Andol sam pila i pijem ga do 12.tt. Prije to nisam. Osim toga je razlika da ovdje imam i utrogestane vaginalno i duphastone oralno 3x dnevno.
A iskreno zajebano je bilo u trenutcima kad nismo znali sto dalje, ali ne mogu reci da smo se jako napatili vise od vas drugih, osim naravno sretnika kojima odmah uspije. Nekako imas te prepreke i polako ides. Na trenurke si jako tuzan, a sljedeci tren vec kujes plan.
Ja jedva cekam Nikitta i Grizli lijepe vijesti od vas i vjerujem da cu ih uskoro i cuti. Naravno i od drugih cura, al vas dvije ste moje veteranke sto se foruma tiče.
Ninna - 🤞očekujemo +
Karla - uh, za tebe sam nekako mislila da će biti plus. Sve je zvučalo obećavajuće.
Hrabrice - nisi valjda zalegla i tako čekaš betu?
Hani - drago mi je da ideš odmah u akciju. Nema mjesta tugovanju...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Medo draga kako ide pikanje? Kad ideš na uzv?
Nikitta, tebi i Grizli naročito želim puno sreće i da vam se što prije poslože dobitničke karte!
Kengu uživaj u trudnoći, neka bude školska. I ja pijem duphastone 3*1 zbog hormona, za slučaj krvarenja - ne dao Bog, bi trebala uduplati.
Kengu divna i inspirirajuca prica ❤
Podsjeti me samo gdje si ono bila, ivf šimunić ili sam pobrkala?
Imam prijatelje s gotovo identicnim problemima pa se ne mogu odlucit, simunic, podobnik ili cito..
Iako naravno odluka je na njima..
Medo draga kako ide pikanje? Kad ideš na uzv?
Nikitta, tebi i Grizli naročito želim puno sreće i da vam se što prije poslože dobitničke karte!
Kengu uživaj u trudnoći, neka bude školska. I ja pijem duphastone 3*1 zbog hormona, za slučaj krvarenja - ne dao Bog, bi trebala uduplati.
Draga pikanje ide dobro,dragi pika tako mi lakse.U sub idem na uzv pa cu znati sta dalje.Javljam se kad saznam sta dalje.Vidjela sam da pise od 6 dana neka druga terapija od 5 ampula.Nisam ulovila kako se zovu🤣🤞🤗
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Kengurica ne znam jesam li dobro shvatila, da su tvom dragom radili punkciju! Zbog čega ?
Budu ti sestre i te nove lijekove pokazale kako ćete mućkati.. Navijam da ti terapija paše i da će biti folikulića. Sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji