Juuuutrooooo!!! Obožavam započeti dan sa sličicom pozitivnog testa! Petra31, predivno, čestitam! Još mi je i draže čuti da se to dvodnevni mrvičak izborio. Ali ta vaša Rijeka, ajme?! Beta tek za 10 dana? Planiraš li vaditi privatno kao i hrabrica ili si ti strpljivaGrizli, zadebljat ce se endo od svega toga, nema mu drugeLucielle, baš dobro što odmah krećeš, sretno!
Koliko vas je u fetu sljedeći mjesec, bit će plusića od lijepih blastica! Sretno svima!
Nika5555, kad imaš dobiti? Što si odlučila?
Lady natasja, jesi li ponavljala test?
Ostale čekalice, Pencil, princessann, ana123456, ima li kod vas kakvih novosti?
Kod mene jos nista nisam pravila test a beta je u subotu..
Juuuutrooooo!!! Obožavam započeti dan sa sličicom pozitivnog testa! Petra31, predivno, čestitam! Još mi je i draže čuti da se to dvodnevni mrvičak izborio. Ali ta vaša Rijeka, ajme?! Beta tek za 10 dana? Planiraš li vaditi privatno kao i hrabrica ili si ti strpljivaGrizli, zadebljat ce se endo od svega toga, nema mu drugeLucielle, baš dobro što odmah krećeš, sretno!
Koliko vas je u fetu sljedeći mjesec, bit će plusića od lijepih blastica! Sretno svima!
Nika5555, kad imaš dobiti? Što si odlučila?
Lady natasja, jesi li ponavljala test?
Ostale čekalice, Pencil, princessann, ana123456, ima li kod vas kakvih novosti?Kod mene jos nista nisam pravila test a beta je u subotu..
Meni su bila 2 embrija smrzlica.a vama Ana123456
Wau
Wau navijam za tebe iz dubine srca, i sami se borimo sa azospermijom! Tesom su nam pronašli hvala Bogu dovoljan broj u dobrom stanju, da li su vama s obzirom na klinefertov sindrom radili nešto posebno u postupku? Gdje ste radili micro tese?
U pragu smo radili prije 10god.jer se u to vrijeme nije radila u Hr.nista posebno nije radjeno.s tim kad sam pitala zasto ne dolazi do trudnoce rekli su nam da bi bilo dobro napravit PGD.al iskreno on je u njih 2000eura😣😣.uvijek bude dosta embrija i dodje cak i do blastoc.al et nikako uspjeh
Wau
LadyNatasya, žao mi je.. glavu gore i držim fige za sljedeći postupak!
Meni folikul 18.77mm, danas štoperica. Endometrij mi je 8.1mm, dakle 2 dana prije ovulacije. Nije mi nikad bio tak tanak. Na zadnjem transferu bio 12mm. Dr.kaže da će se još zadebljati, mene sad malo strah. Što mislite?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Wau neka ti bude sretna 5.sreca! Nadam se da ce biti uspješno sada. Zasto ako misle da vam treba pgd ne trazite od hzzo da vam prizna trosak ako ne mogu u pragu mogu u belgiji jer su tamo drzavne bolnice.
Jenn ne znam prirodnjaci jesu pomalo kidanje zivaca al nisu za odbaciti. Bolje da ti se tijelo dobro odmori, a mozda ti bas prirodnjaci donesu sreću i ne moras se vise filovat hormonima. Ako bi ti dio postupka padao u 8 mj onda te nece uzimat jer onda idu godisnji njihovi pa rade smanjen kapacitet i rade samo sta moraju zato ti je i rekla tek 9mj za stimulaciju. Al opusti se i vjeruje prirodnjaku molim te dosta cura je tamo iz prirodnjaka uspjelo.
Sunshine na transferu endo mora biti najmanje 7mm, 8mm je već dobra debljina za uspjeh. Citala da ne valja ni kad je predebel. Tako da ne brini jer kad krenes sa progesteronom on jos odeblja.
Grizli znam da ih cijeli 8.mj nema..kada smo kretali u prvi stimulirani rekla je ako ne uspije da bi u 7.mj ponovili a nakon drugog, treceg susreta je rekla u 9om radi godisnjih. Nije nam 7. mjesec na knap jer bi do sredine vec mogli i obaviti transfer tako da sve stignemo. Ne vjerujem bas u prirodne zbog mojih godina, pitanje sta cemo dobiti od js..vidjet cemo.
Kakvo je kod tebe stanje?
Wau neka ti bude sretna 5.sreca! Nadam se da ce biti uspješno sada. Zasto ako misle da vam treba pgd ne trazite od hzzo da vam prizna trosak ako ne mogu u pragu mogu u belgiji jer su tamo drzavne bolnice.
Jenn ne znam prirodnjaci jesu pomalo kidanje zivaca al nisu za odbaciti. Bolje da ti se tijelo dobro odmori, a mozda ti bas prirodnjaci donesu sreću i ne moras se vise filovat hormonima. Ako bi ti dio postupka padao u 8 mj onda te nece uzimat jer onda idu godisnji njihovi pa rade smanjen kapacitet i rade samo sta moraju zato ti je i rekla tek 9mj za stimulaciju. Al opusti se i vjeruje prirodnjaku molim te dosta cura je tamo iz prirodnjaka uspjelo.
Sunshine na transferu endo mora biti najmanje 7mm, 8mm je već dobra debljina za uspjeh. Citala da ne valja ni kad je predebel. Tako da ne brini jer kad krenes sa progesteronom on jos odeblja.
Znaci mogu trazit od hzzo trosak..e sad mi reci jeli to trosak za Pdg ilii.jer zadnji put kad smo ih trazili za postupak dobili odbijenicu.
Wau
Sunshine na transferu endo mora biti najmanje 7mm, 8mm je već dobra debljina za uspjeh. Citala da ne valja ni kad je predebel. Tako da ne brini jer kad krenes sa progesteronom on jos odeblja.Znaci mogu trazit od hzzo trosak..e sad mi reci jeli to trosak za Pdg ilii.jer zadnji put kad smo ih trazili za postupak dobili odbijenicu.
Tad smo se spremali po smrzlicd pa moze bit i zato da su nas odbili.ako nedaj Boze sad ne uspije ponovo cemo ici pacu ih i traziti.iako iskreno sve vise razmisljamo da muz ovdje napravi micro tese.jer kod njih nikakvog pomaka ne vidim.
Wau
Wau znam da ako ste kandidati za pgd onda hzzo placa dio ppstupka vani cak i veci dio postupka u Belgiji. Tu Lemon je bila zbog pgd tamo i pokrili joj dosta troskova koliko sam shvatila samo je razliku za avionsku kartu morala platiti i ne znam jos sto. Nadam se da ce ti se javiti sa vise info. Hzzo pokriva troškove postupka koje ne mogu kod nas raditi a kod nas ne rade pgd. A kako se kot tbog muza radi o genetskoj mutaciji onda mislim da bi imali prvao na to. Raspitaj se ako ne daj boze ne uspjje ovo sada na temelju kariograma mozes dobiti pgd na trosak hzzo.
Jenn a onda ako bi do sredine 7mj obavila onda mozda ce te i uzet prije. Al ja svejendo drzim fige ti za prirodnjak i da sve bude super. Ja sam na foliklometrijama za FET ovaj ciklus tako da se vozikam u Ri svaka 2 dana. Nadam se 5.sreci
Sortiraj odgovore
Najstariji