Meni je rekao da smijem pola sata dnevno prosetati ako se dobro osjecam i nema smedjarenja ni krvi, ako ima krevet. Nis nece biti ako ne seces, ja jedva da se krecem sve ove tjedne jer mi je rekao da vecinom mirujem. Vjerujem da cu nakon 12 tt sve nadoknaditi. Ali znas sta, beta ti je tako lijepa i ja mislim da ce to sve biti u savrsenom redu. Bas je on meni rekao da kad sve ide po ps najcesce i trudnoca bude uredna. Nije naravno pravilo, ali najcesce.
Joj hvala ti na ovim rijecima bas si me umirila 💓💓 nek nama mrve rastu kako treba, sve drugo je nebitno 💓
JA: 33 g, endometrioza
MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️
Cure hvala vam puno😘😘
Napraviti cu jos koji test
Cekat cu betu i probat kulirat do tad
Jos mi se sve to cini kao da sanjam🤗
Sretno svim curama😘😘😘
Hehe jos kad vidis betu 😂😂😂 i kad vidis lijepi broj svakih par min ces ponovo gledat da se uvjeris da si dobro procitala 😂😂😂 bar je tako kod mene slucaj 😂😂😂
JA: 33 g, endometrioza
MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️
Evo da se i ja javim😁betu vadim 2.5.zasad sve u redu.5 postupak nam je.nadam se i da ce bit dobitan napokon🤔🤔Ooo, znači još dva dana iščekivanjaDaj napiši malo više. Di ste bili u postupku, što je bilo dosad…
Lemon, kad ćeš znat ideš li u Belgiju?
Gelice, čitaš li nas još? Kad ćeš po jajca?
U Pragu u postupku.muz ima Klinef.sindrom a kod mene sve u redu.embriji budu super transfer isto ak nikako da se uhvati.3 postupak bio ispjesan i nakon 2 tj spontani
Wau
Petra cestitam, divan plusic 💕💕💕 u kakvom ste postupku bili? Jeste kod profesorice?
Ja sam ih napokon dobila na telefon, u petak sam na folikulometriji..plan je da idemo sada na dva prirodna pa onda ponovo na stimulirani u 9.mjesecu. Ja vec smisljam kako bi ju nagovorila na 7.mjesec stimulirani..od ova dva prirodna ne ocekujem puno a 9.mjesec mi daleko. Mislim da su ovi prirodni cupanje zivaca..hoce li biti js, hoce li se oploditi i doci do transfera pa onda iscekivanje..sa druge strane imas osjecaj da se nesto desava i nikad se ne zna, mozda bas neki od tih prirodnih bude dobitni..
Sortiraj odgovore
Najstariji