Wau znam da ako ste kandidati za pgd onda hzzo placa dio ppstupka vani cak i veci dio postupka u Belgiji. Tu Lemon je bila zbog pgd tamo i pokrili joj dosta troskova koliko sam shvatila samo je razliku za avionsku kartu morala platiti i ne znam jos sto. Nadam se da ce ti se javiti sa vise info. Hzzo pokriva troškove postupka koje ne mogu kod nas raditi a kod nas ne rade pgd. A kako se kot tbog muza radi o genetskoj mutaciji onda mislim da bi imali prvao na to. Raspitaj se ako ne daj boze ne uspjje ovo sada na temelju kariograma mozes dobiti pgd na trosak hzzo.
Jenn a onda ako bi do sredine 7mj obavila onda mozda ce te i uzet prije. Al ja svejendo drzim fige ti za prirodnjak i da sve bude super. Ja sam na foliklometrijama za FET ovaj ciklus tako da se vozikam u Ri svaka 2 dana. Nadam se 5.sreci
Grizlii hvala ti punooo na ovome.znaci trebala bi nalaz kariograma imat i odnit na hzzo ilii.upiti me molim te kako staa.jer ja iskreno ne znam.spasit ces me ti ili neka druga cura
Wau
Hrabrice čestitam na lijepoj beti, neka te prati sreća do kraja
Vidim da pišete o soku od cikle, imam još dvije boce i nikako da se prislim, više ni ne znam koliko sam ih popila zbog anemije, a budem opet kada ću znati kada idem na FET.
Petra lijep plus, sada no stress!!
Hani čekam da mi se jave sa rezultatima PGD-a.. Još tjedan-dva.. Imam puno posla pa mi vrijeme ide, nekako ću dočekati. Jedino me brine što su mi rekli da idem u FET skroz bez lijekova, a bila sam sad na 14dc na uzv da vidim kako je nakon punkcije pa mi je rekao da mi je sluznica tanka, samo 4, i da nema folikula.. Možda ništa od ovulacije sada, iako se to dešavalo i ranije pa im moram reći da mi bar nešto uvedu osim utrogestana. Našla sam da inače ženama daju Progynova tablete. Ima netko iskustva s time?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Wau ja ti idem u Belgiju na PGD. Baš čekam rezultate, imamo 3 embrija zamrznuta. Traži kod nas u RH uputnicu za kariogram, i kada dobiješ nalaz gdje se vidi suprugov sindrom na genetskom savjetovanju traži da ti napišu da si kandidat za PGD u inozemstvu. I onda šalješ sve nalaze u zavod da ti odobre odlazak tamo. Možeš prvo poslati nalaze u Belgiju (UZ Brussel je bolnica) i da vidiš šta će ti reći. Zavod pokriva skoro sav putni trošak i postupak jer je to državna bolnica za razliku od Praga. Ukupni iznos je oko 6-7.000 eur a nama su rekli da ćemo mi platiti nekih 750 eur i platili smo 150 eur konzultacije.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Hrabrice čestitam na lijepoj beti, neka te prati sreća do kraja
Vidim da pišete o soku od cikle, imam još dvije boce i nikako da se prislim, više ni ne znam koliko sam ih popila zbog anemije, a budem opet kada ću znati kada idem na FET.
Petra lijep plus, sada no stress!!
Hani čekam da mi se jave sa rezultatima PGD-a.. Još tjedan-dva.. Imam puno posla pa mi vrijeme ide, nekako ću dočekati. Jedino me brine što su mi rekli da idem u FET skroz bez lijekova, a bila sam sad na 14dc na uzv da vidim kako je nakon punkcije pa mi je rekao da mi je sluznica tanka, samo 4, i da nema folikula.. Možda ništa od ovulacije sada, iako se to dešavalo i ranije pa im moram reći da mi bar nešto uvedu osim utrogestana. Našla sam da inače ženama daju Progynova tablete. Ima netko iskustva s time?
Jeli mi mozes objasnit sta mi sve treba za hzzo za pdg
Wau
Wau na temelju kojega nalaza su tvom muzu nasli sindrom? Koliko znam ako kariogram jednog partnera nije uredan imate pravo na pgd. Lemon ti joj mozda mozes dat vise informacija o tome. Ona zna proceduru, ja otprilike sam pohvatala kad sam za sebe gledala dok smo sumnjali da je nesto genetski kod nas.
Lemon inače nije neuobicajeno ciklus iza stimulacije zna bi bez ovulacije i dosta smrdano tako da ne brini. Ako nema ovulacije i bude tanak endo mozda ce ti ipak daf nešto. To sta nema ovulacije nije problem tako su meni rekli za fet je bitan endometrij.
Wau na temelju kojega nalaza su tvom muzu nasli sindrom? Koliko znam ako kariogram jednog partnera nije uredan imate pravo na pgd. Lemon ti joj mozda mozes dat vise informacija o tome. Ona zna proceduru, ja otprilike sam pohvatala kad sam za sebe gledala dok smo sumnjali da je nesto genetski kod nas.
Lemon inače nije neuobicajeno ciklus iza stimulacije zna bi bez ovulacije i dosta smrdano tako da ne brini. Ako nema ovulacije i bude tanak endo mozda ce ti ipak daf nešto. To sta nema ovulacije nije problem tako su meni rekli za fet je bitan endometrij.
Ajme to je bilo prije 10god kad smo vidjeli da 1 god braka ne ide trudnoca.morala bi pogledat u nalazima.a jel ja mogu predat za Prag ili.jer mi tamo muz jos ima 10spermica zamrznutih pa zato
Wau
Sortiraj odgovore
Najstariji