Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ninna1804
    24. Travanj 2019. 16:13

Hani zao mi je, neka sljedeci bude onaj pravi 
    Soyseka sretnooooo!!!!
    Nasty cestitam, predivne vijesti, uzivaj na najjace!!!!
    Medo2711 sretno s postupkom, da bude uspjesan!!!!
    Grizli drzim fige za ovog smrzlica 
    Ja cu sutra pravit test, bit ce 10.dnt......uffffff....

Nasty
    24. Travanj 2019. 16:20

Ninna draga hvala ti! Sretno sutra, držim fige na najjače! Imaš li neke simptome? 

Grizli
    24. Travanj 2019. 16:34

Hvala Ninna sretno sutra sa testic3m da bude plus! 

Boa35
    24. Travanj 2019. 16:49

Cure, prijavljujem negativnu betu, 13.dan od inseminacije. 😥😥 Čekam da me nazove dr.Lana i da se dogovorimo za IVF..nećemo ići na treću inseminaciju. 
    Jeste vi išle odmah sljedeći ciklus u postupak ili treba neka pauza? Ova ins je bila samo 5dana s femarom stimulirana i ovitrelle štoperica. 

• Kengurica
    24. Travanj 2019. 17:35

Ovako, meni je dao drugi lijek, jacu dozu u dogovoru samnon, umjesto cetrotida orgalutran i brevactid stopericu. Nista to dosad nisam imala, ali to je manja promjena jer su osim doze slicni lijekovi. Kako mi nismo azoo nego nam sperma ne moze van tu je odradjena ogromna promjena. U bolnici bi ga punktirali jednim ubodom i ako vide da ima necega (a kod njega uvijek ima) s tim bi radili i to bi bio uzorak nizašta. U bolnici smo zasebno pricali s urologom zasebno s gin i zasebno s biologim i nisu imali iste ideje kako je najbolje doci do sperme. Biologice bi jednom rekle bolje punkcija jer je svjeze sjeme pa onda kao, a mozda ipak biopsija jer se vise dobije i ostali bi na toj jadnoj punkciju. Njome bi dobili maleni uzorak s losim sjemenom te bi se oplodila samo jedna stanica. (Pokusavam jako skratiri, ali fakat je u bolnici bila agonija koliko nisu znali sto da promijene na nama). Kod privatnika su pozvali urologa koji je u dogovoru s gin i biologim bocnuo pa sjeme ide na pregled pa se biolog vraca i trazi jos i tako par puta i na kraju su mu rez radili i u tom tkivu tek nasli zadovoljavajuci uzorak. U bolnici bi njegova punkcija trajala 5-10 minuta, ovdje dobroh sat. Ovdje je cijeli tim radio na tome i svi suradjivali. Kod nas je to bilo kljucno. Oplodile su nam se 4 stanice, ali samo 4 su i bile zrele. Dotad nismo imali sjemena kojim bi to oplodio i dr je znala da je tako i opet sljedeci put kaze, a treca sreca. Ja sam pitala imala su smisla mene stimulirati ako nismo rijesili problem spermija i ona se za glavu primila. Sad sam sve zbrda zdola napisala, ali vjerujte da je kod nas uspjeh dosao zbog strucnog tima, zbog tima, a ne pojedinaca koji medjusobno ne komuniciraju jer nemaju kad. Urolog je jedna uputnica, jedan termin i jedna ordinacija. Doktor je druga, a biolozi imaju pak svoje teorije. Da ne kazem da je jednom u bolnici mu punkciju ginekolog radila jer nisu imali dostupnog urologa.

• Kengurica
    24. Travanj 2019. 17:48

I da se nadovezem. Ne mislim ja niti da su nase bolnice nesposobne niti da su privatnici jednako uspjeh. Mi smo jako specifican slucaj. Nasa bolnica nije bila dobra za nas. Opcenito je lijecenje ginekolosko i usmjereno na zene, a malo je dobih specijalista urologa koji se bave humanom reprodukcijom i onda jos ako ih i imas u bolnici tesko da ces ih imati u jednoj prostoriji u isto vrijeme pa sa svima doci do nekog zajednickog dogovora. Ne znam kako je na sv Duhu i Vinogradskoj, tamo nismo bili. Petrova te salje na Rebro i nemaju urologa in house.

soyseka
    24. Travanj 2019. 18:05

Evo meeeee sa najdivnijom vjesi
    Naravno da je moja mrvica tu 0,44mm al je tu 🙈🙈🙈
    Nikad nisam bila na detaljnijem pregledu
    Hvala vam cure moje
    Mojoj sreco nema kraja ☺️🍀🍀🍀

soyseka
    24. Travanj 2019. 18:28

Nikitta

Kakvo olakšanje! 🎉🧚🏻‍♀️💅🏻☘️😍 Čestitam!

Hvallaaa od ❤️❤️❤️ 🥰🥰😘😘😘

Nasty
    24. Travanj 2019. 18:28

Nikitta hvala ti draga😘 Jesi bila dalje na konzultacijama? 
    Karla žao mi je.. Ideš odmah dalje, sretno da ivf bude dobitan.
    Kengurice što si ti sve prošla, a tvoj muž tek, svaka vam čast.. Tako mi je drago zbog vas. Koji ti je tt?

Nasty
    24. Travanj 2019. 18:30

Soyseka odlične vijesti! Čestitam, želim ti mirnu i urednu trudnoću! 🍀💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.