Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

sunshine25

Broj poruka: 831

Prijavi adminu

Hrabrica

sunshine25

Hrabrice, super da je stalo! Vjerujem da si se uplašila.. to se mrvica čvrsto uhvatila, sigurna sam! 😍
    samo nek se ona nama drži <3evo sad mi se javila i moja doc, kaže da slobodno podebljam utriće na 4x2 a na odjelu su rekli da je to sve ok budući da je stalo, da je to sve nooormalnobitno da sam imala mini srćani sinoć kad sam vidjela

Pa da, čim je stalo, to je ok. Odmaraj i čekamo nestrpljivo uzv 😍
    Blacky, hvala ti!

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Kengurica

Broj poruka: 2472

Prijavi adminu

Hrabrice tek vidim poruke. Ja sam ti samo imala pravu svjezu krv 9dnt. Poslije nisam, ali, krvarenje, smedjarenje je nazalost uzasno cesto. Sad ti je trudnoca tako rana da ako ces krvariti ili smedjariti strogo miruj. Stvarno miruj i pojacaj terapiju. Ja sam duphastone bila pojacala umjesto utrica jer ja oboje uzimam. I sve ce biti u redu. Meni je moj doktor rekao da jedino sto mozemo napraviti tako rano je mirovati i primati terapiju koju vec primamo.

• Hani

Broj poruka: 891

Prijavi adminu

Juuuutrooooo!!! Obožavam započeti dan sa sličicom pozitivnog testa! Petra31, predivno, čestitam! Još mi je i draže čuti da se to dvodnevni mrvičak izborio. Ali ta vaša Rijeka, ajme?! Beta tek za 10 dana? Planiraš li vaditi privatno kao i hrabrica  ili si ti strpljiva
    Grizli, zadebljat ce se endo od svega toga, nema mu druge
    Lucielle, baš dobro što odmah krećeš, sretno! 
    Koliko vas je u fetu sljedeći mjesec, bit će plusića od lijepih blastica! Sretno svima!
    Nika5555, kad imaš dobiti? Što si odlučila?
    Lady natasja, jesi li ponavljala test?
    Ostale čekalice, Pencil, princessann, ana123456, ima li kod vas kakvih novosti?

LadyNatasja

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Petra31, super vijest, cestitam! 🥰🥰Ja se, nazalost, upisujem u minuse. Jutros vadila betu, manja je od 0,1. Mislim da cemo pauzirati ljeto, pa na jesen krenuti opet.

Hrabrica

Broj poruka: 1359

Prijavi adminu

Kengurica

Hrabricetek vidim poruke. Ja sam ti samo imala pravu svjezu krv 9dnt. Poslije nisam, ali, krvarenje, smedjarenje je nazalost uzasno cesto. Sad ti je trudnoca tako rana da ako ces krvariti ili smedjariti strogo miruj. Stvarno miruj i pojacaj terapiju. Ja sam duphastone bila pojacala umjesto utrica jer ja oboje uzimam. I sve ce biti u redu. Meni je moj doktor rekao da jedino sto mozemo napraviti tako rano je mirovati i primati terapiju koju vec primamo.

a vidiš ne znam kako napraviti taj balans između mirovanja i šetnji..Jučer ujutro mi veli doc da se krećem i nikako ne mirujem, a svaki instinkt nakon tog mini smeđarenja govori mi da mirujem...kako naći zlatnu sredinu..Koja je uopće razlika između duphastonea i utrića? 

JA: 33 g, endometrioza
    MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Hrabrice super da je stalo! 🍀🍀🍀🍀🍀
    Petra31 jeeej nek i Rijeka ima plusice napokon dugo niko iz Ri nije javio plus cini mi se. Ako ces biti mirnija onda ponovi par puta test ili ako nista odi vaditi betu privatno. Sretno!
    Hani i bolje mu je da se podeblja jer cikla rules je na najjace. 🙏🙏🙏 Samo da dodje bar do 7mm jer ako ne ne vjerujem da ce raditi fet. 

• Wau

Broj poruka: 46

Prijavi adminu

branca_i

bassve

branca_i

Kengurica

Rayna nisam sto posto sigurna, ali čini se da mi je punkcija bila 15. dan.
    Bassve jako, jako mi je zao. Ne mogu ni zamisliti šok. Molim te izguglaj malo u Sarajevu kliniku Bahceci ili tako nekako se zovu i Prag. Rade micro TESE, na forumu se to spominjalo kao posljednja slamka. U Cito navodno nisu prave micro TESE. Mailaj nalaze u Prag recimo u kliniku gdje radi doktorica Lazarovska i pitaj ima li smisla doci raditi micro TESE.
    Suprug mi je radio u Cita Micro Tese. Dakle, ono sto sam pisala na forumu je iz prve ruke. Dosta sam vremena proucavala sto i kako se gdje radi te smo se odlucili za tu opciju. Nismo htjeli da se nasumce uzimaju tkiva iz testisa nego da se mikroskopom cijeli testis provjeri, svaki kanalic. Sto je i učinjeno.
    Pozdrav, jesu li pronasli spermije kod vaseg supruga?
    Jesu pronasli su, za 5 postupaka. Iskreno, nisam bila optimistična jer mu je fsh ogroman i po forumima sam uglavnom citala da kod neopstruktivne azoospermije se rijeko kad ista nađe. Ali eto, nikad ne znas. Sve je od slucaja do slucaja.

Mene zanima koliko ste platili postupak micro tese u St.hvala

Wau

• petra31

Broj poruka: 152

Prijavi adminu

Cure hvala vam puno😘😘
    Napraviti cu jos koji test
    Cekat cu betu i probat kulirat do tad
    Jos mi se sve to cini kao da sanjam🤗
    Sretno svim curama😘😘😘

• Wau

Broj poruka: 46

Prijavi adminu

Evo da se i ja javim😁betu vadim 2.5.zasad sve u redu.5 postupak nam je.nadam se i da ce bit dobitan napokon🤔🤔

Wau

• Kengurica

Broj poruka: 2472

Prijavi adminu

Meni je rekao da smijem pola sata dnevno prosetati ako se dobro osjecam i nema smedjarenja ni krvi, ako ima krevet. Nis nece biti ako ne seces, ja jedva da se krecem sve ove tjedne jer mi je rekao da vecinom mirujem. Vjerujem da cu nakon 12 tt sve nadoknaditi. Ali znas sta, beta ti je tako lijepa i ja mislim da ce to sve biti u savrsenom redu. Bas je on meni rekao da kad sve ide po ps najcesce i trudnoca bude uredna. Nije naravno pravilo, ali najcesce.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.