Soyseka pa vjerojatno da je. Ja sam samo dva put vadila betu i to drugi put 12dnt pa cekala ultrazvuk. Mi tu bas ne vadimo bete kad tako prodje duzi period, al meni to zvuci super.

Hani, hvala sto brineš o svima nama 😊evo živa sam!
Jučer je bila punkcija, 2 stanice imamo. Danas su javili da još ne vide da su oplođene. Ubila me danas ta informacija i ne znam kaj da mislim… rekli su mi da zovem sutra 😔
Ima li koja iskustva s kasnijom oplodnjom?
Hrabrice sretno sutra na transferu!
Nikittazao mi je sto sve ovo moraš proživljavati i iskreno de nadam da će te pozitivna Beta iznenaditi i razveseliti 🙏🏻
Nastyneka krene sto prije 💪🏻
Sto se tice kasnije oplodnje,imala sam iskustva s tim...ljetos imala postupak s 2js...zvali me sa VV,da nemam posto dolazit jer se nisu oplodile...pomirila se s tim,isplakala...kad drugo jutro zovu oko pola 9 da dolazim k njima da se 1 js oplodila i da cu imat transfer..brze bolje 270km prosla i u 12 sati imala transfer...uglavnom...sretno
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Tko pije omegu, čiju kupujete? Malo čitam pa vidim da je ok Dietpharm i Solgar Wild Alaskan omega?
Ja sam pila omegu od 1000mg encian
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Soyseka pa vjerojatno da je. Ja sam samo dva put vadila betu i to drugi put 12dnt pa cekala ultrazvuk. Mi tu bas ne vadimo bete kad tako prodje duzi period, al meni to zvuci super.
🍀🙏🏼 Havla
Nikitta draga moja, nema se tu puno za reci a da ti vec ne znas i nisi toga svjesna. Sve smo mi ovdje izuzetno hrabre zene koje se svim snagama bore za najveci blagoslov u zivotu, a istovremeno toliko ranjive i jadne kojima je potrebno razumijevanje i barem jedna pametna rijec, a cesto ju ne dobijemo. Zato smo si ovdje velika podrska
Mislim da se trebamo prepustiti trenutku, ako ti se place, placi...ako si tuzna, ne prikrivaj to, odtuguj, daj si vremena. Ako si vesela, smij se, budi sretna.
Iz dubine duse zelim da ti sutra bude najsretniji dan i da sva ova tuga i borba budu iza tebe, sretnooo

Lh 8.3
🤞🤗
Nitko nezna kako se mi osjecamo i sto prolazimo.To samo znaju oni koji su u toj situaciji...zato imamo jedne druge da si pomazemo i bodrimo u svemu i guramo u naprijed...jer mi znamo kako😘😊🤗🤗☺💗💗💗💗
Lh 8.3
🤞🤗
Hani, hvala sto brineš o svima nama 😊evo živa sam!
Jučer je bila punkcija, 2 stanice imamo. Danas su javili da još ne vide da su oplođene. Ubila me danas ta informacija i ne znam kaj da mislim… rekli su mi da zovem sutra 😔
Ima li koja iskustva s kasnijom oplodnjom?
Hrabrice sretno sutra na transferu!
Nikittazao mi je sto sve ovo moraš proživljavati i iskreno de nadam da će te pozitivna Beta iznenaditi i razveseliti 🙏🏻
Nastyneka krene sto prije 💪🏻
Sto se tice kasnije oplodnje,imala sam iskustva s tim…ljetos imala postupak s 2js…zvali me sa VV,da nemam posto dolazit jer se nisu oplodile…pomirila se s tim,isplakala…kad drugo jutro zovu oko pola 9 da dolazim k njima da se 1 js oplodila i da cu imat transfer..brze bolje 270km prosla i u 12 sati imala transfer…uglavnom…sretno
Ja sam jucer imala punkciju na Vv istp 2 js
I rekli su mi da dodem 18 og znaci treci dan od punkcije pa da ce mi rec hoce bit ili nece transfer
Sto mislite bili me zvali da se nije nista oplodilo ?
Jer sam i ja oko 280 km udaljena od Vv
Ana123456, mislim da nece. Oni ne zovu. Dođes i onda saznas. A obicno ne mozes ni preko telefona saznati, ali mozes probati nazvati. Na zalost....
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Ana123456, mislim da nece. Oni ne zovu. Dođes i onda saznas. A obicno ne mozes ni preko telefona saznati, ali mozes probati nazvati. Na zalost….
Ahaa mislila sam posto je ova cura rekla da su je zvali da svakog zovu
Svejedno cu ja ujutro za zagreb
Strah me posto su samo 2 stanice da se ne oplode
Nemogu docekati sutra da saznam..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji