Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Medo2711
    25. Travanj 2019. 14:24

Mala_martina1990

Heej curke,evo mene sa VV…Veceras u 21:10h štoperica,u subotu inseminacija. Ovo nam je druga inseminacija,nemam neka prevelika očekivanja al evo,možda se čudo desi…Sretno svim curama u postupcima i čekalicama…❤❤😍

Sretno i da ti bilo zadnja🤞🤗

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Kengurica
    25. Travanj 2019. 14:31

Vaki jesam ja tebe pitala jel sa sljedecim ciklusom ides u FET? Ishlapila sam :)

isabelagregorijan
    25. Travanj 2019. 15:24

Grizli

Isabelagregorijan dobrodosla i zao mi za tvoja losa iskustva. Pomalo dijelo sudbinu pa eto mogu samo rec sretno, jer ni sebi ne znam pomoc - spontani + 4 neuspjela transfera. Isto jako puno nalaza odradili al nista znacajno nadjeno. Heparin jos nisu mi nikad ukljucili pa ti to ne znam reci iskustvo. Dal si radila sve one imuno pretrage, histerpskopiju, isl.?
    Ninna aaaa jooj kako mi ja zao da je negativan. Jos nada postoji dok ne dobis nalaz bete. Ti imas jos smrzlica ili je ovo bio zadnji fet?

Hvala na dobrodoslici 😁 histeroskopiju nisam radila, al ne znaw koliko je to potrebno u móm slucaju? Imunoloske pretrage, kariogrami, trombofilije, nk tijela, ma sve je ok osim tog mthfr-a koji je heterozigot. Nalazi su mi tip top, a to me jos dodatno iritira. I sad opet u postupak a umirem od straha radi tih kiretaza, ne zelim opet pro5ziti isto. 

[/url

isabelagregorijan
    25. Travanj 2019. 15:29

Nikitta

Ninna1804 bem mu miša, žao mi je, izdvadi betu ipak da si na miru, možda te iznenadi, iako znam da svaka od nas zna dobro svoje tijelo…
    Isabelagregorijan jako mi je žao čuti što ste sve prošli, nemam riječi. Što se tiče niskomole.hep. moja teta je to uzimala u četvrtoj trudnoći i napokon iznijela. Ali ona nije imala sam trombofiliju već i odrezan cerviks maternice, tako da se i prerano otvarala, dok joj nisu napravili serklažu i fizički joj zatvorili maternicu u 20 tt. Ležala svih 9 mj u petrovoj. Uglavnom, uzimala je taj heparin, mislim Clexane, 2500 jed. je nekakav standard čini mi se. Ja imam blagu MTHFT mutaciju, uzimam čisti folate, imaš za kupit čisti folat recimo od Solgara, ali ja sam uzela u prenatalima, jer mi trebaju i ostali vitamini. PrenataS ima folate u prenatalnom miksu, tako da taj uzimam. Sretno ti ovaj put, neka bude dobitan! ☘️

Hvala na odgovoru! Kako je meni receno po nalazima nisam indikacija za heparin, ali obzirom na tri spontana idemo radi predostroznosti jer kakti nemre škoditi, nadam se da ce ovaj put uspjeti. Nisam nikad dosla da cujem srce kak kuca. Prvi postupak jedan zametak vracen koji se podjelio, znaci jednojacani blizanci i niti jednom nije srce kucalo, a ovaj zadxji postupak molarna trudnoca tak da me bas lijepo strefilo. Kaj se solgara tice, jel to samo b9 il ima i b6 i b12?

[/url

25. Travanj 2019. 15:39

isabelagregorijan

Grizli

Isabelagregorijan dobrodosla i zao mi za tvoja losa iskustva. Pomalo dijelo sudbinu pa eto mogu samo rec sretno, jer ni sebi ne znam pomoc - spontani + 4 neuspjela transfera. Isto jako puno nalaza odradili al nista znacajno nadjeno. Heparin jos nisu mi nikad ukljucili pa ti to ne znam reci iskustvo. Dal si radila sve one imuno pretrage, histerpskopiju, isl.?
    Ninna aaaa jooj kako mi ja zao da je negativan. Jos nada postoji dok ne dobis nalaz bete. Ti imas jos smrzlica ili je ovo bio zadnji fet?

Hvala na dobrodoslici 😁 histeroskopiju nisam radila, al ne znaw koliko je to potrebno u móm slucaju? Imunoloske pretrage, kariogrami, trombofilije, nk tijela, ma sve je ok osim tog mthfr-a koji je heterozigot. Nalazi su mi tip top, a to me jos dodatno iritira. I sad opet u postupak a umirem od straha radi tih kiretaza, ne zelim opet pro5ziti isto.

Histeroskopiju bih svakako predložila napraviti pogotovo nakon spontanih... 
    Hiateroskopom se snima unutrašnjost maternice koja se ultrazvuk om ne tako detaljno ne vidi... 

Vaki
    25. Travanj 2019. 15:49

Kengurice - da, da, idući ciklus. Tek mi je ovaj završio...pa mi se to čini miljama daleko. 😂 No, barem imam osjećaj da se nešto dešava. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Nonina
    25. Travanj 2019. 16:10

Evo mene 9d ipak 2 folikula, cca 17 i 16. Ona druga dva su ostala i dalje mala. Sutra stoperica i drste fige da barem ova dva budu js. 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Kengurica
    25. Travanj 2019. 16:22

Vaki ma zacas ce to iako znam, meni se isto tako moj iduci pregled cini miljama daleko.
    Isabela bas nakon kiretaza, a i zbog spontanih bi histeroskopija vjerojatno bila jako korisna i to ne zBoravi traziti i bris endometrija. Na histero se vide eventualni septumi koji znaju biti razlog spontanih, priraslice, ako ti je ostalo od kiretaza posljedica, ali i da li postoji bakterija u endometriju koja nije prisutna u brisu cerviksa.

• Kengurica
    25. Travanj 2019. 16:25

https://www.locus-medicus.com/tests/menstrual-blood-testing/the-hidden-c 
    Cure ovdje se moze poslati uzorak menstrualne krvi i rade analizu ima li bakterija. Nije jeftino, al opet nije tako skupo, a npr kad se bestija nalazi unutra ne mora biti vidljiva na brisu cerviksa.

• Kengurica
    25. Travanj 2019. 16:50

Nikitta iskreno ne znam jel to efektno jer mi je neobicno da onda ne bismo imali takvu analizu kad imamo mikrobiolosko testiranje i sjemena i obrisla cerviksa itd, pa zasto onda ovoga nema, ali...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.