Joj cure moje kako sam ja srwtna sad. Obavila uzv folikul 23 danas-sutra bi trebala imat ovulaciju dakle 13-14dc. I danas endo 9mm prema rijecima profe idealan. A prije svega 2 dana bio 5.4mm. Hvala za savjet za ciklu ciklu ciklu 🤣🤣🤣 cikliranke je upalilo na najjace. Profa se sokirala kad je vidila takav napredak bez lijekova i to u 2 dana. Isplatilo se popit 2 litre cikle, 2 ananasa, 2 andola 100 i 2 salate od cikle. 😀 Ja ne mogu vam objasniti koliko sam ja odusevljena sad.
Meni menga neka cudna ovaj mj,danas kao 3 dan a na ulosku nista osim kad se brisem,malo bilo 1 dan a kam usporedim svoje menge koje su prva 2 dana obilne jako ovo je nista,jel moguce da su se hormoni tak poremetili,a krajem 2 mj bila zadnja stimulacija?
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermiaPokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Nika5555 moguće je, meni je menga kasnila, pa bila malo bolna, pa brutalno bolna, pa nema ovulacije, sve to se događalo 3-4 mjeseca iza stimuliranog.
O jebemti 😭,ma prvi mi put ovak kenjka pa mi cudno
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermiaPokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Grizli - pa da, zato sam i rekla da je bolje da piješ koncentrat soka jer je jači od cikle. Moj tata ga je pio za "bolju krv" kad je hodao na kemoterapije pa sam ga onda i ja pila kad sam krenula u postupke. No, to je bilo davno... Baš mi je drago da ti sve ide po planu.
Nikitta - pa možda ulovi jajašce... 🤞😁
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hvala curke! Smirile ste me, opet 😂
Grizli, super za endo! Ja sam si isto jučer kupila ananas i biottu, danas na roštilju imamo ananas 😂
Nika, i meni se menga sva poremetila, kraće trajala, kasnila.. nadam se da ovaj mj neće ni doći 👌
Nikitta, žao mi je što te tako boli :( ja sam, s jedno 16,17 godina, završila na hitnoj, mislili su da imam upalu slijepog crijeva, na kraju se ispostavilo da ajd izrazito bolna ovulacija. S vremenom sam se navikla, jučer sam rekla dr., prije ultrazvuka, ja ću za 2 dana imati ovulaciju. Kaže ona ne vjeruje, prerano je, ali da vidimo. Kad ono stvarno 😁 kaže ne treba nam ultrazvuk u vašem slučaju, svaki put sam prije ultrazvuka rekla što se događa s jajcima 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Cure ja sam isto ovaj mjesec u postupku za fet, uzv sam imala jucer na 11 dc, endometrij je zadebljao, sutra imam uzv i ocekivam da ce rec sutra da je dan ovulacije. Embrij je jedan trodnevni, pa bi transfer trebao bit u nedjelju. Ugl javim jos sutra..
Vidim ima nas i u fetu i u stimuliranom, sretno svima!
Ja stalno setam koliko god mogu, i nastojim se sto bolje hranit tako da sam opustena maksimalno i fizicki i psihicki. :)
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Maja, baš to, sretno nam!
Ja se ponašam najnormalnije..nakon postupka u kojem sam paničarila, jela sjemenke, pazila na apsolutno svaki detalj, sad sam totalno go with the flow. Kako bude bude!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Hvala vam na savjetima! Danas je vec bolje, nemrem se jos uspraviti, ali ne probada toliko koliko jucer. Još uvijek na wc-u nisam bila, ne znam kaj da napravim vise, bas sam napuhana ko balon. Al zvali me danas i oplodilo íh se 11 od 12, 7 zamrznuli, ostale su bile nezrele, tak da me to razveselilo, sad cekam dalje dane da vidimo kak se dijele 😍
[/url
Nikita uf bas losa situacija da te tako boli pa ne mozete pokrit. Jesi razmisljala mozda o onim nekim spracicama koje pomogu zenama da zanesu a funkcijoniraju po principu inseminacije koji napravis doma? Ne znam dal to kod tebe ima smisla pokusat, al mislim posto ne mozes imat odnose a imas ovulacije uredne.
Maja koliki ti je folikul? Sretno i da bude onda ovulacija danas. A ti mozes se malo podruziti sa svojim gospodinom kako bi rekla moja dr.
Isabela kako dobro! Rezultat fantastican! Bit ce tu bebica vise vidim ja.
Lemon joj strah me i veseliti se kako sad sve ide glatko i bas bez stresa i sve mi je to ovaj put kao da idem na kavu sa frendicama - laganica! Prakticki uzivam ovaj put u svemu ovome. A sta se soka tice mene su kupili ja sam sad trajni konzument.
Sortiraj odgovore
Najstariji