Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Medo2711
    25. Travanj 2019. 10:19

Nada88

Medo mislim da sam ja uzimala 5 dana do punkcije! Ubiti kad mi je na ultrazvuku vidjela dovoljan broj folikula , od toga dana sam krenula sa orgalutranom!
    Nina bas mi je zao, al bit će bit će samo strpljivo!
    Kengurica da čula sam za taj problem, ali kad su ih punktirali bili su dobre kvalitete ili?? Koliko si postupaka ti imala prije ovog dobitnog, da li ste radili ICSI ili IVF??

Hvala,ako se na utrazvuku pokaze dovoljno broj folikula naprimjer jer ce ipak prepisati terapiju ili ne?Ako mozda znas🤗...

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

TinaZgb
    25. Travanj 2019. 10:46

Itko..ureaplazma i ivf?

soyseka
    25. Travanj 2019. 10:49

Usla sam samo da vas iscitam i pozdravimm ❣️🌸

Vaki
    25. Travanj 2019. 11:17

Soyseka - sretno! 
    Tina - kad imaš ureaplazmu onda ne možeš u postupak. Prvo to morate izliječiti jer je ona opasna za bebicu. Dobijete i ti i mužić neke antibiotike pa 10-tak dana nakon toga ponoviš briseve. Sretno, draga! Za Lučingera sam čula samo dobre stvari jer je zaista veliki stručnjak, jedino što on radi punkcije u živo. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    25. Travanj 2019. 11:18

Ninna - uh, mila! ❤️

🤞❤️🙏

• Mala_martina1990
    25. Travanj 2019. 13:07

Heej curke,evo mene sa VV...Veceras u 21:10h  štoperica,u subotu inseminacija. Ovo nam je druga inseminacija,nemam neka prevelika očekivanja al evo,možda se čudo desi...Sretno  svim curama u postupcima i čekalicama...❤❤😍

Vaki
    25. Travanj 2019. 13:44

Mala_martina - možda je tako baš trebalo biti pa da vam inseminacija uspije bez nepotrebnih pikanja. Sretno! 

🤞❤️🙏

Grizli
    25. Travanj 2019. 13:51

Mala martina sretno i da bude dobitna.
    Ja obavila folikulometriju. Endo 4 folikuli jos mali oko 11, a ima ih nekoliko te dimenzije. 🤔 Danas 7 dc pa vjerujem da ce to ipak biti ok ciklus. Mozda mi se napokon potrefi ovulacija 14dc napokon. Koja cura je isto sad krenula sa foliklometrijama? Kakva je situacija? Ostale zenice kako ste? 

• Kengurica
    25. Travanj 2019. 14:08

Ninna bas mi je zao. Da te bar beta iznenadi.
    Nada nisu mu ni dobri bili. Biolog se potrudio pa ih stavio u neki poseban medij iz kojeg isplivaju najbolji pa je to izvukao, ali generalno iz punktata mu je jako los uzorak bio.
    Prije toga smo imali dva stimulirana i jedan prirodni.

• Kengurica
    25. Travanj 2019. 14:09

E da i uvijek ICSI

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.