Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Joj cure moje kako sam ja srwtna sad. Obavila uzv folikul 23 danas-sutra bi trebala imat ovulaciju dakle 13-14dc. I danas endo 9mm prema rijecima profe idealan. A prije svega 2 dana bio 5.4mm. Hvala za savjet za ciklu ciklu ciklu 🤣🤣🤣 cikliranke je upalilo na najjace. Profa se sokirala kad je vidila takav napredak bez lijekova i to u 2 dana. Isplatilo se popit 2 litre cikle, 2 ananasa, 2 andola 100 i 2 salate od cikle. 😀 Ja ne mogu vam objasniti koliko sam ja odusevljena sad. 

• Nika5555

Broj poruka: 221

Prijavi adminu

Meni menga neka cudna ovaj mj,danas kao 3 dan a na ulosku nista osim kad se brisem,malo bilo 1 dan a kam usporedim svoje menge koje su prva 2 dana obilne jako ovo je nista,jel moguce da su se hormoni tak poremetili,a krajem 2 mj bila zadnja stimulacija?

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermiaPokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Nika5555

Broj poruka: 221

Prijavi adminu

Nikitta

Nika5555 moguće je, meni je menga kasnila, pa bila malo bolna, pa brutalno bolna, pa nema ovulacije, sve to se događalo 3-4 mjeseca iza stimuliranog.

O jebemti 😭,ma prvi mi put ovak kenjka pa mi cudno

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermiaPokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

Vaki

Broj poruka: 2238

Prijavi adminu

Grizli - pa da, zato sam i rekla da je bolje da piješ koncentrat soka jer je jači od cikle. Moj tata ga je pio za "bolju krv" kad je hodao na kemoterapije pa sam ga onda i ja pila kad sam krenula u postupke. No, to je bilo davno... Baš mi je drago da ti sve ide po planu.
    Nikitta - pa možda ulovi jajašce... 🤞😁

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

sunshine25

Broj poruka: 831

Prijavi adminu

Hvala curke! Smirile ste me, opet 😂 
    Grizli, super za endo! Ja sam si isto jučer kupila ananas i biottu, danas na roštilju imamo ananas 😂 
    Nika, i meni se menga sva poremetila, kraće trajala, kasnila.. nadam se da ovaj mj neće ni doći 👌
    Nikitta, žao mi je što te tako boli :( ja sam, s jedno 16,17 godina, završila na hitnoj, mislili su da imam upalu slijepog crijeva, na kraju se ispostavilo da ajd izrazito bolna ovulacija. S vremenom sam se navikla, jučer sam rekla dr., prije ultrazvuka, ja ću za 2 dana imati ovulaciju. Kaže ona ne vjeruje, prerano je, ali da vidimo. Kad ono stvarno 😁 kaže ne treba nam ultrazvuk u vašem slučaju, svaki put sam prije ultrazvuka rekla što se događa s jajcima 😁

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• maja555

Broj poruka: 383

Prijavi adminu

Cure ja sam isto ovaj mjesec u postupku za fet, uzv sam imala jucer na 11 dc, endometrij je zadebljao, sutra imam uzv i ocekivam da ce rec sutra da je dan ovulacije. Embrij je jedan trodnevni, pa bi transfer trebao bit u nedjelju. Ugl javim jos sutra.. 
    Vidim ima nas i u fetu i u stimuliranom, sretno svima! 
    Ja stalno setam koliko god mogu, i nastojim se sto bolje hranit tako da sam opustena maksimalno i fizicki i psihicki. :)

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

sunshine25

Broj poruka: 831

Prijavi adminu

Maja, baš to, sretno nam! 
    Ja se ponašam najnormalnije..nakon postupka u kojem sam paničarila, jela sjemenke, pazila na apsolutno svaki detalj, sad sam totalno go with the flow. Kako bude bude! 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

isabelagregorijan

Broj poruka: 690

Prijavi adminu

Hvala vam na savjetima! Danas je vec bolje, nemrem se jos uspraviti, ali ne probada toliko koliko jucer. Još uvijek na wc-u nisam bila, ne znam kaj da napravim vise, bas sam napuhana ko balon. Al zvali me danas i oplodilo íh se 11 od 12, 7 zamrznuli, ostale su bile nezrele, tak da me to razveselilo, sad cekam dalje dane da vidimo kak se dijele 😍

[/url

Lemon

Broj poruka: 1031

Prijavi adminu

Isabela odličan rezultat, neka ih što više dogura do 5.dana. Ideš odmah na transfer ili u FET? Grizliii i kod tebe ovaj put sve od početka ide dobro kao i kod Hrabrice, bit će to super. A mislim da će se naglo svima povećati prodaja soka od cikle 🤣🤣

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Nikita uf bas losa situacija da te tako boli pa ne mozete pokrit. Jesi razmisljala mozda o onim nekim spracicama koje pomogu zenama da zanesu a funkcijoniraju po principu inseminacije koji napravis doma? Ne znam dal to kod tebe ima smisla pokusat, al mislim posto ne mozes imat odnose a imas ovulacije uredne.
    Maja koliki ti je folikul? Sretno i da bude onda ovulacija danas. A ti mozes se malo podruziti sa svojim gospodinom kako bi rekla moja dr.
    Isabela kako dobro! Rezultat fantastican! Bit ce tu bebica vise vidim ja.
    Lemon joj strah me i veseliti se kako sad sve ide glatko i bas bez stresa i sve mi je to ovaj put kao da idem na kavu sa frendicama - laganica! Prakticki uzivam ovaj put u svemu ovome. A sta se soka tice mene su kupili ja sam sad trajni konzument. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.