Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nonina
    17. Travanj 2019. 21:54

Ana123456, mislim da nece. Oni ne zovu. Dođes i onda saznas. A obicno ne mozes ni preko telefona saznati, ali mozes probati nazvati. Na zalost....

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

17. Travanj 2019. 21:57

Nonina

Ana123456, mislim da nece. Oni ne zovu. Dođes i onda saznas. A obicno ne mozes ni preko telefona saznati, ali mozes probati nazvati. Na zalost….

Ahaa mislila sam posto je ova cura rekla da su je zvali da svakog zovu 
    Svejedno cu ja ujutro za zagreb 
    Strah me posto su samo 2 stanice da se ne oplode
    Nemogu docekati sutra da saznam.. 

hejbaburibu
    17. Travanj 2019. 21:58

Cure hvala na odgovorima. Vidjeti ću sto će mi reci sutra.. možda ipak ima nade.
    Ana ja sam u Vinogradskoj tako da ne znam za VV. Možda će znati cure koje su tamo. U svakom slučaju sretno!!

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

Lemon
    17. Travanj 2019. 22:03

medo2711

Lemon

Tko pije omegu, čiju kupujete? Malo čitam pa vidim da je ok Dietpharm i Solgar Wild Alaskan omega?

Ja sam pila omegu od 1000mg encian

Hvala 😊 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

17. Travanj 2019. 22:04

hejbaburibu

Cure hvala na odgovorima. Vidjeti ću sto će mi reci sutra.. možda ipak ima nade.
    Ana ja sam u Vinogradskoj tako da ne znam za VV. Možda će znati cure koje su tamo. U svakom slučaju sretno!!

Hvala također sretno i tebi 😊

• Blacky89
    17. Travanj 2019. 22:09

Nikitta draga... isplaci se, budi tužna... imas pravo na to a i razlog... ali znas i sama da u životu pad ne moze trajati beskonačno... mora doći rast i uspon... od srca ti zelim da tvoje svjetlo bude sutra kad ugledaš veliku betu i da zaboraviš na tugu i negativne misli koje su te morile... 🙏🍀💓
    Nekad je stvarno lakše sto bi rekli “udri brigu na veselje”, al ja Kengurice isto kao i ti, planiram ne dva, nego 5 koraka unaprijed. Umori me moj mozak nekad. Al naučila sam ja sj.....t i njega... Kad on krene previse kemijat, ja u dvoriste ili u šetnju sa psima. Brzo zaboravim na sve probleme i negativne emocije. Jednostavno kao da izvuku svu negativnu energiju iz mene i za 10 minuta budem kao nova. Mislim da sve moramo naci neki ispušni ventil, ne samo od MPO, nego od svih situacija koje nas stresiraju. I ovaj forum me jako opušta. Bas volim doći ovdje i vidjeti kako ste i sto ima. Hvala vam 😘
    A sto se tiče roditelja... nekad stvarno znaju blebnut glupost pa ostat živi sto bi rekli... moja draga sveki je takav akcijas... iz pristojnosti se necu svadjat s njom, al to moja mačka riješi. Osjeti kad sam ja nervozna il ljuta i svaki put ju napadne il ugrize 😂 (imam ludu macku). 

• Blacky89
    17. Travanj 2019. 22:11

Hejbaburibu i Ana sretno 💪😘

17. Travanj 2019. 22:12

Blacky89

Hejbaburibu i Ana sretno 💪😘

Hvala 😊😊

17. Travanj 2019. 22:13

Ana123456

Nonina

Ana123456, mislim da nece. Oni ne zovu. Dođes i onda saznas. A obicno ne mozes ni preko telefona saznati, ali mozes probati nazvati. Na zalost….

Ahaa mislila sam posto je ova cura rekla da su je zvali da svakog zovu
    Svejedno cu ja ujutro za zagreb
    Strah me posto su samo 2 stanice da se ne oplode
    Nemogu docekati sutra da saznam..

Ne, ne zovu oni Nazalost... I sama sam slicno toliko km udaljena i puno puta sam dosla tamo 2 ili 3 dan da mi kaku da dodjem 5 dan na transfer🙄..
    Koliko sam tad bila sretna jer to znaci da se situacija dobro razvija posto se ceka 5 dan opet si mislim ; mi se sad vozimo vise od 300km bezveze... Tesko to na telefon reci.. Ahhhhh

• Kengurica
    17. Travanj 2019. 22:15

Ana nazalost oni ne zovu niti ih se zove iako mozes doktoricu zamoliti da dogovori s biolozima da zoves jer si daleko. Nije im pravilo to, al vjerujem da bi ti izasli u susret.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.