Btw. Kad nisu bili zadovoljni visinom bete, radilo se o brojci 15. Meni ispala vilica, ono, to nema nikakve nade, beta 15 nekakvih 10 dana od transfera blastice. Ja sam u svojem prvom IVF -u imala toliku betu, pripisala boosterima i odmah otpisala. Naravno, išla je ponovit za 2 dana, pala na 7 i ciao. No, ovu njihovu kliniku ne kužim nimalo, koliko ih cijede za lovu. I onda objave video da su nedavno slučajno otkrili u nekom labu gdje inače ide vadit nekakve nalaze, da može tamo na teret zdravstvenog obavljat sve IVF pretrage, i da kako joj to njena dr. nije rekla. Inače Amerika ima valjda najskuplje postupke, i Australija, i tamo pratim jedan par. Isuse kakve su tamo procedure i debilane, preprestrašno. Neka nama naše HR 💅🏻
Slazem se u potpunosti…
S obzirom u kakvim uvjetima Zivimo i s koliko novaca bolnice raspolozu nikad nisam do zivjela neugodnosti nit skrtarenja a o ult. Da ne prica.. U prvoj t cim sam prokrvarila malo bila sam na ult.
I gledali me do 7tt 4 puta zbog mog panicarenja…
I s tim da sam 3 puta zatrudnila u bolnici dok privatno ne uz potrosenih vise od 3000eura no ja sam imala 2 feta…
I naravno sve pretrage su mi i dali nesto sam sama predlagala ostalo oni.. Nikad nikakvih problema..
I sami su mi rekli ono sto i sama znam.. Preostaje nam PGD.. No hocu rec ista mi nisu muljalji i zavlacili me...
Bila sam u klinici u kojoj mi je sve radjeno,nisu me pregledali nego kazu da moj ultra zvuk i trebao da bude slijedece sedmice da je jos prerano i da se nista ne brinem jer mi je kao beta super
Tako da dzaba sam isla 90 km 🤦🏽♀️🤷🏻♀️
Nadam se u ponedjeljak da ce sve da bude ok
A ako i ne navikla sam 😟 nisam hladna al vise ne znam ni sta da mislim
Vama hvala svaki odgovor mi puno znaci 💕🍀divne ste i podrska ste velika
Mene hvala Bogu nista ne boli osim glave al to je moja migrena🤦🏽♀️,imam strasne mucnine i gadljivost na hranu
Bila sam u klinici u kojoj mi je sve radjeno,nisu me pregledali nego kazu da moj ultra zvuk i trebao da bude slijedece sedmice da je jos prerano i da se nista ne brinem jer mi je kao beta super
Mene hvala Bogu nista ne boli osim glave al to je moja migrena🤦🏽♀️,imam strasne mucnine i gadljivost na hranu
Nadajmo se da imaju stvarno los ultrazvuk jer i sama bi vec vidjela u maternici gestacijsku da je ultrazvuk dobar uz toliku betu🙄
Dobro je dok nista ne boli... Osim glave🙄
Sretno
Soyseka kako mislis nemas nigdje otic ja sam nakon sto su mi u klinici vidjeli plod i otkucaje s 6 tjedana morala nastaviti ici kod svog ginekologa
Kod kojeg sam platila 100 e preglede dodatne da radi ultrazvuk svaka 4 tjedna i to mi AOK vrati
Nadji na internetu ginekologa nekog u blizini i nazovi jel prima nove pacijente i da mislis da si trudna
Oprosti ali to sto oni prica ju su gluposti.. Vec s betom preko 1000se moze nesto vidjeti a kamoli sa ovom tvojom.. Cca 6tt bi se svasta trebalo vidjeti a ne nista ili Mozda nesta...
Oprosti ali to sto oni prica ju su gluposti.. Vec s betom preko 1000se moze nesto vidjeti a kamoli sa ovom tvojom.. Cca 6tt bi se svasta trebalo vidjeti a ne nista ili Mozda nesta…
Drugo je kod spontanih trudnoca gdje se ne moze znati tocan datum ovulacije no kod ivf trudnoca se sve u dan zna i ne moze tu biti nekih velikih odstupanja...
Soyseka kako mislis nemas nigdje otic ja sam nakon sto su mi u klinici vidjeli plod i otkucaje s 6 tjedana morala nastaviti ici kod svog ginekologa
Kod kojeg sam platila 100 e preglede dodatne da radi ultrazvuk svaka 4 tjedna i to mi AOK vrati
Nadji na internetu ginekologa nekog u blizini i nazovi jel prima nove pacijente i da mislis da si trudna
Imam ja svog ginekologa zvala sam ga vec al mi je rekao ne moze me primiti dok oni ne posalju uputnicu jer kao kad je kod njih sve ok slikedeci pregled je kod njega dr rijecima nece da se mijesa 😟
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji