Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Travanj 2019. 18:37

soyseka

Evo meeeee sa najdivnijom vjesi
    Naravno da je moja mrvica tu 0,44mm al je tu 🙈🙈🙈
    Nikad nisam bila na detaljnijem pregledu
    Hvala vam cure moje
    Mojoj sreco nema kraja ☺️🍀🍀🍀

Ajme ajmeee
    Ma naravno da je tuuu s tolikom betom
    Konacno se smjestila gdje i treba.. 
    Sretno i dalje 😍

24. Travanj 2019. 18:42

Kengurica

Ovako, meni je dao drugi lijek, jacu dozu u dogovoru samnon, umjesto cetrotida orgalutran i brevactid stopericu. Nista to dosad nisam imala, ali to je manja promjena jer su osim doze slicni lijekovi. Kako mi nismo azoo nego nam sperma ne moze van tu je odradjena ogromna promjena. U bolnici bi ga punktirali jednim ubodom i ako vide da ima necega (a kod njega uvijek ima) s tim bi radili i to bi bio uzorak nizašta. U bolnici smo zasebno pricali s urologom zasebno s gin i zasebno s biologim i nisu imali iste ideje kako je najbolje doci do sperme. Biologice bi jednom rekle bolje punkcija jer je svjeze sjeme pa onda kao, a mozda ipak biopsija jer se vise dobije i ostali bi na toj jadnoj punkciju. Njome bi dobili maleni uzorak s losim sjemenom te bi se oplodila samo jedna stanica. (Pokusavam jako skratiri, ali fakat je u bolnici bila agonija koliko nisu znali sto da promijene na nama). Kod privatnika su pozvali urologa koji je u dogovoru s gin i biologim bocnuo pa sjeme ide na pregled pa se biolog vraca i trazi jos i tako par puta i na kraju su mu rez radili i u tom tkivu tek nasli zadovoljavajuci uzorak. U bolnici bi njegova punkcija trajala 5-10 minuta, ovdje dobroh sat. Ovdje je cijeli tim radio na tome i svi suradjivali. Kod nas je to bilo kljucno. Oplodile su nam se 4 stanice, ali samo 4 su i bile zrele. Dotad nismo imali sjemena kojim bi to oplodio i dr je znala da je tako i opet sljedeci put kaze, a treca sreca. Ja sam pitala imala su smisla mene stimulirati ako nismo rijesili problem spermija i ona se za glavu primila. Sad sam sve zbrda zdola napisala, ali vjerujte da je kod nas uspjeh dosao zbog strucnog tima, zbog tima, a ne pojedinaca koji medjusobno ne komuniciraju jer nemaju kad. Urolog je jedna uputnica, jedan termin i jedna ordinacija. Doktor je druga, a biolozi imaju pak svoje teorije. Da ne kazem da je jednom u bolnici mu punkciju ginekolog radila jer nisu imali dostupnog urologa.

Ajmee ajmee... Definitivno niste lak slucaj i vama je stvarno trebalo to sve sto ste privatno i dobili.. 
    Svaka cast i tvom muzu mi se inace znamo zezati a sta je to muskima obave to u wc i to je sav njihov posao.. Bome tvoj je u punom smislu sudjelovao u postupku... 

• Jenn
    24. Travanj 2019. 18:53

Karla i Hani zao mi je cure zbog minusa i bete 😕
    Soyseka divne vijesti, drago mi je da je ipak sve u redu i da su te pregledali da se ne mucis vise pitanjima 🎉😍🎉
    Grizli sretno i neka bude dobitni FET 👍 Kada kreces sa folikulometrijama?
    Uh..puno ste pisale i sigurno sam dosta preskocila, ne zamjerite!
    Kod mene krenulo neko smedje brljavljenje a i ponovljeni test je bio negativan. Tako da sad cekam mengu pa u prirodni.

• Kengurica
    24. Travanj 2019. 18:53

Pa kad va kazem da u bolnici nema anestezije ni za musku punkciju, a on nikad nije zakukao, a u privatnoj klinici je dobio jedno 9 uboda za nadopuni anestezije onda moram reci da sam jako ponosna na njega. Nista se on zalio nije. Hvala drage moje. Sad sam 9tjedana i 5 dana. :)
    Soyseka ma tooo!

• Jenn
    24. Travanj 2019. 19:02

Kengurice svaka cast muzu, naravno i tebi, svasta ste prosli ali napokon je mrvica tu..sretno do kraja, neka prodje sve skolski!! 👍💕

• Kengurica
    24. Travanj 2019. 19:19

Hvala Jenn. I glavu gore cure, Hani nam je izracunala da cemo svi tu zatrudniti ;)

• Medo2711
    24. Travanj 2019. 19:21

ninna1804

Hani zao mi je, neka sljedeci bude onaj praviSoyseka sretnooooo!!!!
    Nasty cestitam, predivne vijesti, uzivaj na najjace!!!!
    Medo2711 sretno s postupkom, da bude uspjesan!!!!
    Grizli drzim fige za ovog smrzlica
    Ja cu sutra pravit test, bit ce 10.dnt……uffffff….

Hvala i tebi isto zelim sretno🤗🤞

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Medo2711
    24. Travanj 2019. 19:32

Soyseka cestitam ti i uzivaj u svojoj trudnoci🤗
    Hani zao mi je jako,sretno dalje.Ides odmah ili?🤞
    Kengurica cestitam i neka bude skolska trudnoca🤞🤗

Lh 8.3
    🤞🤗

• Medo2711
    24. Travanj 2019. 19:34

Karla89

Cure, prijavljujem negativnu betu, 13.dan od inseminacije. 😥😥 Čekam da me nazove dr.Lana i da se dogovorimo za IVF..nećemo ići na treću inseminaciju.
    Jeste vi išle odmah sljedeći ciklus u postupak ili treba neka pauza? Ova ins je bila samo 5dana s femarom stimulirana i ovitrelle štoperica.

Zao mi je jako.I da sto prije udes u drugi postupak i ocekujemo plusic🤞🤗

Lh 8.3
    🤞🤗

Grizli
    24. Travanj 2019. 19:38

Karla zao mi je! Nikita dobro si skuzila da ja pitam Kenguricu za stimulaciju....nisam se dobro izjasnila. Kengu definitivno je kod vas onda bilo kljucno detaljnije uzorkovanje kod muza da se dobije kvalitetno sjeme i voilaaa... Ti vec 9tt jos malo 10 👍. Jesu ti uveli decortin ili andol ili tako sto a da do sad nisu? Ili ims samo progesteron. Svakako je vasa situacija jako komplicirana i bolje da ste onda isli na vise individualiziran postupak. Soyseka supppeeer cestitam sad nek si mirna i smirena! Jel rekao zasto je mozda beta tako visoka?
    Jenn sutra počinjem sa folikulometrijama. I hvala na dobrim zeljama. Zao mi je da ti je krenulo smedjarenje. 😒 I da je opet minus. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.