Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Travanj 2019. 00:02

Medo sigurno orgalutran ili nešto slično njemu, nešto sto laički rečeno hrani folikulice bar je meni tako doktorica objasnila 

• Kengurica
    25. Travanj 2019. 00:41

Joy da Simunic. Ja bi ih preporucila ne samo zbog nas vec smo i mi na preporuku dosli tamo. Takodjer jedan kompliciran slucaj. Hvala ti. ❤️
    Nada, nema ejakulaciju. (Rijedak, ali postojeci problem)

isabelagregorijan
    25. Travanj 2019. 06:59

Pozdrav cure, nova sam ovdje. Ukratko moja priča i ako može savjet. Dosada u zadnjih pet godina dvije inseminacije neuspješne, dva ivf-a u prirodnim ciklusima, tri puta izgubljena trudnoća, dva puta misseb ab i blighted ovum. Od nalaza smo muž i ja praktički sve napravili i sve je ok osim mog mthfr-a, e sad idem na treći stimulirani ciklus nakon godinu i pol pauze i strah me. Inače sam kod doktora škvorca, ovaj put ću od transfera koristiti niskomolekularni heparin i zanima me da li koja od vas koristi to i koji - meni je doktor rekao da mi je dovoljan od 2500 jedinica, pa vas molim vaša iskustva, s obzirom na moju mthfr mutaciju koju folnu kiselinu bi trebala uzimati i bilo kakav savjet općenito...Hvala Vam! 

[/url

• ninna1804
    25. Travanj 2019. 07:56

Cure, los pocetak dana....test negativan  trebala bih u ponedjeljak, ali mislim sutra vadit betu  da prekrizim i ovaj postupak i da od pon mogu ici radit. Vjerojatno cu pauzirati par mjeseci, ali vise cu znati kad mi se prof. vrati s godisnjeg....

• Blacky89
    25. Travanj 2019. 08:01

Ninna bas mi je zao... vec sam 5 puta ulazila na forum da vidim jesi sta napisala. 😞😢
    Ma najbolje odi sutra izvadi betu... 
    A bas sam se nekako nadala ovom tvom postupku radi razlike u simptomima... jbmu miša... bas nece pa nece... al uspjet ce jednom... znas onu profinu... zvijezde 💪😉
    Saljem ti puno pusa i zagrljaja 😘💓

Grizli
    25. Travanj 2019. 09:10

Isabelagregorijan dobrodosla i zao mi za tvoja losa iskustva. Pomalo dijelo sudbinu pa eto mogu samo rec sretno, jer ni sebi ne znam pomoc - spontani + 4 neuspjela transfera. Isto jako puno nalaza odradili al nista znacajno nadjeno. Heparin jos nisu mi nikad ukljucili pa ti to ne znam reci iskustvo. Dal si radila sve one imuno pretrage, histerpskopiju, isl.?
    Ninna aaaa jooj kako mi ja zao da je negativan. Jos nada postoji dok ne dobis nalaz bete. Ti imas jos smrzlica ili je ovo bio zadnji fet? 

• Blacky89
    25. Travanj 2019. 09:14

Soyseka nek se mrvica smjestila i fino ju čuvaj sada 😘
    Nasty neka si ti vratila lijekove 💪 sad lijepo uživaj u trudnoći i zelim ti najskolskiju moguću 😘
    Hani kad sam vidjela statistiku 🙈🙉 ženo svaka ti čast 
    Pikalicama i cekalicama saljem puno pusa 😘
    Nove dobro došle i čim prije nas napustile 😉

• Medo2711
    25. Travanj 2019. 09:22

Nasty najbolji je🤗...javim sta kazu i hvala na potpori puno znaci.
    Nada mislim da je mozda to bilo.Znas mozda koliko se to dugo uzima?
    Nina zao mi je jako,mozda jos beta pokaze drugacije🤞

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

TinaZgb
    25. Travanj 2019. 09:22

Ima li koja iskustva sa Lucingerom i ureaplazmom?

25. Travanj 2019. 10:13

Medo mislim da sam ja uzimala 5 dana do punkcije! Ubiti kad mi je na ultrazvuku vidjela dovoljan broj folikula  , od toga dana sam krenula sa orgalutranom! 
    Nina bas mi je zao, al bit će bit će samo strpljivo! 
    Kengurica da čula sam za taj problem, ali kad su ih punktirali bili su dobre kvalitete ili?? Koliko si postupaka ti imala prije ovog dobitnog, da li ste radili ICSI ili IVF??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.