetovki ovaj 5 mj. Sretno ti i da dodje menga pa da krenete.

Navodno po zakonu smiju oplodit 12 tak da ostalih 10 ce zamrznut, al nadam se da ce se vecina od tih 12 lijepo oplodit i razvijati 

[/url

Broj poruka: 151

Prijavi adminu

Wau

Ana123456

Hani

Juuuutrooooo!!! Obožavam započeti dan sa sličicom pozitivnog testa! Petra31, predivno, čestitam! Još mi je i draže čuti da se to dvodnevni mrvičak izborio. Ali ta vaša Rijeka, ajme?! Beta tek za 10 dana? Planiraš li vaditi privatno kao i hrabrica ili si ti strpljivaGrizli, zadebljat ce se endo od svega toga, nema mu drugeLucielle, baš dobro što odmah krećeš, sretno!
    Koliko vas je u fetu sljedeći mjesec, bit će plusića od lijepih blastica! Sretno svima!
    Nika5555, kad imaš dobiti? Što si odlučila?
    Lady natasja, jesi li ponavljala test?
    Ostale čekalice, Pencil, princessann, ana123456, ima li kod vas kakvih novosti?
    Kod mene jos nista nisam pravila test a beta je u subotu..
    Meni su bila 2 embrija smrzlica.a vama Ana123456

Transfer jednog dvodnevnog embrija

• petra31

Broj poruka: 152

Prijavi adminu

isabelagregorijan

I meni ce ovo ostat u sjecanju zauvijek, samo radi tih strasnih bolova. Meto sretno tebi, a i svim curama ovdje koje su u postupku! Od lijekova sam dobila decortin, utrogestan, folacin i aspirin, to je zasad to.

Isabela ja sam isto imala punkciji 17.04
    Uzasni bolovi
    3.dan temperatura 38 cijeli dan suprug mi je pomogao do wc doci
    Jedva sam hodala
    Pogotovo lijeva strana me boljela nisam nogu mogla skvrcit
    Samo sam spavala i wc
    Nakon 5 dana pocelo me sve manje boljet
    Evo sad je sve ok
    Pitala sam doktorici rekla je da je sve to normalno s obzirom koji zahvat prođemo
    Ali da se nastavi i dalje ili da primjetim da se napuhujem
    To nije dobro
    Evo tako mi je rekla 
    Bas sam i ja bila prestrasena i pitala tu na forumu,jer nisam znala dali je to normalno
    Puno pij😉
    Drzi se

• Kengurica

Broj poruka: 2472

Prijavi adminu

Isabela, izmjeri temperaturu. Ja sam dobila drugi dan nakon punkcije temp i malo sam krvarila i doktor mi jerekao da me moli da dodjem da pogleda. Sve je bilo ok, al samo ti odi sutra ako budes u ikakvoj nedoumici. Najvjerojatnije te sad boli jer je to 22 uboda plus jajnici uvecani, ali se prati. 

Meto

Broj poruka: 1188

Prijavi adminu

Ne brini se nista i nemoj panicariti. Meni su rekli da samo odmaram i da je normalno jer je ipak bilo puno bockanja. Da mora biti tako.
    Bitno je da dobro izmokravas i da krenes s vlaknima radi zatvora. ( mislim da si spomenila to) 
    Javljaj dalje stanje. Cure su puno pomogle svojim savjetima i iskustvima. ☺️
    Kad budemo nazdravljale sokom od cikle umjesto vina 😂

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Lemon

Broj poruka: 1031

Prijavi adminu

Wau

Lemon

Wau prvo se odabere klinika i onda se šalje dokumentacija na zavod da ti izdaju rješenje.. Ne znam koja je procedura sada pošto ste već išli tamo o svom trošku. Najbolje da nazoveš zavod i pitaš. Znam da za Prag pokrivaju 1.000 eur i putne (dio ili cijele).
    Eej draga nasla sam.kariotipizacijom pise da je nadjeno

Onda možeš taj nalaz i šta još imaš poslati u Belgiju bez obaveze čisto da vidiš šta kažu. Gužva im je pa će im trebati možda i dva tjedna da ti odgovore pošto si nova ali odgovorit će ti 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Wau

Broj poruka: 46

Prijavi adminu

Lemon

Wau

Lemon

Wau prvo se odabere klinika i onda se šalje dokumentacija na zavod da ti izdaju rješenje.. Ne znam koja je procedura sada pošto ste već išli tamo o svom trošku. Najbolje da nazoveš zavod i pitaš. Znam da za Prag pokrivaju 1.000 eur i putne (dio ili cijele).
    Eej draga nasla sam.kariotipizacijom pise da je nadjeno
    Onda možeš taj nalaz i šta još imaš poslati u Belgiju bez obaveze čisto da vidiš šta kažu. Gužva im je pa će im trebati možda i dva tjedna da ti odgovore pošto si nova ali odgovorit će ti

Hvala puno na preporuci di i sta.moje srce junacko nije moglo izdrzat.jutroa u 4ipo sam radila test i naravno pise vise srece 6 put.🙄😥tako da se nenadam ni sutrasnjoj beti.sta nas ne ubije to nas ojaca.od sljedeceg tj vadit sve nalaze i dalje ici...

Wau

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.