Sunce1, kad krecete u postupak?
Soyseka,pusa za tvoju malu mrvicu!
Karla89, zao mi je, bas je izgledalo obecavajuce kod tebe. Sretno dalje!
Jenn, pitaj za klomifen. Zasto si ne bi povecala sanse?
Ninna, stvarno mi je zao. Ti si imala dosta fetova, ali imas jos stimuliranih?
Nismo jos ni otisli nigdje s uputnicom za mpo. Htjeli smo jos jednom provjerit spermiogram u ovoj hvaljenoj poliklinici. Kad gledam.ovaj nalaz, nama postupak ni ne treba, naravmo, ako ja uspijem srediti hormone. Ali ne znam vise sto misliti.
Dajte, cekalice, javite se? Pratite li simptome? Pencil, hrabrice, princessann, ana123456, petra31, ladyNatasja? Jedva cekam neki plusic napokon!
Ja sam pokupila lijekove danas, opet isto, bemfola225 i cetrotide i cekam M.
Svakakvih slucajeva ima..
Npr. Meni je amh narastao u 2 godine🙄😂😂
Nakon 4 stimulirana, nalaz vadjen u istom laboratoriju u istoj mjernoj jedinici..
A to je kao ne moguce.. A meni narastao..
E da nisam na svoje oci vidjela nalaz ne bi vjerovala..
I to nije bio neki mali porast.. Vec s 16 na 26
Ne mozes vjerovat
Svakakvih slucajeva ima..
Npr. Meni je amh narastao u 2 godine🙄😂😂
Nakon 4 stimulirana, nalaz vadjen u istom laboratoriju u istoj mjernoj jedinici..
A to je kao ne moguce.. A meni narastao..
E da nisam na svoje oci vidjela nalaz ne bi vjerovala..
I to nije bio neki mali porast.. Vec s 16 na 26
Ne mozes vjerovat
Vjeruj ni ja nisam mogla vjerovat, 5 puta sam Isla gledat da li je to zbilja moj nalaz..
I uopce nisu imali komentara na to jos me uvjerava ča da mi je sad sigurno nizu amh jer ono ipak je proslo 2 god.. Kad je vidjela nalaz samo je sutila nije bilo komentara..
Nismo jos ni otisli nigdje s uputnicom za mpo. Htjeli smo jos jednom provjerit spermiogram u ovoj hvaljenoj poliklinici. Kad gledam.ovaj nalaz, nama postupak ni ne treba, naravmo, ako ja uspijem srediti hormone. Ali ne znam vise sto misliti.
Daj Boze da vam ne treba. Kod nas se sa urednim spermiogramom i mojim visokim tsh i prolaktinom oduljilo godinama. Ono njihovo: sad je sve u redu, nastavite pokusavat, mladi ste, i tako stalno i proslo je deset godina da bi tek u ivfu vidili da mi jajne stanice nisu bas najbajnije. Da mi je danasnja pamet, ne bih dopustila da me zavlace. Nemoj se plasit ivfa i sretno!!!
Daj Boze da vam ne treba. Kod nas se sa urednim spermiogramom i mojim visokim tsh i prolaktinom oduljilo godinama. Ono njihovo: sad je sve u redu, nastavite pokusavat, mladi ste, i tako stalno i proslo je deset godina da bi tek u ivfu vidili da mi jajne stanice nisu bas najbajnije. Da mi je danasnja pamet, ne bih dopustila da me zavlace. Nemoj se plasit ivfa i sretno!!!
Takodjer.. S tim da je kod mene i TSH i prolaktin uredan.. Ma sve🙄
Medo hoće ja mislim, ja sam 6 dan ciklusa imala vec pune jajnike folikula i odmah mi je od 6 dana uvela orgalutran, on sprječava i da popucaju i da dođe po prijevremene ovulacije!
Grizli radujem se i nadam se da je ovaj dobitni!
Kengurica uf nadam se da će i kod mene biti kao kod tebe, šta ti je napravila u ovom dobitnom jel napravila nešto šta do sada nisu ili? Ja sam imala jedan svježi i jedan FET, planiram u 6 mjesecu ponovno u FeT imamo još 3 smrzlica !
Hani sretno s pikanjem 😘
Marijaiva stvarno neobična situacija... al ajd sad bar znamo da je i to moguce 😉
Meni je AMH u godinu dana pao za 10. Mislim on je sad 24, al kad sam pitala profu kako je to moguce u samo godinu dana, on meni kaze: Pa nemate manje godina nego vise 😂😂
Stvarno cekalice jel ima kakvih novosti?
Sunce1 dobro su ti rekle, ne boj se IVF-a, nista strasno 😁 al daj Boze da ti ne treba 🙏
Cure trebam savjet/mišljenje/išta! Čitala sam da LH trakice mogu očitati trudnoću i prije samog testa na trudnoću..u suštini, nakon ovulacije druga crta na testu bi se trebala smanjiti i u konačnici nestati, a ukoliko je došlo do trudnoće (a da osoba nema policistične jajnike), pojavit će se kasnije opet ta druga famozna crtica (valjda LH hormon povuče nešto molekula bete, tako nešto, nisam skužila i zato lh izreagira). I tako meni bilo dosadno maloprije i ja pišnula na lh i bome je druga crtica vidljiva...Nije tamna kao kontrolna ali je bome vidljiva i to fest..pojavila se unutar minute..I kaj sad mislit... I da, danas mi je 7dnt ako je dan transfera nulti dan.. Znam da ovo nije nešto na što se treba oslonit al bome me ostavilo bez teksta jer sam pišnula doslovno iz dosade i zafrkancije i sad sam bedastija nego što sam bila..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji